PASIUR123 6 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a jezeli dostane bana na x360 to moge grac w singla czy konsola do wyzucenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 możesz dalej grac w single piracie, złodzieju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
PASIUR123 6 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 o przepraszam tylko nie zlodzieju to pytanie z ciekawosci nigdy nie przerobie x360 iz zalezy mi na XBL bo lubie se popykac w multi a na pc chodzi mi tylko CS i w dodatku 1.6 a i jeszcze jedno czy w chwili obecnej gdzie wyszly slimki oplaca sie kupic x360 elite?? (Nowy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Jeżeli cena będzie odpowiednia - czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
PASIUR123 6 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 w granicach takiej ceny co nowy slim arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Zależy czy masz jakiś dysk po poprzednim X360. Jeżeli masz - bierz Slim Arcade, jeśli nie - Elite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) Czy można z poziomu kompa odpalić muzykę w X360 przez WMC? Edytowane 9 Listopada 2010 przez Infidel Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Kupiłem na alledrogo do mojej Slimki dysk 60GB (od starej wersji konsoli) i mam taki problem. Otóż na dysku miało znajdować się ponad 20 pełnych wersji gier, jednak okazało się że są to dema. Tzn. w ustawieniach systemu w "Pamięć" są one w zakładce "gry", a nie w wersjach demonstracyjnych, natomiast w bibliotece gier są one już jako dema. Na kupionym dysku znajduje się takie KONTO, i jego posiadacz ma w liście gier wszystkie te które miały być na dysku jako pełne wersje. Na mygamercard wszystkich ich tam nie ma, jednak dodałem go do znajomych na Xbox LIVE, i tam wszystkie te gry na jego liście są. Na mygamercard ma 1285 GS, natomiast naprawdę ma ponad 8000, chociaż jego status na MGC jest na bieżąco wyświetlany (np. obecnie gra w Black Ops) - dziwne. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co tu chodzi? Mam na dysku gry oraz konto gościa który te wszystkie gry prawdopodobnie kupił, jednak u mnie są one jako dema. Oczywiście wysłałem maila do osoby od której kupiłem dysk, więc zobaczymy jeszcze co on na to. Edit: mam jeszcze takie pytanie: czy aby gry działały, to na dysku MUSI znajdować się konto na którym zostały zakupione? Edytowane 15 Listopada 2010 przez PawciosS Cytuj Odnośnik do komentarza
nuke` 2 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Gry przypisane są do konta na którym zostały kupione więc na dysku musi znajdować się to konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Edit: mam jeszcze takie pytanie: czy aby gry działały, to na dysku MUSI znajdować się konto na którym zostały zakupione? musi być konto i musisz grac na nim online jeśli chcesz by gry działały jako full ale jest druga opcja, mieć konto kolesia na dysku i zrobić transfer licencji, wtedy możesz wywalić jego konto a gry będą dzialały na wszystkich kontach konsoli online/offline. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Aha, czyli muszę po prostu "odzyskać" to konto, i wtedy pójdzie z górki. Dzięki za pomoc. Mam nadzieję że gostek pamięta do niego dane... Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 musi być konto i musisz grac na nim online jeśli chcesz by gry działały jako full ale jest druga opcja, mieć konto kolesia na dysku i zrobić transfer licencji, wtedy możesz wywalić jego konto a gry będą dzialały na wszystkich kontach konsoli online/offline. O ile przez ostatnie 12m-cy gościu sam nie robił transferu/przypisania , bo wtedy lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No tego nie wiem, ale na szczęście mam już dane do kont (w sumie 2). Dostałem też od niego taką wiadomość: "Witam przesyłam ci hasła do kont, będziesz mógł pobrać pełne wersje gier ale będą one działały tylko na tym profilu na jakim zostały ściągnięte. Pamiętaj nie zmieniaj hasła bo przestaną działać!!" Po pierwsze nie bardzo rozumiem dlaczego zmiana hasła miałaby mieć jakikolwiek wpływ na działanie gier. Po drugie, faktycznie nie pogram na własnym koncie w te gry? Mam robić ten transfer licencji czy nie? Edit: zrobiłem transfer licencji, pobrałem gry na nowo i działają na każdym profilu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 dobra mam już tego xa 2 tygodnie, właściwie już wszystko mniej- więcej wiem ale... Jak wygląda sprawa baterii w padach?? póki co dziś dopiero po raz pierwszy zmieniłem... Nie będzie takiej sytuacji że np. za rok bedę musiał codziennie zmieniać bat. ?? w przypadku ps3 tak było- przez pierwszy rok ładowałem jakieś 1-2 razy w tygodniu (przy częstym graniu) a po 3 latach- musiałem codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Taka sytuacja może się zdarzyć jeśli korzystasz z Play&Charge, którego to nie polecam. A zwykłe baterie, no cóż, zużywają się jak każde baterie. Na dłuższą metę warto kupić akumulatorki o większej pojemności, polecane są też przez niektórych Sanyo Eneloop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 to kolejne pytanie w takim razie czym jest play&charge ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Kabelkiem, ktory laduje pada, w czasie gdy grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 nawet nie wiedziałem że jest taka możliwość muszę w karto popatrzeć czy dali takowy kabel Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No tego nie wiem, ale na szczęście mam już dane do kont (w sumie 2). Dostałem też od niego taką wiadomość: "Witam przesyłam ci hasła do kont, będziesz mógł pobrać pełne wersje gier ale będą one działały tylko na tym profilu na jakim zostały ściągnięte. Pamiętaj nie zmieniaj hasła bo przestaną działać!!" Po pierwsze nie bardzo rozumiem dlaczego zmiana hasła miałaby mieć jakikolwiek wpływ na działanie gier. Po drugie, faktycznie nie pogram na własnym koncie w te gry? Mam robić ten transfer licencji czy nie? Edit: zrobiłem transfer licencji, pobrałem gry na nowo i działają na każdym profilu:) 1- Pisze , żeby nie zmieniać hasła , bo pewnie chce sobie kiedyś zapożyczyć to konto , no chyba , że to jego , więc nie chce żebyś ty sobie przywłaszczył. 2- Gościu może nawet nie wiedzieć , że istnieje transfer , więc napisał co wiedział, lub planując zwędzenie kiedyś tego konta , specjalnie nie poinformował o transferze celem zwędzenia także zawartości. to kolejne pytanie w takim razie czym jest play&charge ?? 45sek w googlach i wszystko się dowiesz, obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie ma czasem w najbliższym czasie darmowego weekendu na LIVE? Jeśli tak to kiedy dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
coper 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Na oficjalnym blogu o polskim xbox live pisze że- "atrakcje konta Gold dla wszystkich w dniach 25-29 listopada" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Chcialem dzisiaj kupic za pkt gre z Marketplace (konto przeniesione na PL) ale pojawia sie wymagany adres rozliczeniowy i kod pocztowy, musze to podac? Kod 6 znakowy nie chce zostac przyjety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dane możesz przecież fałszywe wpisać,a kod bez myślników Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jak dzisiaj zrobiłem migrację konta sprzed 10 listopada to kodu na 800msp. nie dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Dostaniesz, akcja trwa do stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi