Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie znajde jakas liste exclusivow na rok 2010? Bo jesli to ma byc tylko Mass Effect 2, Alan Wake i Splinter Cell (chociaz za wylacznosc tego ostatniego tytulu glowy bym nie dal) to sensu kupowac konsoli nie ma (gralem we wszystkie wczesniejsze hity). Z gory dzieki.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Alan Wake

Fable 3

Halo: Reach

Mass Effect 2

Splinter Cell: Conviction

Crackdown 2

coś od Rare

PGR 5 (?)

Girsy 3 (???)

Z grubsza chyba tyle.

Opublikowano

wie ktos gdzie bedzie mozna obejrzec Video Games Awards w internecie? I wogle o ktorej godzinie zaczyna sie impreza?

Opublikowano

8pm EST. USA time.

+ 6 godzin

= 2 w nocy u nas

Opublikowano

Nie mowili nic o PGR5, GoW3, czy grze od Rare?

Opublikowano

Raczej nie, na GT sa wszystkie trailery - moh, true crimes, pop, sw: tfu2 itp.

Opublikowano

Jakis czas temu byla mowa o przeniesieniu licencji na gry arcade z jednego Xboxa na drugiego, oraz ze taka operacje mozna zrobic raz na rok. czy ktos wie czy chodzi tutaj o rok kalendarzowy, czy bede musial czekac pozniej rok od przeniesienia zeby moc to zrobic znowu.

Opublikowano

Czy te świąteczne zestawy konsol (Elite z Pure i Lego Batman) mają normalnie wbudowane WiFi i są z Jasperami?

Opublikowano

A to się coś musiałem pomylić, myślałem, że wszystkie Elite mają WiFi. A co do tego Jaspera? Mam na konsoli datę produkcji 2009.10.27.

Ostatnie pytanie. Już chyba w zasadzie paragony nie są potrzebne przy ewentualnym zgłaszaniu do serwisu? Wiem, że kiedyś jak odsyłałem, to nikt mnie o to nie pytał. Ewentualnie czy faks paragonu jest tak samo ważny jak paragon?

Co do Jaspera znalazłem odp., ponieważ mam zasilacz 150w co chyba znaczy, że to Jasper :)

Edytowane przez Cold

Opublikowano

Gdzie znajde jakas liste exclusivow na rok 2010? Bo jesli to ma byc tylko Mass Effect 2, Alan Wake i Splinter Cell (chociaz za wylacznosc tego ostatniego tytulu glowy bym nie dal) to sensu kupowac konsoli nie ma (gralem we wszystkie wczesniejsze hity). Z gory dzieki.

Alan Wake

Mass Effect 2

Project Natal

Project Milo

Splinter Cell Conviction

Crackdown 2

Halo Reach - jesień

Fable 3 - jesień

Supreme Commander 2

Ninety-nine Nights II

kingdom under fire 2

nowy warhammer

Metro 2033

kilka gier których tytułów nie pamiętam

coś od Epic

coś od Rare

prawdopodobnie coś Rockstars

prawdopodobnie pgr5

kilka-kilkanaście gier na natala

oraz sporo gier na XBLA

Opublikowano

Myślę, ze najlepiej exclusivy na 2k10 obrazuje ta strona Vgchartz

Opublikowano

Czy jest jakaś różnica, jeśli tworząc konto podałem zupełnie fikcyjny adres, tzn. wpisalem Manchester, ale kod pocztowy i ulice wymyślone. Czy lepiej powinienem to zmienić na jakiś prawdziwy?

Opublikowano

Nie ma roznicy, choc system powinien zglosic blad ze takiej ulicy nie i kodu. Moze to zmienili ale gdy ostatnio rejestrowalem kumplowi konto przez www wpisalem 5 cyfrowy kod (wymysliony) to nie przeszlo, znalazlem w necie kody poczte stanu Alabama i poszlo

Opublikowano

To nawet dziwne, bo wyraźnie wszędzie jest napisane, że kod pocztowy Manchesteru to np. M11 3 a gdy taki wpisuje to nie chce go przyjąć. Przyjął za to zupełnie zmyślony. Nie wiem czy to zmieniać bo dopiero co konsole nowa kupiłem (konto mam stare) i nie chciałbym bana przypadkiem dostac, a czytałem że MS zdarzy się zbanować nawet nie przerobione konsole. Wydaje mi sie że nawet jeżeli polacy mają konta angielskie to powinni (jeżeli już) banować nie konsole a konto.

Poszperałem po necie troszkę na temat banowania nie przerobionych konsol i dowiedziałem się że jest to rzadki fenomen i jeden telefon na infolinię pozwala rozwiązać kłopot. A czy ktoś czytał/słyszał/widział coś na ten temat?

Edytowane przez Cold

Opublikowano

W te święta też będzie jakiś darmowy Arcade ??

Opublikowano

Pamietam, ze mowili ze ma byc darmowy Joe Ride pod koniec roku, ale patrzylem na jakies stronce i pokazuje date wydanie Q1/2010 :/

Opublikowano

Darmowa tym razem jest gra nie z XBLA, a Games for Windows Live - Tinker (ma 200GS do zdobycia).

Opublikowano

hej czy jak mam kupione DLC na jednym profilu to bedzie dzialalo na innym? (na tej samej konsoli)

Opublikowano

Tak, ale dopóki nie zmienisz konsoli (np. w ramach gwarancji - wymiana płyty gł.). Później Twój profil musi być zalogowany online, żeby chodziło.

Opublikowano

http://majornelson.com/archive/2009/12/10/happy-holiday-deals-and-upcoming-schedule.aspx

Przeceny:

14.12-20.12 - Lips: Coldplay Track Pack za 240 MP, Pinball FX (tylko w Japonii) za 400 MP

21.12-27.12 - Shadow Complex za 800 MP

28.12-04.01 - The Maw za 400 MP

XL Arcade:

16.12 - Alien Breed Evolution (Episode 1) za 800 MP

23.12 - Trials HD BIG PACK! za 400 MP

Games on Demand:

15.12 - Viva Pinata: Party Animals

22.12 - Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition i Devil May Cry 4

29.12 - Gears of War

Dzisiaj wrzucono świąteczne ubrania i kolekcje tokidoki dla awatarów, zaś 24 grudnia dojdą rzeczy z klasyków Disneya. A co najlepsze od 18 do 31 grudnia każdego dnia będzie coś przecenione, więc warto chyba zawczasu przygotować sobie punkty :).

Jak sie ma sprawa z tym przecenionym Shadow Complex ? Chcialem dzisiaj kupic, jednak sprawdzalem przed chwila i nadal jest stara cena 1200 MP. Mam konto na USA, byc moze jest tak ze zalezy to od godziny w okreslonej strefie czasowej i powiedzmy ze ta promocja bedzie w USA dajmy na to od godz. 20 polskiego czasu ?