Skocz do zawartości

XTC varia

Featured Replies

Opublikowano

eh, znowu niepotrzebne dyskusje. moze Cerb popelnil blad dajac tego warna - moze nie. mozna by sie nad tym zastanawiac, gdyby byl to warn na czas nieokreslony, ale przeciez napisal, ze zdejmie go za tydzien. ja to odczytuje, jako taki ojcowski klaps. nie ma co sie spinac niepotrzebnie.

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 65,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdzie się podziała cała dobra muzyka elektroniczna? Jakiś czas temu non stop trafiałem na perełki, jarałem się jak głupi. A teraz? Nic ciekawego nie wychodzi. Dapstepy to straszne gów.no, dnb robiony

• jeśli dobrze rozumiem mówiąc hardkor masz na myśli coś lżejszego niż breakcore ... powiem tak - byłem na eboli i shitmacie w klubie ktory znałem/znam bardzo dobrze z kozackich imprez DnB-Jungle o dźwi

• fokin szit stajesz na światłach, bas na piz.dę i wobwobwob bwwwwwwww? a na tera na taką jazdę z otwartą szybą, wiatrem we włosach i słońcem na niebie idealne są dramenbejsy. mkniesz niczym perszink

Opublikowano
Warna to się dostaje za spam, offtop

Jezeli nie na temat to spam, offtop a od tego ma inny dzial.

Nie rozumiem O_o

Według Ciebie Psyko spamował pisząc, że aktualnie słucha MI?

To byl offtop,, zasugerowalem sie twoja opinia i ja skopiowalem.

Opublikowano

Mniejsza o to jaki warn, chodzi o to, żeby je.bać system.

Opublikowano

o jaaa, dopiero teraz się dowiedziałem że Ybrid to projekt / ksywka kobiety. Musiała mieć ciekawe dzieciństwo ;]

Opublikowano
Cerb lubisz klapsy? :twisted:

Uwielbiam ! Dostaje gesiej skorki jak ktos sie zamierzy na moje poslady wiosłem albo chociaz rakietka do pingponga.

Opublikowano

Na innych zdjęciach jest brzydsza. A na żywo, a bez makijażu! Może z dziesięć lat temu.

Opublikowano

To się wie samo przez się. Sie. Się. Siebie.

No ale:

pix_Ybrid03.jpg

;/

Opublikowano
  • Autor

kręcą was anorektyczki... ciekawe jak się nazywa takie zboczenie

anorektofilia? rotfl

a pani niczego sobie choć bez rewelacji, taka średnia na jeża

Opublikowano

Topic VJ'ying powinien nazywać się VJ'ing, yebło mi się, do poprawy.

Opublikowano
  • Autor
Wygląda jakby hel paliła

Gdzie byłeś jak cię nie było będąc gdzieś gdzie byłeś?

Opublikowano
Wygląda jakby hel paliła

Gdzie byłeś jak cię nie było będąc gdzieś gdzie byłeś?

Panna, praca i jeszcze przeprowadzka i jakoś nie było czasu zaglądać ale teraz wracam juz na stałe :twisted2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy tylko ja mam problemy ze znalezieniem czasu na muzyke ostatnio? sesja, ladna pogoda, sex, drugs and łak end łol sprawiaja, ze nie mam kiedy posluchac tych wspanialosci. przykladowo ostatni ASOT na ktory milaem czas to nr 344 chyba. krotkie te doby.

Opublikowano

chyba tematyka Twego posta bardziej pasowałaby do Hajd Parku "co cię w życiu w(pipi)ia". Tak tylko ty nie masz czasu na słuchanie, bo słuchasz czegoś co ma już swoje 344 wydanie, tranceowa produkcja taśmowa :]

Opublikowano

a ja się jaram teraz oldchoolowym rave, a głównie projektem kolesia co się zowie Praga Khan

http://pl.youtube.com/watch?v=fipU43Cu5dg - Key to the kingdom, dla mnie geniusz ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=8GnHN9iWTRM - Rave Alarm, kolejny za(pipi).iaszczy wałek.

W zasadzie można by założyć temat o tej muzie, ale nie czuje się na siłach pociągnięcia tego, bo małą wiedzę o tym mam. Może ktoś coś więcej dobrego zna w tych klimatach? Wiadomo, wczesne Prodigy, Lords of Acid, miałem jeszcze jakieś składanki, ale były za wixiarskie na mój gust.

Opublikowano

Nie jest to złe, ba fajnie się słucha, takie retro brzmienie. Prosta, ale chwytliwa linia basu.