Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lech Poznań

Featured Replies

Opublikowano
Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski.

- Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński.

:ninja:

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 181,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od teraz Lech wszystkie mecze będzie wygrywać 5-0. Pep Guardiola już ogłosił na konferencji prasowej, że odchodzi z Barcy, bo przeciwko trenowanemu normalnie Lechowi nie miałby żadnych szans.

• Gość Maiden
    Gość Maiden

• Rutkowski nawet nie wie, cóż uczynił najlepszego tym wywiadem. Jak na razie jest jedno wielkie Nikt nie za bardzo ogarnia o co chodzi, bo sam jeszcze do niedawna mówił że z Koszerną rozmawiać nie m

Opublikowano
Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski.

- Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński.

Co ?

Opublikowano

Byłoby więcej ale organizacja tego turnieju troszku paściarska była. Nikt nigdzie nie pisał o której godzinie się zaczyna itp i info pojawiło się dopiero dzień wcześniej :/

Rok temu było lepiej :)

od 2 minuty :potter:

Opublikowano

Co ?

Przecież Arboleda jest szykowany na podstawego obrońcę na Euro, nie wiem skąd to zdziwienie.

Opublikowano

FC Salzburg - Lech Poznań 0:1

W ostatnim meczu grupy A Ligi Europy, Lech Poznań pokonał na wyjeździe FC Salzburg 1:0. Bramkę dla Kolejorza zdobył Semir Stilić. Lechici z drugiego miejsca awansują do kolejnej rundy.

salzburg_lech101216_pp_mid.jpg

Opublikowano

Co ?

Przecież Arboleda jest szykowany na podstawego obrońcę na Euro, nie wiem skąd to zdziwienie.

To ja wiem. Zdziwił mnie czarny nindża w poście Bartg'a :D

Opublikowano

No jak Oli kiedyś. A tak swoją drogą to jak w kadrze mogą(mogli)być Rodżery, Obraniaki, Benisze to może być i Maniek :thumbsup:

Opublikowano
Petycja Wbijać i pomagać kibicom Lecha uzyskać niższe ceny karnetów i biletów.

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

Oprawa z Salzburga [jakieś prusaki kręciły chyba ;) ]

Ole, super KKS :potter:

Opublikowano

slusarz_pp_mid.jpg

Bartosz Ślusarski został piłkarzem Lecha Poznań. Dziś napastnik podpisał z Kolejorzem 1,5 roczną umowę.

..... :blink:

Opublikowano

Może dobre kanapki robi? A tak srlsy, jeśli sprzedadzą 3bambę , to przyjmę że to wzmocnienie :D

Opublikowano

To jest (pipi) kpina. Ja (pipi)e. Podobno to nie ostatnie "wzmocnienie" w ataku... Zakrzewski pewnie już się pakuje.

Opublikowano

Ty lepiej zbieraj bejmy na karnet ;)

No mam nadzieję, że kupią kogoś normalnego , a nie jakieś wynalazki z odzysku.

Opublikowano

No wspomnisz moje słowa. Zaki, Zaki, Zaki goooool :lol:

Na bragę (dla wiary nieposiadającej karnetów) cena wzrosła :o

Opublikowano

Na bragę (dla wiary nieposiadającej karnetów) cena wzrosła :o

Dziwisz się? Lech Poznań pozyskał światowej klasy napastnika, który dotychczas w 80+ spotkaniach w barwach Lecha strzelił ~ 15 bramek.

Opublikowano

Jak Peszko odejdzie, to beda mieli jeszcze wiecej kasy na lepsze transfery!

Opublikowano

(pipi) z Peszko. Jak chce odejść to niech (pipi) teraz a nie nam będzie rozwalał przygotowania do wiosny. Krzyż na drogę Sławek :thumbsup:

Opublikowano

Jak wzrosła? 60pln jest bilet. To chyba taniej niż na fazę grupową dla niekarnetowców, nie?

Opublikowano

Na salzburg płaciłem 55 pln :) Na tą trybunę gdzie teraz jest po 60.

Edytowane przez lukas1988