Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mecz ustawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MU ostatnimi czasy aż nieprzyjemnie się ogląda Do momentu czerwonej kartki grali to co zwykle czyli jakby im się nie chciało . Ucieszyłem się z tego remisu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 czary kur/wa ...ostatnie 20minut meczu to chyba więcej 100% sytuacji, które stworzyło sobie United niż we wszystkich meczach od klęski z City łącznie. dawno czegoś takiego nie widziałem. Kruul mecz życia do tego sędziowie debile bo nawet w ostatniej akcji na moje oko spalonego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Newcastle miało tak zaje.bistego farta, że to po prostu niemożliwe. Dawno nie oglądałem takiego obstrzału, jak w końcówce tego meczu. Gdyby nie sędziowie, to mecz wyglądałby inaczej, ale już po ptokach, więc trzeba przyjąć kolejny chu.jowy wynik No nic, kibicujemy liverpoolowi jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No jak dla mnie tez nie było spalonego, ewentualnie minimalny, ale sędzia o sokolim wzroku wszystko wypatrzy, szkoda tylko, że dopatrzył się karnego, którego być nie powinno. :ph34r: United ma czego żałować, bo odrobią do City tylko 1pkt, po ich jutrzejszej porażce. Cytuj Odnośnik do komentarza
TRANCEREZ 7 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Przy tej akcji Carrick chyba delikatnie stracil pilke do Hernandeza, dlatego spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak jutro Liverpool zostanie zjedzony przez Silve i reszte dolarków Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 druki drukami, ale Rooney za skopanie Colocciniego kartki nie zobaczyl... glowny arbiter tak faworyzowal manchester, ze sie w pale nie miesci, a to ze liniowi dali dupy no coz... na old trafford rozne rzeczy sie dzieja... chociaz raz na niekorzysc manchesteru Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Szkoda, że Liverpool nie wykorzystał tych dobrych okazji. City w sumie poza golem nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Na razie tylko City strzela wygrają to pewniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Najwyższy czas na porażkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) W tym roku nie przegrają w lidze są na fali. Pózniej w styczniu im sie to posypie Edytowane 27 Listopada 2011 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Hart uratował City, Liverpool mógł im najebać kilka goli. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 City tez mogło to wygrać gdyby Silva nie czekal aż ustawią mur w bramce Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Reina powinien wyleciec z boiska za ten swoj wslizg, po ktorym pilka trafila w reke. A druga zolta dla Mario to kpina... ogolnie dobry mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dzięki Bogu w obecnej kolejce klub z niebieskiej części Manchesteru pokazała solidarność ze stroną czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 City tez mogło to wygrać gdyby Silva nie czekal aż ustawią mur w bramce Biorąc pod uwagę wszystkie dobre sytuacje skończyłoby się na jakimś 5-2 dla Liverpoolu. Reina powinien wyleciec z boiska za ten swoj wslizg, po ktorym pilka trafila w reke. A druga zolta dla Mario to kpina... ogolnie dobry mecz I bez kartki City było słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Manchester Utd odpadł z Carling Cup po porażce 1:2 z Crystal Palace 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 geniusz fota :D Kryzys United dalej trwa, a jeszcze na początku sezonu po piorunującym początku wielu mówiło, że United ma aktualnie młodzież na miarę tej z końca lat 90stych Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Bo kilku zawodników jest przecież zaje.bistych Ale jak w składzie widzimy berbatova, gibsona, evansa, dioufa i machedę, to wynik może być tylko jeden. Ci zawodnicy, których wymieniłem przed chwilą, są wg. większości kibiców United ludźmi do odstrzału. Szkoda, że Ferguson myśli inaczej i wiąże jakieś plany z takim berbatovem czy evansem. Dla mnie to nieporozumienie, by takie patałachy grały w UNITED. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią w niedalekiej przyszłości. Co do młodych talentów - jest ich sporo przecież, choć większość nie jest ze szkółki. Cleverley, bracia Da Silva, Smalling, Jones, Welbeck, Morrison, Pogba, Lingard, Fryers, Cole. Mógłbym wymienić jeszcze kilku zawodników, ale i tak by to nikomu nic nie mówiło. Młodzież jest utalentowana, ale Ferguson dziwnie postępuje, bo jakoś na początku sezonu, kiedy grali właśnie ci młodzi piłkarze, gra się wyjątkowo kleiła i była miła dla oka. Potem zaczęło się kombinowanie i mamy spadek formy, "bo berbatov też chce grać". Sir Alex też ma czasem odchyły, ale mam nadzieję, że przejdzie mu i wypier.doli wszystkich złamasów, których wymieniłem na początku tego posta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tymczasem Lucas nie zagra do końca sezonu. Ogromna strata dla Liverpoolu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Chelsea już fartem nie gra w 10. Luiz ma serio nasrane we łbie :confused: W pierwszym składzie The Blues gra Romeu, podobno dobry. Spryciarz ten Sturridge. Sędzia nieźle daje d.upy. O Lampard też. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) No grał już tydzień temu z Wolves i wypadł bardzo dobrze, aczkolwiek... był to mecz z Wolves. Widać jego barcelońskie wyszkolenie, co ma zalety i wady, biorąc pod uwagę, że został przecież kupiony jako awaryjne zastępstwo Essiena i Mikela. Chelsea powoli przestaje być angielskim zespołem, w tradycyjnym znaczeniu słowa, a zaczyna podchodzić pod Arsenal swoim nastawieniem na technikę i otwartą grę. Nawet jeśli wywalą AVB, następny menedżer nie za bardzo będzie mógł wrócić do grania twardo i prosto, bo po prostu zupełnie nie będzie miał do tego piłkarzy. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Czekałem na ten meczyk i liczę na niespodziankę . Uwielbiam w tym roku oglądać Newcastle w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sędzia dopiął swego. DiDi <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi