Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

chyba sie zaraz w(pipi)ie, kupilem punkty zeby pobrac All Fronts Collection, a tu mi blokada wyskoczyla... czy jest szansa ze omine blokade jak posiadam laptopa z windows 7, liveboxa i dopiero do niego podlaczonego xboxa? Xbox z lapkiem laczy sie bezprzewodowo za posrednictwem liveboxa (streamuje filmy i muzyke)

Opublikowano

kiedys czytalem na onlinecenter, ze nie ma blokady na AFC, ale jednak musieli juz zalozyc, normalnie to jest jakas paranoja z tym :/

Opublikowano

kiedys czytalem na onlinecenter, ze nie ma blokady na AFC, ale jednak musieli juz zalozyc, normalnie to jest jakas paranoja z tym :/

przez pierwsze 2 od premiery nie było blokady faktycznie.

później szybciutko ją wrzucili, czym mocno poirytowali spóźnialskich...

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano

dziala wam live?

nie moge sie zalogowac, w pc normlanie dziala net, sprawdzalem kable i ruter, o co chodzi?

dostalem bana?

Opublikowano

Też mam problemy z livem :/ Już przed 11stą nie mogłem się zalogować

Opublikowano

hm dziwne, przed chwila sprawdzalem na xbox.com i 10 osob z mojej listy jest online..

Opublikowano

A na jaki kraj masz zarejestrowane konto? Ja mam na UK i nie można się zalogować :/

Opublikowano

ta. na uk mam, zaraz sprawdze czy idzie z kontem na usa

jednak nie idzie :/

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

U mnie już wszystko w porządku

Opublikowano

Jaka jest najmniejsza mozliwa do zakupu liczba MSP?

Opublikowano

Oficjalnie chyba nie ma mniej niż 800, ale czasem ludzie sprzedawali punkty z różnych promocji i było mniej.

Opublikowano

No wlasnie potrzebuje 100, dla pictuerow, ale to chyba niemozliwe.

Opublikowano

Tak.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dwa pytanka.

Czy można przesłać komuś punkty MSP?

Czy angielskie dodatki działają na polskich grach? Np jak będę miał polskiego fallouta to będę mógł z powodzeniem grać w ściągnięte dodatki? Bo z tego co wiem, w PoPie się nie da bez ang wersji.

Opublikowano

Nie mozna.

Opublikowano

A jak wygląda ściągnięcie konta na konsolę? Bo zawsze można założyć przez xbox.com, tylko nie wiem czy to coś da...