Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Przecież to ta sama ławka, co zawsze, plus minus jeden gracz z końca za kontuzje. Nikt z nich nie zagra w meczu o stawkę, czasem dostają z 10 minut, jak mecz przesądzony. W piątek w Birmingham Chelsea sobie zapewni mistrzostwo, to wtedy w ostatnich dwóch meczach zobaczymy Ake i inne Szalomy i Elizabeth Loftus-Policzek.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

>rzucaj rublami w graczy, ale oni nie chcą przyjść, no bo jak to tak, do klubu który zajął 10 miejsce. nie będzie naingolanów i innych kulibalów

>kup byłego obrońcę Boltonu

>sprowadź króla memów Luiza

>rozpykaj ligę w drobny mak

J7YN1SU.png

Opublikowano

Boro wyje.bało z ligi, ale mam nadzieję że w ostatniej kolejce pykną Liverpool, honorowo 8)

Opublikowano

Opublikowano

Chelsea miało w tym roku ułatwiona sprawę przez brak pucharów. Zobaczymy w przyszłym sezonie jak teraz o top4 bije się 6 zespołów + Everton, a i z resztą wcale nie trudno stracić punkty.

Co Fabregas grał wczoraj to :banderas: Mam nadzieję że nie odejdzie chyba że w jego miejsce ma przyjść Veratti, a nie jakieś Bakajoki.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Swoją drogą świetne zachowanie Conte po meczu, podszedł do piłkarzy Boro i razem z nimi oklaskiwał kibiców gości.

Opublikowano

Włączam analny minus , szukam meczu Southampton - Arsenal i niespodzianka : kolejny raz pokazują mi środkowy palec :(

Opublikowano

Włączam analny minus , szukam meczu Southampton - Arsenal i niespodzianka : kolejny raz pokazują mi środkowy palec :(

Też się zdziwiłem motzno... A w poniedziałek w przerwie meczu Chelsea-Boro reklamowali mecz na żywo 20:40... A tu retransmisja o 22 xDDDDDD Mam sentyment do PL w ich wydaniu, oglądam od dobrych 15 lat na Anal+, ale po tym co odwalaja w tym sezonie zycze im straty licencji

Opublikowano

Przy sprawie z meczami popołudniowymi była przynajmniej informacja, co je grane; teraz publicznie o tym, czemu konkretnie nie leciał mecz, ani widu ani słychu przez 15 godzin, co w internecie jest wiecznością. Słabo ze strony stacji.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Sprawa z meczami popołudniowymi to była ciężka kompromitacja z ich strony. Dać się tak ukarać za to, że jakiś janusz biznesu puszczał streama w knajpie  :gayos: Dobrze, że nie kazali zablokować dostępu do C+ wszystkim polakom mieszkającym w UK i pobanować wszystkie IP brytyjskie i VPNy.

Opublikowano

Barkley tłuku podpisuj lepiej ;/.

Opublikowano

Dziś koronacja Chelsea.

To znaczy jak wygrają, bo na razie cisną i nico.

Opublikowano

Oczywiście ze to musiał być on :D

Opublikowano

No niezła historia z tym Baczułajem.

Opublikowano

Sezon się kończy, a ja nadal nie pamiętam o BPL w piątkowe wieczory...

Opublikowano

Chciałem top 4, dostałem mistrza :banderas: Conte, ty seksowny, łysy skurczybyku.

Opublikowano

KNRH7Mw5.jpg

Rozegrał 127 minut, 3 razy strzelał na bramkę, zdobył 2 gole i 1 asystę. 

Opublikowano

Ja chciałem ligę Europy, jest liga Europy :banderas: Koeman ty spoko gościu.

Opublikowano