Opublikowano 22 stycznia 201114 l Tak http://www.youtube.com/watch?v=3AzZzr4Szf8 Edytowane 22 stycznia 201114 l przez Gość
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Teraz już nie trzeba takich kombinacji, jest opcja po prostu. Później wszystko się powinno od nowa pobrać, ale już tylko po jednym razie, a nie zawsze przy uruchomieniu. O tak jak w zedytowanym poście Psyko. Edytowane 22 stycznia 201114 l przez Wampis
Opublikowano 22 stycznia 201114 l A coś się kasuje przy takim czyszczeniu? Edit: Dzięki. Edytowane 23 stycznia 201114 l przez TheBesTia
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Czy na xboxie dziala 3d i czy ktos juz tego probowal?? (W black ops jest opcja wlaczenia)
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Nie, nie działa. Twórcy Black Ops poprzez rozmach i ogólne podniecenie zapomnieli że Xbox 360 nie obsługuje 3D i dodali tą opcję w menu przez pomyłkę.
Opublikowano 31 stycznia 201114 l @HolylegendPL W telewizorach 3D istnieje opcja obróbki obrazu przez co nawet jeśli sobie podłączysz konsolę, to telewizor i tak zrobi Ci z tego 3D takie jakie masz na telewizorach. Nawet TVP1 możesz obejrzeć w 3D, z tymże efekt jest raczej kiepski w porównaniu np. z filmami przygotowanymi pod 3D, to samo będzie z grami, skoro autorzy dodali tę opcję to znaczy, że telewizor 3D lepiej wytworzy ten efekt, być może tak dobry jak w filmach z 3D (nie wiem, bo nie widziałem jak to wygląda w przypadku gier). Edytowane 31 stycznia 201114 l przez MierzejX
Opublikowano 1 lutego 201114 l Chciałem na jakiś czas pozbyć się Xboxa360 i kupić drugi raz w bundle z Gearsami 3 i mam kilka pytań odnośnie kont itp. Chciałbym zachować swoje konta i rozumiem, że mam je usunąć z Xboxa (GC i historia pobrań się chyba nie popsuje?). Coś jeszcze oprócz tych kont powinienem usunąć, żeby nowy posiadacz dostał "czystego" Xa(poza save'ami)?
Opublikowano 1 lutego 201114 l No właśnie nie wiem dlatego pytam. Czyli co? Wystarczy, że usunę konta, tak?
Opublikowano 2 lutego 201114 l Witam Dzisiaj moja piękna konsola zaliczyła RODA i że jest już po gwarancji, chcę kupić X360 Slim. Problem polega na tym, że savy z gier itp miałem zapisane na karcie pamięci, a na dysku tylko dema, filmiki itp. Wiem że przez Kit'a mogę zrobić transfer danych ze starego dysku na nowy, ale niestety nie wiem jak mam sobie poradzić z przeniesieniem rzeczy z memorki na nową konsolę ;(( Bardzo bym prosił Was o pomoc! Będę bardzo wdzięczny ;( Pozdrawiam!
Opublikowano 2 lutego 201114 l wloz karte do portu od x360 slim i przekopiuj na dysk albo zostaw na memorce. Pytanie mial ktos doczynienia z bezprzewodowym hs MS?warty swojej ceny?
Opublikowano 2 lutego 201114 l @Up Z tego co mi wiadomo Slim nie ma portu dla Memorek, w zamian są przecież dodatkowe dwa porty USB 2.0 Dzisiaj już nie trzeba transfer kita, sejwy możesz przenieść na pendrive'a. Udaj się do kogoś z memorką, pendrive'em i zgraj sobie sejwy. Myślę, że z forum masz sporo ludu, który jest z Łodzi i może pomóc. Edytowane 2 lutego 201114 l przez MierzejX
Opublikowano 2 lutego 201114 l Pytanie mial ktos doczynienia z bezprzewodowym hs MS?warty swojej ceny? Bardzo fajny jest, używam takiego już prawie 3 lata i nadal działa. Bateria wystarczy nawet na większość dnia, jeśli podładujemy headset podczas obiadu i kolacji. Trzyma spokojnie kilka godzin. Wygoda jest bardzo duża, sama słuchaweczka jest lekka i nie przeszkadza, a komfort jaki daje brak kabli to naprawdę wielka zaleta - można spokojnie łazić po pokoju bez pada. Zasięg spory, na pewno obejmie jedno pomieszczenie, a zwykle też pokoje obok. Nie ma problemów z połączeniem czy gubieniem sygnału. IMO świetny dodatek.
Opublikowano 6 lutego 201114 l Mam podpieta konsole i kompa kablami pod jeden router. Komp trzyma polaczenie caly czas, konsola tez, ale teraz i dosc czesto zdarza jej sie wyswietlac disconnect, dzisiaj 4 razy przez godzine, komp nie traci polaczenia, ani router, po disconnect normalnie moge sie polacz. Co jest grane?
Opublikowano 6 lutego 201114 l spróbuj zresetować router, odłącz go od prądu na parę minut i zobacz jak później będzie. ostatnio miałem takie jaja, że na kompie net śmigał aż miło a za cholerę w konsoli nie mogłem się połączyć. po resecie poszło gładko.
Opublikowano 7 lutego 201114 l Mam takie pytanie. Grałem w AC2 niezainstalowanego na dysku. Gra się zawiesiła, ale otworzyłem napęd i gra się wyłączyła, a x360 wrócił do menu. Czego to może być powód? Tego, że była niezainstalowana na dysku? I czy powinienem się czegoś bać? ;P Edytowane 7 lutego 201114 l przez KamileQ
Opublikowano 7 lutego 201114 l po prostu zwiecha. miałem tak parę razy z innymi grami. specem nie jestem ale raczej nie ma się czego bać i zainstaluj lepiej grę, ciszej i wygodniej.