Opublikowano 17 czerwca 20195 l Plotki ploteczki, że Abramowicz bardzo chce Lamparda jako menedżera Chelsea, prace trwają.
Opublikowano 29 czerwca 20195 l Gdyby jakiś kibic Manchesteru United z tego forum był zainteresowany abonamentem MUTV na najbliższy rok to teraz jest promocja z hasłem: MUTVANNUAL, cena ok 35-36 złotych.
Opublikowano 2 lipca 20195 l Fajna, ale ku,rwa jest tak abstrakcyjna, że nie wiem. Z tym pólnocnym Londynem to już ich poniosło No ale stroje klasa światowa, te żółtą to sobie zamówię jak ja pier,dole.
Opublikowano 4 lipca 20195 l Powrót legendy! Dla mnie jako sympatyka Chelsea to świetna informacja. Z jednej strony trudny moment, bo nie można kupować nowych zawodników, z drugiej to też dodatkowy czas dla Lamparda na zbudowanie drużyny, sprawdzenie młodzieży itd.
Opublikowano 4 lipca 20195 l Żaden transfer do klubu nie jarałby mnie tak jak powrót Lamparda w roli trenera. Mocno osłodziło mi to odejście Hazarda i teraz zamiast martwić się jego odejściem przed startem nowego sezonu, z niecierpliwością wyczekuję, co z Chelsea wyczaruje Frank. W końcu będziemy mieli okazję obserwować młodzież dostającą prawdziwą szansę na zaistnienie w pierwszym zespole. Ciekawe jak się Mount i Abraham spiszą, Tomori też pewnie dostanie się do pierwszego zespołu, no i może w końcu Batman zaistnieje mocniej po odejściu Higuaina i zakazie transferowym.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Koscielny odmowil wyjazdu na oboz przygotowawczy Arsenalu niezly k a p i t a n
Opublikowano 11 lipca 20195 l Nie bez powodu. Arsenal i tak nie chce przedłużyć z nim kontraktu, ma 33 lata, a dostał satysfakcjonującą, obowiązującą do 2022 roku ofertę od Bordeaux i po prostu nie chce czekać, aż się rozmyślą. Skoro go nie chcą, to po co ciągają go po jakimś tournee?
Opublikowano 11 lipca 20195 l Raczej chcą (bo i tak nie mają wyboru xD) ale nie chcą podpisywać pewnie z nim długiego kontraktu (w grę pewnie wchodzi roczne przedłużenie)
Opublikowano 11 lipca 20195 l Bielik z kolei na obóz nie pojechał, czyli będzie pewnie kolejne wypożyczenie...
Opublikowano 25 lipca 20195 l Próba kradzieży samochodu Ozila zakończyła się wpier,dolem od Kolasinaca. Złodziej miał nóż. A co tam u was?
Opublikowano 25 lipca 20195 l Cytat Either Kolasinac is one of the toughest motherfuckers around, or playing for Arsenal really makes you want to die. xd