Opublikowano 12 lutego 20178 l Jaka brama w meczu Norwich - Nottingham Forest :obama: https://streamable.com/7vjx0
Opublikowano 12 lutego 20178 l Turf Moor weryfikuje pana Conte ? nie oglądałem pierwszej połowy, ale wynik obiecujący
Opublikowano 12 lutego 20178 l Rzut wolny wyszed Burnley jak najbardziej. Chelsea gra na luzie, wrecz anemicznie. Teraz wchodzi Fabregas wiec moze cos rozrusza, Edytowane 12 lutego 20178 l przez hav7n
Opublikowano 12 lutego 20178 l Burnley jest czwarte w tabeli jeśli by liczyć tylko mecze domowe, mają już 30 punktów w nich, niezłą twierdzę sobie zrobili. Na wyjazdach idzie im oczywiście o wiele gorzej.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Jak Lisy dostają po mordzie nawet od Słonsi to ja nie wiem jak oni chcą się utrzymać. Nie spodziewałem się, że może być tak źle z nimi
Opublikowano 12 lutego 20178 l Ranieri powinien zrezygnować z posady a nie to ciągnąć i czekać aż go wyje.bią, piękna historia więc niech się jakoś skończy z honorem :/
Opublikowano 12 lutego 20178 l Leicester strzelił jednego gola w ostatnich 8 meczach. Na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy najgorsza drużyna w lidze. Zabawna statystyka, którą czytałem gdzieś jeszcze jesienią: Mahrez wykonuje średnio jedno podanie do Vardy'ego na mecz. Easy! Wiadomo, że są zawsze priorytetem dla rywala, ale to dla mnie zaskoczenie: rzadko udaje się, żeby przez 90 minut chociaż dwa razy zdołał podać do Vardy'ego. Edytowane 12 lutego 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 12 lutego 20178 l Mahrez wygląda jakby w ogóle stracił przyjemność z gry, kto wie czy ten brak transferu do lepszego klubu po poprzednim sezonie nie zaważy na całej jego karierze. Generalnie Leicester brakuje środka pola, dzisiejszy mecz opierał się w większości na lagach Albrightona albo Ndidiego na Vardy'ego co przynosiło żałosny skutek. Może jakby sprowadzili tego Adriena Silvę w lecie to lepiej by to wyglądało. Co do Vardy'ego, to w stu procentach przewidywalna zniżka formy, szczególnie jak sobie przypomnimy choćby takiego Darrena Benta, który indywidualnie w Sunderlandzie (chyba w 2010) zaliczył podobny sezon co Vardy, a teraz gra bardzo słabo w championship. Są takie odpały w Anglii od czasu do czasu i nikogo nie powinno już to szokować, nie można oczekiwać od tak prymitywnego zawodnika regularności. Na szczęście Leicester w następnej kolejce gra z Liverpoolem więc mają szansę się odkuć, bo bezpośredni rywal o utrzymanie, Hull, gra wtedy z Burnley w tej twierdzy jaką jest Turf Moor. Aha, zastanawia mnie ten Chillwell. O gościa walczył Klopp, ogólnie był rozchwytywany i jest uważany za duży talent w Anglii, a nawet przy tak słabej formie całej drużyny nic nie gra.
Opublikowano 14 lutego 20178 l to prawda, coś mi się pomyliło Gabriel Jesus wypada na 2-3 miesiące z kontuzją.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Sędzia Mark Clattenburg-berg-burg odchodzi z Premier League i będzie sędziował w Arabii Saudyjskiej, wyobrażam sobie już filmik z dekapitacją po niesłusznej czerwonej kartce. Ale ogólnie jeden z lepszych sędziów w EPL, już taki Majk Dean albo Michael Oliver mogliby odejść.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Żyro miał długą kontuzję i się jeszcze kuruje, może wróci do gry w kwietniu albo w maju
Opublikowano 18 lutego 20178 l No zapowiadał się spoko w Wolves. Szkoda, że tak szybko musiał pauzować. No ale też mam nadzieję, że będzie można go oglądać nie długo. Ciekawe jakby wyglądała jego gra, gdyby zamiast kontuzji regularnie grał.
Opublikowano 18 lutego 20178 l Leicester xDDDDDDDDD Przegralo z grajacym w 10 Millwall xDDDDDDDDDDDDDD Po (pipi) to zyje?
Opublikowano 18 lutego 20178 l Ładny blamaż, Burnley też dziś wtopilo z Lincoln City xD Edytowane 18 lutego 20178 l przez c0r
Opublikowano 18 lutego 20178 l taka nuda CFC z wolves, ze nie zdziwi mnie remis albo jak wilki strzela. chociaz moze cxos ruszy w drugiej polowie
Opublikowano 18 lutego 20178 l Hazard nie pamiętam kiedy ostatnio tak niecelnie podawał. Za dużo nie udanej gry na pamięć eh :/