Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 404,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Ja już widzę na metacritics 96% i wzwyż, niżej poprostu nie da rady :rolleyes:

Opublikowano

w nowym PE gra dostała 8+ od HIVa

Opublikowano

SarcasmAlert.gif

Ejj... zbyt sielankowo się tu zrobiło, przecież ta gra jest tworzona ponad 5 lat, ludzie ! PD dodało tylko lipny deszcz, zmienną porę dnia, edytor tras, NASCAR, WRC, wyzwania, nowe trasy, kartingi, ślady opon, porządne zniszczenia i masę masę innych dupereli jak A-Spec, B-spec WTF?!

Tyle lat pracy, tyle lat a drzewek dalej nie poprawili .. <_<

Ktoś jeszcze nie wierzy w ten tytuł ? Anyone ? :whistling:

Opublikowano

Niech upchną tam jeszcze trasę z Rajdu Barbórki i Fiata 126p jako Premium a spokojnie będzie 10/10.

Opublikowano

(pipi) MAJĄ MNIE !!! Tzn już dawno mnie mieli !!!

Ktoś napisał, że może poczekać na wnętrza wszystkich aut.... ale MY NIE. My chcemy GT5 z autami podzielonymi na premium i standard. S.ram na ten podział. Ja chcę tylko upalać !!! Wziąć sobie beztrosko jakiegoś uturbionego AWD i tagrać bo jakiejs krętej trasie :) I zostawiać ślady na asfalcie!!! Z dobrą fizyką oczywiście :)

Opublikowano

hehe, nawet krople płyną zgodnie z kierunkiem skrętu, i wyglada na to ze wiatr ma na nie tez wplyw, piekna sprawa, woda spod kół też daje radę.

Opublikowano

Miazga :)

I nareszcie bedzie mozna przemalowac samochod:

jsmenugtauto01-640x360.jpg

jsmenugtauto03-640x360.jpg

Edytowane przez dempsej

Opublikowano

Na ostatnim gameplayu samochód AI przedobrzył z gazem na zakręcie, zarzuciło nim i potem zakręcił bąka.

Opublikowano

Na ostatnim gameplayu samochód AI przedobrzył z gazem na zakręcie, zarzuciło nim i potem zakręcił bąka.

Tak, tez zauwazylem, calkiem milo to wygladalo :)

Opublikowano

do miejmy nadzieje poprawy pozostaje deszcz z innych kamer na autach np. z widoku z maski w ogóle go tam nie ma :) krople tez powinny spływać po niej, ale tak czy siak robi wielkie wrażenie z widoku z kokpitu.

---

Laguna Seca gameplay

http://www.gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_tgs_laguna_seca-17201_en.html

wygląda fantastycznie, jedynie do poprawy kanciaste cienie.

Edytowane przez peter

Opublikowano

[czepiam się]

http://www.gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_tgs_rain_gameplay_dark_-17179_en.html - jak jedzie tutaj w deszczu i wjeżdża do tunelu to szyba pozostaje mokra po bokach tam gdzie wycieraczki nie dosięgają a na innych filmikach, np. Subaru jak jedzie w deszczu i wjeżdża do tunelu to w ułamku sekundy szyba robi się sucha

[/czepiam się]

Opublikowano

[czepiam się]

http://www.gamersyde..._-17179_en.html - jak jedzie tutaj w deszczu i wjeżdża do tunelu to szyba pozostaje mokra po bokach tam gdzie wycieraczki nie dosięgają a na innych filmikach, np. Subaru jak jedzie w deszczu i wjeżdża do tunelu to w ułamku sekundy szyba robi się sucha

[/czepiam się]

Moze to zalezy od predkosci jazdy, jak wiadomo ped powietrza spycha krople :whistling::D

Opublikowano

do miejmy nadzieje poprawy pozostaje deszcz z innych kamer na autach np. z widoku z maski w ogóle go tam nie ma :) krople tez powinny spływać po niej, ale tak czy siak robi wielkie wrażenie z widoku z kokpitu.

---

Laguna Seca gameplay

http://www.gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_tgs_laguna_seca-17201_en.html

wygląda fantastycznie, jedynie do poprawy kanciaste cienie.

czy na tym filmiku nie jest to przypadkiem auto typu "standard"?

A i na tym filmiku z Impreza WRC w deszczu, nie ma kibiców :(

Edytowane przez rydziu87

Opublikowano

meh, nie zauwazylem ze juz byl link

Le Mans w nocy daje rade :D

Edytowane przez dempsej

Opublikowano

Cieszę się bo te wszystkie rzeczy, które mówiłem, że będą są. Nie wszyscy wierzyli (nie mówię koniecznie tylko o forum PSXE) w to co gadałem, ale jest.

2vt5hfa.jpg

Te rzeczy były już zapowiadane parę lat temu.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Czesciowo jest :P

2hs6s8p.gif

japierdolejak?

Troche dziwne ze w lusterkach odbijajace sie latarnie nie oddalaja sie od nas tylko poruszaja sie w naszym kierunku...zupenie jakbysmy jechali do tylu.

Opublikowano

Czesciowo jest :P

Troche dziwne ze w lusterkach odbijajace sie latarnie nie oddalaja sie od nas tylko poruszaja sie w naszym kierunku...zupenie jakbysmy jechali do tylu.

Czekaj sobie na PS4.

To samo przeczytałem na NeoGafie, ty też? Polecam obejrzeć filmik, a nie oceniać po gifach które są zapętlone.

2s0odac.jpg

Fajnie te eventy się zapowiadają. Na oficjalnej już są filmiki w HD.

34jf6gm.jpg

photo05a-1.jpg

2s7tk50.jpg

Opublikowano

Czekaj sobie na PS4.

To samo przeczytałem na NeoGafie, ty też? Polecam obejrzeć filmik, a nie oceniać po gifach które są zapętlone.

Na trailerze jest dokladnie ten sam blad w lusterkach :rolleyes:

Przepraszam Cie Major ze mimo iz jestem fanem serii GT to nie mam w pokoju oltarzyka dla GT5 i potrafie dostrzec tez wady...

Opublikowano

Odkąd GT5 okazuje się jednak "mega wypałem" Major chodzi dumny jak paw ;p.

Jestem ciekaw co by pisał Feisar... :whistling:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Feisar działa na gameonly :) Też go duma rozpiera choć nie ma klapek na oczach i dostrzega kilka obaw. Choć i tak każdy dochodzi do tego samego wniosku - nadchodzi największa i najlepsza gra wyścigowa ever

Opublikowano

hmm taki spojler pasuje do golfa? ewentualnie starej bety?

34ozwg0.png

a tutaj celownik jakby ktos nie mogl trafic w wroga:

2e6dmrl.png

Opublikowano

Zajebiście, że będzie można strzelać. Ciekawe czy będą jakieś perki.

Widok TTP dalej jest do bani i nie da się tak grać. Już w czwórce było gorzej niż w trójce. W ogóle nie da się wyczuć prędkości i samochodu. Obok standardów to obecnie najgorsza rzecz w tej grze.

jsmenugtauto02.jpeg

Lol nawet pianę z mydła dali

które wygląda jak rozpikselizowane...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.