Opublikowano 4 czerwca 201014 l Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie w sprawie gwarancji Xboxa 360: jeśli się kupi takiego w np.: MM albo Allegro (czy w jakimś innym sklepie) to czy automatycznie mam gwarancję u Microsoftu na 3 lata (ROD) i 1 rok (konsola)?? czy może trzeba wchodzić na jakąś stronę Microsoftu i się rejestrować?? Z góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano 4 czerwca 201014 l 2 lata na konsole, rok na peryferia, 3 na czerwona smierc. Jak ci sie zpsuje, to wtedy dzwonisz na infolinie, jak chcesz to mozwsz sobie zarejestrowac po zakupie, zadna roznica.
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Panowie, pomóżcie. Wpisuję w reedem code kod na 1600 ms i od wczoraj(bezustannie) wyskakuje informacja "Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status code: 8016a04b" Czy to wina Xbox Live czy coś jest nie tak z kodem, a może regionem mojej konsoli (mam United Kingdom)? Czy ktoś ma podobny problem? Niby pisze aby spróbować później, ale ile można próbować...
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Masz kod na US a wpisujesz na koncie UK. Załóż konto US i tam go wpisz. Po wpisaniu kodu rzeczy zakupione na koncie US będą ci działały też na koncie UK.
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Pamietam ze ktos podawal jakas strone gdzie na Marketplace sa darmowe themy i obrazki, poda ktos jakas taka? Znalazlem jedna ale to takie same lipne byly ;d
Opublikowano 7 czerwca 201014 l Potrzebna konkretna odpowiedz i porada . Mam słuchawki KOSS UR40 i chcem je podłączyć do x360 jak to zrobić ? Mam 2 kable : component i adapter audio . Component rozbierałem tą grubą wtyczkę i próbowałem podpiąc razem z HDMI niestety nie miesci się ,a raczej jest bardzo słabo wpięty . drugi kabel to adapter audio : zastanawiam się czy jak go podłącze i do niego przejsciówkę to czy będą miał możliwość regulacji głosu ? bo wyczytałem na jedym z for ze takiej możliwości nie bedzie ? ,konsola podpięta przez HDMI ,a adapter audio bezposrednio do klocka bez żadnych wzmacniaczy itp. ktoś poradzi jak to solidnie podłączyć
Opublikowano 7 czerwca 201014 l no w tym problem ze nie ,bo jak się okazało wyjscie słuchawkowe nie działa
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Kurde, znowu miałem mega dużą przerwę od grania. I odkryłem przyczynę: niefortunne położenie klocka. Na biurku podłączony do starego monitora LCD się nie sprawdza, już lepiej jak go mam do telewizora (SD bo SD, ale da się żyć) i mogę się rozwalić na kanapie. Teraz z przyjemnością sięgam po pada . Druga sprawa, że teraz więcej czasu mam i mniej zmartwień na głowie .
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Potrzebna konkretna odpowiedz i porada . Mam słuchawki KOSS UR40 i chcem je podłączyć do x360 jak to zrobić ? Mam 2 kable : component i adapter audio . Component rozbierałem tą grubą wtyczkę i próbowałem podpiąc razem z HDMI niestety nie miesci się ,a raczej jest bardzo słabo wpięty . drugi kabel to adapter audio : zastanawiam się czy jak go podłącze i do niego przejsciówkę to czy będą miał możliwość regulacji głosu ? bo wyczytałem na jedym z for ze takiej możliwości nie bedzie ? ,konsola podpięta przez HDMI ,a adapter audio bezposrednio do klocka bez żadnych wzmacniaczy itp. ktoś poradzi jak to solidnie podłączyć Jak nie masz regulacji w słuchawkach to może być problem. Najlepiej podłączyć przez TV , ale jak nie działa to przez wieże , może nawet zabytek (jak u mnie do niedawna ) być , byle by miał wejścia chinche i możliwość podłączenia słuchawek. Innych opcji nie widze. I pytanko ode mnie z innej beczki: czy we wszystkich grach na PC z serii Games for Windows jest możliwość zdobywania achievów do konta na X-ie ? Edytowane 8 czerwca 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Z tymi z ktorymi mialem doczynienia to tak, wiec smialo sadze, ze Live Games for Windows to pewne achievementy na Twoje konto (polecam darmowego Tinkera!)
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Czeka na odpowiedź "w sprawie" na E3 Jak to jest z płaceniem za Live'a i punkty Paypalem? Działa to?
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Dwa pytanka na szybko 1.Czy pendrive USB mozna uzyć jako pamięc dla konsoli? Np. zapisywanie na nim sejwów 2.Konsolke podlącze do TV kablem HDMI,ale jak sie to ma z dźwiękiem? Chce uzyc zewnętrznych glosnikow,a nie widzi mi się podłączać je przez TV (zbyt widoczne kable). Co mam zrobic? Kupic adapter taki jaki pokazał canuks na górze tej strony?
Opublikowano 9 czerwca 201014 l 1 - można, po to był wiosenny update 2 - zajrzyj do działu hardware, wiele razy było to poruszane
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Najlepiej to zakupić adapter taki właśnie jak pokazał Canuks , albo rozbroić componenta , który masz w zestawie, ale to bardzo nie estetyczne , choć tańsze rozwiązanie
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Pytanko, jak sprawdzić kraj na którym rejestrowałem xbox live zapomniało mi się xD
Opublikowano 14 czerwca 201014 l czy po wejściu w obieg nowego xboxa stary jasper elite stanieje i ktorego bedzie sie bardziej opłacało kupić??
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Jeszcze na 100% nie wiadomo czy wyjdzie, a ty już zadajesz takie pytania
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Pytanko, jak sprawdzić kraj na którym rejestrowałem xbox live zapomniało mi się xD xbox.com --> My Xbox --> pierwsza zakładka Account Summary i masz ----------------------------------------------------------------------------------- Pewnie było wałkowane tysiąc razy,ale nie mogę znaleźć: Jak usunę profil z konsoli,to tracę savy? Dodam,że dash z czerwca 2009 Edytowane 16 czerwca 201014 l przez InFiDeL