Opublikowano 16 lutego 201015 l Czy w takich słuchawkach będzie słychać dźwięk gry i jednocześnie ewentualną rozmowę w grupie? http://www.allegro.pl/item918421720_new_xbox_360_ear_force_x41_headphones_by_turtle.html
Opublikowano 16 lutego 201015 l Tak, bardzo dobre słuchawki z tego co się orientuje (słychać ludzi z dead silence w Modern Warfare:) )
Opublikowano 18 lutego 201015 l Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie czy ustawienia regionu konsoli mają wpływ na grę online(serwery publiczne)? Tzn jeśli wybierzemy np UK, to będziemy częściej łączeni z graczami z tego obszaru? Jeśli tak, to lepiej jest ustawaić taki sam region na jaki założyło się konto XBL, czy kraj, który jest bliżej Polski?
Opublikowano 20 lutego 201015 l w jakim miejscu zmienie profil główny konsoli? tak żeby logowała się na inny przy starcie?
Opublikowano 20 lutego 201015 l Nie, ale jest jeden patent, jeśli chcesz wejść jako niewidoczny na LIVE i nikt tego nie odnotuje. Musisz wyłączyć automatycznie logowanie profilu. Po włączeniu konsoli wchodzisz w menu, gdzie wybiera się status i wybierasz "pokazuj jako offline" oczywiście Dalej logujesz profil i voila :potter: Odrazu jesteś niewidoczny i nikt nie wie, że wszedłeś na LIVE
Opublikowano 21 lutego 201015 l w jakim miejscu zmienie profil główny konsoli? tak żeby logowała się na inny przy starcie? logujesz się na ten profil, który chcesz mieć jako 'główny' i klikasz w okienko gdzie stoi Twój avatar. Będziesz miał listę i jedną z opcji będzie automatyczne logowanie.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Za tydzień mam zamiar kupić xboxa 360 i mam jedno pytanie.Czy do zestawu xbox 360 arcade jest dodawany headset?Bo wiem że zrezygnowali z kabla hdmi.
Opublikowano 22 lutego 201015 l A moje pytanie brzmi następująco kupiłem dziś Forze3 i X0 nie czyta mi płytki "play disc" a tą drugą odtwarza normalnie. Czy jest to problem dvdrom czy tylko i wyłącznie płyty?
Opublikowano 22 lutego 201015 l Też mi raz nie chciał xo odczytać raz play discu z forzy, ale po resecie wszystko poszło. I warto pamiętać, żeby drugi dysk zainstalować z poziomu play discu, bo jak najpierw zainstalujemy dvd 2 to i tak trzeba będzie odinstalować, bo inaczej ni hu hu. Edytowane 22 lutego 201015 l przez KopEr
Opublikowano 23 lutego 201015 l bardzo rzadko (w ciągu półtora roku jakieś 2-3 razy) ale u mnie również się zdarza, że nie odczytuje mi poprawnie gry w czytniku. jak poprzednik - reset zawsze pomagał.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Niestety Robiłem pare razy restart i nic ... Druga odpala bez problemu pierwszą rom traktuje jak by jej nie było... Czyli wina płyty na to wychodzi.
Opublikowano 23 lutego 201015 l nie ma. A miesiąc darmowego grania przez neta ? Edytowane 23 lutego 201015 l przez terror
Opublikowano 23 lutego 201015 l na to wychodzi. reklamuj. Najpierw poszedłem sprawdziłem na x0 kolegi był ten sam problem poszedłem zareklamowałem dostałem nową i teraz działa. Wielkie dzięki wszystkim za pomoc.
Opublikowano 24 lutego 201015 l No i mam kolejne pytanie Czy aktualizacja systemu w xboxie zajmuje duzo miejsca i czy mi sie zmieści na karcie pamięci 256mb?I jeszcze jedna sprawa.Czy mapy do multi w halo 3 zajmują dużo miejsca i czy dało by radę je zmieścić na karcie pamięci(słyszałem że bez tych map nie pogram w większość trybów).
Opublikowano 24 lutego 201015 l Jak chcesz kupić coś na XBL to jest tam napisane ile miejsca zajmuje.
Opublikowano 24 lutego 201015 l Wiem tylko nie w tym problem. Chodzi o to że jeśli się okaże że te mapki nie zmieszczą się na mojej karcie pamięci to praktycznie zmarnuje cały miesiąc darmowego grania ,bo ani nie pogram sobie w halo 3 ani nie ściągnę żadnej demówki.A dysk twardy kupuję dopiero w kwietniu. Edytowane 24 lutego 201015 l przez terror
Opublikowano 24 lutego 201015 l No mapki trochę zajmują, z 600mb chyba (chociaż nie wiem, dawno nie grałem ), ale na 99% nie zmieszczą się na takiej małej karcie. No i coopa też nie pograsz, bo "wymagany jest dysk twardy" : >
Opublikowano 24 lutego 201015 l Wielkie dzięki za pomoc. Kupuję Halo ODST bo głownie o multi mi chodzi. A co do dysku to ten jest orginalny? http://allegro.pl/item926389065_dysk_250_gb_do_xbox_360_niska_cena_250gb_komplet.html