Opublikowano 14 września 200915 l shit a jest może jakaś strona w internecie na której są wypisane darmowe rzeczy na marketplace typu tematy, obrazki gracza, gry arcade? http://www.achieve360points.com/live/demos
Opublikowano 14 września 200915 l achieve360 już umarło i zawartość strony jest nieaktualna (np. demka FIFY zatrzymały się na 08).
Opublikowano 14 września 200915 l chyba sie zaraz w(pipi)ie, kupilem punkty zeby pobrac All Fronts Collection, a tu mi blokada wyskoczyla... czy jest szansa ze omine blokade jak posiadam laptopa z windows 7, liveboxa i dopiero do niego podlaczonego xboxa? Xbox z lapkiem laczy sie bezprzewodowo za posrednictwem liveboxa (streamuje filmy i muzyke)
Opublikowano 14 września 200915 l A to dopiero teraz się dowiedziałeś że jest blokada regionalna na rzeczy do GOW?
Opublikowano 14 września 200915 l kiedys czytalem na onlinecenter, ze nie ma blokady na AFC, ale jednak musieli juz zalozyc, normalnie to jest jakas paranoja z tym
Opublikowano 14 września 200915 l 4200 MS POINTS ZA 105ZŁ http://allegro.pl/item737330276_4200_msp_taniej_juz_nie_mozna.html kupujcie póki jest.
Opublikowano 14 września 200915 l o dzieki, kupione, szkoda ze wczoraj o tym nie wiedzialem, ale to nic ;]
Opublikowano 14 września 200915 l kiedys czytalem na onlinecenter, ze nie ma blokady na AFC, ale jednak musieli juz zalozyc, normalnie to jest jakas paranoja z tym przez pierwsze 2 od premiery nie było blokady faktycznie. później szybciutko ją wrzucili, czym mocno poirytowali spóźnialskich... Edytowane 14 września 200915 l przez zimzvm
Opublikowano 15 września 200915 l dziala wam live? nie moge sie zalogowac, w pc normlanie dziala net, sprawdzalem kable i ruter, o co chodzi? dostalem bana?
Opublikowano 15 września 200915 l hm dziwne, przed chwila sprawdzalem na xbox.com i 10 osob z mojej listy jest online..
Opublikowano 15 września 200915 l A na jaki kraj masz zarejestrowane konto? Ja mam na UK i nie można się zalogować
Opublikowano 15 września 200915 l ta. na uk mam, zaraz sprawdze czy idzie z kontem na usa jednak nie idzie Edytowane 15 września 200915 l przez Tommo
Opublikowano 16 września 200915 l Oficjalnie chyba nie ma mniej niż 800, ale czasem ludzie sprzedawali punkty z różnych promocji i było mniej.
Opublikowano 17 września 200915 l Dwa pytanka. Czy można przesłać komuś punkty MSP? Czy angielskie dodatki działają na polskich grach? Np jak będę miał polskiego fallouta to będę mógł z powodzeniem grać w ściągnięte dodatki? Bo z tego co wiem, w PoPie się nie da bez ang wersji.
Opublikowano 17 września 200915 l A jak wygląda ściągnięcie konta na konsolę? Bo zawsze można założyć przez xbox.com, tylko nie wiem czy to coś da...