Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Zazwyczaj 2/3 weekend sierpnia.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Plotki ploteczki, że Abramowicz bardzo chce Lamparda jako menedżera Chelsea, prace trwają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby jakiś kibic Manchesteru United z tego forum był zainteresowany abonamentem MUTV na najbliższy rok to teraz jest promocja z hasłem: MUTVANNUAL, cena ok 35-36 złotych.

Opublikowano

Fantasy działa, kto robi lige?

Opublikowano

Fajna, ale ku,rwa jest tak abstrakcyjna, że nie wiem. Z tym pólnocnym Londynem to już ich poniosło :kaz: No ale stroje klasa światowa, te żółtą to sobie zamówię jak ja pier,dole. 

NINTCHDBPICT000492101407.jpg?strip=all&w

Opublikowano

Screenshot_20190702-120502_Facebook.jpg

Opublikowano

xd

wytrzyma do stycznia?

Opublikowano

RUSZYŁA MASZYNA

comment_zqgEnp5zM0vpvLrcjxrIEbF0yxypPFPE

Opublikowano

Powrót legendy! Dla mnie jako sympatyka Chelsea to świetna informacja. Z jednej strony trudny moment, bo nie można kupować nowych zawodników, z drugiej to też dodatkowy czas dla Lamparda na zbudowanie drużyny, sprawdzenie młodzieży itd. 

Opublikowano

Żaden transfer do klubu nie jarałby mnie tak jak powrót Lamparda w roli trenera. Mocno osłodziło mi to odejście Hazarda i teraz zamiast martwić się jego odejściem przed startem nowego sezonu, z niecierpliwością wyczekuję, co z Chelsea wyczaruje Frank. W końcu będziemy mieli okazję obserwować młodzież dostającą prawdziwą szansę na zaistnienie w pierwszym zespole. Ciekawe jak się Mount i Abraham spiszą, Tomori też pewnie dostanie się do pierwszego zespołu, no i może w końcu Batman zaistnieje mocniej po odejściu Higuaina i zakazie transferowym.

Opublikowano

Nie bez powodu. Arsenal i tak nie chce przedłużyć z nim kontraktu, ma 33 lata, a dostał satysfakcjonującą, obowiązującą do 2022 roku ofertę od Bordeaux i po prostu nie chce czekać, aż się rozmyślą. Skoro go nie chcą, to po co ciągają go po jakimś tournee?

Opublikowano

Raczej chcą (bo i tak nie mają wyboru xD) ale nie chcą podpisywać pewnie z nim długiego kontraktu (w grę pewnie wchodzi roczne przedłużenie) 

Opublikowano

Próba kradzieży samochodu Ozila zakończyła się wpier,dolem od Kolasinaca. Złodziej miał nóż.

A co tam u was?

Opublikowano
Cytat

Either Kolasinac is one of the toughest motherfuckers around, or playing for Arsenal really makes you want to die.

xd