Mustang 1 718 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Cache wyczyściłeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 nie , jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Tak http://www.youtube.com/watch?v=3AzZzr4Szf8 Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Teraz już nie trzeba takich kombinacji, jest opcja po prostu. Później wszystko się powinno od nowa pobrać, ale już tylko po jednym razie, a nie zawsze przy uruchomieniu. O tak jak w zedytowanym poście Psyko. Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) A coś się kasuje przy takim czyszczeniu? Edit: Dzięki. Edytowane 23 Stycznia 2011 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie, tylko wszystkie updejty wywala. Nie ma obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zrobiłem jak mówisz i problem nadal występuje Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Czy na xboxie dziala 3d i czy ktos juz tego probowal?? (W black ops jest opcja wlaczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalona Małpka 5 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak się domyślam trzeba posiadać telewizor 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie no co ty, wystarczą okulary z "Kaczora Donalda" hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Czaja PL 8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie, nie działa. Twórcy Black Ops poprzez rozmach i ogólne podniecenie zapomnieli że Xbox 360 nie obsługuje 3D i dodali tą opcję w menu przez pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) @HolylegendPL W telewizorach 3D istnieje opcja obróbki obrazu przez co nawet jeśli sobie podłączysz konsolę, to telewizor i tak zrobi Ci z tego 3D takie jakie masz na telewizorach. Nawet TVP1 możesz obejrzeć w 3D, z tymże efekt jest raczej kiepski w porównaniu np. z filmami przygotowanymi pod 3D, to samo będzie z grami, skoro autorzy dodali tę opcję to znaczy, że telewizor 3D lepiej wytworzy ten efekt, być może tak dobry jak w filmach z 3D (nie wiem, bo nie widziałem jak to wygląda w przypadku gier). Edytowane 31 Stycznia 2011 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Chciałem na jakiś czas pozbyć się Xboxa360 i kupić drugi raz w bundle z Gearsami 3 i mam kilka pytań odnośnie kont itp. Chciałbym zachować swoje konta i rozumiem, że mam je usunąć z Xboxa (GC i historia pobrań się chyba nie popsuje?). Coś jeszcze oprócz tych kont powinienem usunąć, żeby nowy posiadacz dostał "czystego" Xa(poza save'ami)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 A po co sejwy jak i tak są przypisane do konta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 No właśnie nie wiem dlatego pytam. Czyli co? Wystarczy, że usunę konta, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak ma dostać czystego, to wybierz sformatowanie dysku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
DOA 0 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Dzisiaj moja piękna konsola zaliczyła RODA i że jest już po gwarancji, chcę kupić X360 Slim. Problem polega na tym, że savy z gier itp miałem zapisane na karcie pamięci, a na dysku tylko dema, filmiki itp. Wiem że przez Kit'a mogę zrobić transfer danych ze starego dysku na nowy, ale niestety nie wiem jak mam sobie poradzić z przeniesieniem rzeczy z memorki na nową konsolę ;(( Bardzo bym prosił Was o pomoc! Będę bardzo wdzięczny ;( Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 wloz karte do portu od x360 slim i przekopiuj na dysk albo zostaw na memorce. Pytanie mial ktos doczynienia z bezprzewodowym hs MS?warty swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) @Up Z tego co mi wiadomo Slim nie ma portu dla Memorek, w zamian są przecież dodatkowe dwa porty USB 2.0 Dzisiaj już nie trzeba transfer kita, sejwy możesz przenieść na pendrive'a. Udaj się do kogoś z memorką, pendrive'em i zgraj sobie sejwy. Myślę, że z forum masz sporo ludu, który jest z Łodzi i może pomóc. Edytowane 2 Lutego 2011 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Pytanie mial ktos doczynienia z bezprzewodowym hs MS?warty swojej ceny? Bardzo fajny jest, używam takiego już prawie 3 lata i nadal działa. Bateria wystarczy nawet na większość dnia, jeśli podładujemy headset podczas obiadu i kolacji. Trzyma spokojnie kilka godzin. Wygoda jest bardzo duża, sama słuchaweczka jest lekka i nie przeszkadza, a komfort jaki daje brak kabli to naprawdę wielka zaleta - można spokojnie łazić po pokoju bez pada. Zasięg spory, na pewno obejmie jedno pomieszczenie, a zwykle też pokoje obok. Nie ma problemów z połączeniem czy gubieniem sygnału. IMO świetny dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam podpieta konsole i kompa kablami pod jeden router. Komp trzyma polaczenie caly czas, konsola tez, ale teraz i dosc czesto zdarza jej sie wyswietlac disconnect, dzisiaj 4 razy przez godzine, komp nie traci polaczenia, ani router, po disconnect normalnie moge sie polacz. Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 spróbuj zresetować router, odłącz go od prądu na parę minut i zobacz jak później będzie. ostatnio miałem takie jaja, że na kompie net śmigał aż miło a za cholerę w konsoli nie mogłem się połączyć. po resecie poszło gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Mam takie pytanie. Grałem w AC2 niezainstalowanego na dysku. Gra się zawiesiła, ale otworzyłem napęd i gra się wyłączyła, a x360 wrócił do menu. Czego to może być powód? Tego, że była niezainstalowana na dysku? I czy powinienem się czegoś bać? ;P Edytowane 7 Lutego 2011 przez KamileQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 po prostu zwiecha. miałem tak parę razy z innymi grami. specem nie jestem ale raczej nie ma się czego bać i zainstaluj lepiej grę, ciszej i wygodniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Czyli nie jest to jakiś prognostyk RRoDa czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi