Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 802,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że według twojej nomenklatury cały XBOX powinien być nazywany chińszczyzną; jeżeli chodzi o aukcje uważam, że nie ma co się czaić i warto zaoszczędzić trochę grosza jednocześnie odbierając zarobek dla MS za tzw. licencjonowany produkt, który w gruncie rzeczy wyłazi z tych samych fabryk.

Przedstawiona przez ciebie aukcja jest z Jaworzna :D

Obudowy są hurtem kupowane na dalekim wschodzie, dyski w Polsce, a i tak można na tym zarobić - popieram.

Opublikowano

jesli to sa dyski pctowe pakowane w obudowy z chin to nie jest to produkt oryginalny tak jak jest to w licytacji ze ORYGINALNY

do tego na dyski sa 3 lata gwarancji a nie 1 miesiac, rownie dobrze mogl do srodka wloztc jakies uzywki bez gwary i stad cuda o 1meisiacu gwary a nie 3 latach

czyli zwykly podrabiany dysk pctowy... na innych tego typu licytacjach na pewno znajdzie lepsze warnki gwarancji i pewne nowe dyski pctowe podrabiane...

sens kupowania tego byl kiedys jak ceny byly 2 razy wieksze za oryginal, jesli oryginl znajdzie za kilka zlociszy drozej to lepiej doplacic....

http://allegro.pl/nowy-dysk-twardy-250gb-w-obudowie-do-xbox360-i1491024921.html

są aukcje z honkongu po 150zł za 250gb dysk dlatego mówie chińszczyzna.

dyski tam sa okreslane jako ORYGINAL nie CHINSZCZYZNA czyli podrobka produkowana przez chinczyka

co do dyskow, oryginalne nowe dyski produkowane w Chinach dla Microsoftu sa w blistrach hermetycznie zamkniete i chyba z transfer kitem (transfer kit przynajmniej byl ze 120GB wiec i 250 powinna tez miec)

a tu jest jakies papierowe pudeleczko i dysk zawinięty w babelki

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

Konsola wykrywa pendrive'a,ale muzyki i folderów znajdujacych się na nim już nie. W czym problem?

Ponawiam pytanie

Opublikowano

FLAC to Ci nie lyknie

potestuj tego pena, najprostsze doswiadczenie to ze 2 utwory walnac na pena bez katalogow i sprawdzic czy w ogole widzi dane na tym peniee

PS.

ogolnie nie powinno byc problemu, jak wchodze u siebie na dowolnego pena to bez roznicy czy w ogole jest jakis utowr czy nie to i tak widze katalogi jakie sa

Opublikowano

Zadziałało dopiero za 4 formatem, dzięki za pomysł Mierzej

Opublikowano

sama to znaczy bez okablowania ,HDD i pada czy bez gier ?

opcja bez okablowania ok 450zl .

Jak jest nie przerobiona i na gwarancji to +100 można dodać .

Opublikowano

Chyba trochę przegiąłeś z tą ceną. Pół roku temu za 600zł kupiłem nowego slima arcade, więc nie możliwe jest, że łysy jasper kosztuje 550.

Opublikowano

jaspery sa drozsze od slimow, z prostej przyczyny, ludzie to poszukuja glownie do przerobek

zapewne jak wyjda nielegalne firmware do napedow w slim to sie to zmieni

w Wawie Jaspery arcade nowe ostatnio pchali po 900zl, elite 120Gb po 1150zl

i schodza lepiej niz slimy...

po za tym jasper juz sprawdzony i wiadomo ze jest najmniej awaryjny

slim niestety awarie jakies sie zaczynaja pojawiac

do tego na jaspera czyli starego Fata masz 3 lata na usterki typu 3rod i e74

na slima masz tylko i wylacznie 1 rok gwary producenta, pozniej tylko sprzedawca...

i na koniec mozna tylko dodac ze serwisowanie jaspera po za gwara bedzie tansze niz slima z uwagi na mase czesci zamiennych za grosze...

PS.

uzywki to oczywiscie kwestia umowna ile jest warta

wszystko zawsze jest tyle warte ile ktos jest w stanie dac, a nie tyle ile ktos chce... czyli jak znajdzie klienta i za 600zl to tyle bedzie to warte...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

hmm może jest jakaś przejściówka ale po co ci to w naszej profesji pad od x lepszy moim zdaniem :)

Opublikowano

podobno wygodniejszy ale chodzi mi o sytuacje w ktorej chce sobie pograc w fifke na X z kumplami a mam tylko jednego pada...natomiast DS mam az 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Generalnie istnieje taka opcja, są konwertery, ale są droższe od używanego pada do X'a. Więc opcja zupełnie nieopłacalna, lepiej sobie zapoluj na allegro, albo w jakimś komisie na pada za 50-60zł i spokój.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

podlaczanie pada od PS3 to jest nowosc na X0, do tej pory tylko to co bylo pozwalalo na pady od PS2

urzadzenie nazywa sie dokladnie: XFPS Live

tu masz link do strony producenta z dokladnym opisem: http://www.xcm.cc/xfps_live.htm

Opublikowano

Ile można miec kont na konsoli ? Na PS3 16 a na Xboxie360 ?

@Psyko Dzięki za szybką odpowiedź

Edytowane przez nemix

Opublikowano

Ile dusza zapragnie.

Opublikowano

w PS3 jest ograniczenie bo informacje podstawowe o kontach tez zapisuje w nandzie, a nand ma ograniczona pojemnosc wiec ograniczyli ilosc do tylu ile moze pomiescic tych informacji o stalej wielkosci w przewidzianym na to miejscu w nandzie

w X0 profile zapisuje zawsze tylko na nosniku typu hdd czy memorka, wiec ograniczenie jest tylko do pojemnosci danego hdd czy memorki, czyli ograniczeniem tu nie jest ilosc, a miejsce, tym bardziej ze profile zapisywane maja rozna pojemnosc zalezna od stopnia zaawansowania gracza...

Ile dusza zapragnie.

nie, na ile miejsca wystarczy na HDD czy memorce :)

Opublikowano

Racja Juchy, nie chcialo mi sie po prostu pisac ;]

Opublikowano

Witam mam kolejną sprawę :potter: kupiłem legalne punkty 4200ms kupiłem 3 gry na żądanie. dwie elegancko się sciągneły ale trzecia (bioshock 2) juz 4 raz zasysam i za każdym razem jest komunikat zeby pobrac ponownie. wtf? ile razy mozna pobrac jedną grę? czy ktos miał taką sytuację i ją rozwiązał? czy sciagac do skutku? dzięki za pomoc. przyplusuje jak coś :thumbsup: