Opublikowano 13 stycznia 20178 l I nie zabral go Conte na mecz z Leicester http://www.fantasypl.pl/decyzje/costa-rzekomo-poza-gw21/
Opublikowano 13 stycznia 20178 l TO zastanówmy sie jaki Dobry napastnik pasujacy do Chelsea jest w miare dostepny na rynku
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Jak to prawda to ja perdole. Ida na mistrza, Costa idzie na krola strzelcow i takie rzeczy xd. Chyba brazylijskie geny biora gore i juz ciagnie do mamony.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Na twitterze miauczą w komentarzach, że wczoraj oficjalny profil klubu wstawił filmik z treningu i Costa normalnie trenował. Może to był Diego CGI.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Tak czy inaczej sky podaje że go Romek za nic nie puści, ale inne raczej zaufane źródła podają że jednak do jakiegoś spięcia doszło. No i agent Costy, Jorge Mendes, jest w Chinach obecnie.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Co ci brazylijczycy odwalaja xddd Jesli to serio prawda to konkretny kij w szprychy roweru Conte
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Europa czy Azja .Co za różnica dla Brazyla jeśli nie gra u siebie ? Mistrzostwo Chin czy Anglii - jeden ch...j .
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Będzie miał szanse zapasowy murzynek u Conte takiego chu.ja, znowu Pedro, Willian, Hazard. Nie wiem co musi być z nim nie tak skoro przegrywa rywalizację z Hazardem na szpicy który chyba nigdy nie strzelił gola grając na tej pozycji w Chelsea, przynajmniej ja sobie nie przypominam. Ostatnio Batshuayi strzelił nawet gola z Peterbrough, a tu znowu ława. tymczasem
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Brak Costy nawet na ławie. Ładnie odyebal, a z zapałem transferowym Chelsea to pewnie będą grać trzema pomocnikami z przodu do końca sezonu. Btw, Kapustka na ławie :o Edytowane 14 stycznia 20178 l przez hav7n
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Chelsea przywróciła z wypożyczenia Bamforda. 23 lata, ostatnio na wypożyczeniach w Crystal Palace, Norwich i Burnley, ale wciąż bez gola w Premier League. Za to w 14/15 był chyba najlepszym piłkarzem championship w Middlesbrough. Myślę że przyszedł w związku z odejściem/wypożyczeniem Costy/Batshuayia, bo jednak klub walczący o mistrzostwo bez drugiego napastnika to śmiech.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Wraca Ake - Alonso wbija 2 gole, a Cahil uderza z przewrotki. smutnyAke.jpg Edytowane 14 stycznia 20178 l przez ragus
Opublikowano 14 stycznia 20178 l To jedno, a drugie że Conte na konferencji powiedział że skorzysta z Ake dopiero gdy ten dostosuje się do stylu gry Chelsea, a nie wiadomo ile mu to zajmie. Żeby się nie okazało że ten powrót z wypożyczenia tylko go zahamuje, bo w Bournemouth sobie świetnie poczynał.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l ROMELU FUCKING LUKAKU A 18 letni Tom Davies drugi mecz od początku w EFC i druga asysta (teraz asysta drugiego stopnia, ale nieziemska ta piłka była). City przyje'bane jak często ostatnio.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Aguero jaka szuja ciągnie obrońcę za rękę , chciał brameczkę wysępić . I dwa do zera , pięknie :)
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Mirallas Ale szanuję Everton za to jakich młodych piłkarzy sobie wytrenowali, Davies, Galloway, Holgate, Pennington, Browning, wcześniej Stones czy Barkley
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Najpierw miał prawie gotowca, gdzie wymienił kilka niepotrzebnych elementów, później gotowca, którego popsuł, a teraz nie ma ani gotowca, którego można popsuć ani w którym wystarczy wymienić parę elementów. Biedny Pep.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l TOM DAVIES :obama: 1998 przebiegł między nimi jak pomiędzy amatorami