Mustang 1 718 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Oczywiście, że nie, to przypadek w co akurat grałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie w sprawie gwarancji Xboxa 360: jeśli się kupi takiego w np.: MM albo Allegro (czy w jakimś innym sklepie) to czy automatycznie mam gwarancję u Microsoftu na 3 lata (ROD) i 1 rok (konsola)?? czy może trzeba wchodzić na jakąś stronę Microsoftu i się rejestrować?? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 2 lata na konsole, rok na peryferia, 3 na czerwona smierc. Jak ci sie zpsuje, to wtedy dzwonisz na infolinie, jak chcesz to mozwsz sobie zarejestrowac po zakupie, zadna roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza
PESinter 1 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Panowie, pomóżcie. Wpisuję w reedem code kod na 1600 ms i od wczoraj(bezustannie) wyskakuje informacja "Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status code: 8016a04b" Czy to wina Xbox Live czy coś jest nie tak z kodem, a może regionem mojej konsoli (mam United Kingdom)? Czy ktoś ma podobny problem? Niby pisze aby spróbować później, ale ile można próbować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakuza 116 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Masz kod na US a wpisujesz na koncie UK. Załóż konto US i tam go wpisz. Po wpisaniu kodu rzeczy zakupione na koncie US będą ci działały też na koncie UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Pamietam ze ktos podawal jakas strone gdzie na Marketplace sa darmowe themy i obrazki, poda ktos jakas taka? Znalazlem jedna ale to takie same lipne byly ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 http://www.xboxindex.com/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzieki Mastah Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Potrzebna konkretna odpowiedz i porada . Mam słuchawki KOSS UR40 i chcem je podłączyć do x360 jak to zrobić ? Mam 2 kable : component i adapter audio . Component rozbierałem tą grubą wtyczkę i próbowałem podpiąc razem z HDMI niestety nie miesci się ,a raczej jest bardzo słabo wpięty . drugi kabel to adapter audio : zastanawiam się czy jak go podłącze i do niego przejsciówkę to czy będą miał możliwość regulacji głosu ? bo wyczytałem na jedym z for ze takiej możliwości nie bedzie ? ,konsola podpięta przez HDMI ,a adapter audio bezposrednio do klocka bez żadnych wzmacniaczy itp. ktoś poradzi jak to solidnie podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A nie można ich zwyczajnie podpiąć do LCD? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no w tym problem ze nie ,bo jak się okazało wyjscie słuchawkowe nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Kurde, znowu miałem mega dużą przerwę od grania. I odkryłem przyczynę: niefortunne położenie klocka. Na biurku podłączony do starego monitora LCD się nie sprawdza, już lepiej jak go mam do telewizora (SD bo SD, ale da się żyć) i mogę się rozwalić na kanapie. Teraz z przyjemnością sięgam po pada . Druga sprawa, że teraz więcej czasu mam i mniej zmartwień na głowie . Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Potrzebna konkretna odpowiedz i porada . Mam słuchawki KOSS UR40 i chcem je podłączyć do x360 jak to zrobić ? Mam 2 kable : component i adapter audio . Component rozbierałem tą grubą wtyczkę i próbowałem podpiąc razem z HDMI niestety nie miesci się ,a raczej jest bardzo słabo wpięty . drugi kabel to adapter audio : zastanawiam się czy jak go podłącze i do niego przejsciówkę to czy będą miał możliwość regulacji głosu ? bo wyczytałem na jedym z for ze takiej możliwości nie bedzie ? ,konsola podpięta przez HDMI ,a adapter audio bezposrednio do klocka bez żadnych wzmacniaczy itp. ktoś poradzi jak to solidnie podłączyć Jak nie masz regulacji w słuchawkach to może być problem. Najlepiej podłączyć przez TV , ale jak nie działa to przez wieże , może nawet zabytek (jak u mnie do niedawna ) być , byle by miał wejścia chinche i możliwość podłączenia słuchawek. Innych opcji nie widze. I pytanko ode mnie z innej beczki: czy we wszystkich grach na PC z serii Games for Windows jest możliwość zdobywania achievów do konta na X-ie ? Edytowane 8 Czerwca 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Z tymi z ktorymi mialem doczynienia to tak, wiec smialo sadze, ze Live Games for Windows to pewne achievementy na Twoje konto (polecam darmowego Tinkera!) Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A gdzie i jak go pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 co z kontrakcją? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czeka na odpowiedź "w sprawie" na E3 Jak to jest z płaceniem za Live'a i punkty Paypalem? Działa to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dwa pytanka na szybko 1.Czy pendrive USB mozna uzyć jako pamięc dla konsoli? Np. zapisywanie na nim sejwów 2.Konsolke podlącze do TV kablem HDMI,ale jak sie to ma z dźwiękiem? Chce uzyc zewnętrznych glosnikow,a nie widzi mi się podłączać je przez TV (zbyt widoczne kable). Co mam zrobic? Kupic adapter taki jaki pokazał canuks na górze tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 1 - można, po to był wiosenny update 2 - zajrzyj do działu hardware, wiele razy było to poruszane Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Najlepiej to zakupić adapter taki właśnie jak pokazał Canuks , albo rozbroić componenta , który masz w zestawie, ale to bardzo nie estetyczne , choć tańsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Pytanko, jak sprawdzić kraj na którym rejestrowałem xbox live zapomniało mi się xD Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 czy po wejściu w obieg nowego xboxa stary jasper elite stanieje i ktorego bedzie sie bardziej opłacało kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jeszcze na 100% nie wiadomo czy wyjdzie, a ty już zadajesz takie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak widać, Elite staniał, podobnie jak Arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Pytanko, jak sprawdzić kraj na którym rejestrowałem xbox live zapomniało mi się xD xbox.com --> My Xbox --> pierwsza zakładka Account Summary i masz ----------------------------------------------------------------------------------- Pewnie było wałkowane tysiąc razy,ale nie mogę znaleźć: Jak usunę profil z konsoli,to tracę savy? Dodam,że dash z czerwca 2009 Edytowane 16 Czerwca 2010 przez InFiDeL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi