Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Teraz już nie trzeba takich kombinacji, jest opcja po prostu. Później wszystko się powinno od nowa pobrać, ale już tylko po jednym razie, a nie zawsze przy uruchomieniu.

O tak jak w zedytowanym poście Psyko.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Czy na xboxie dziala 3d i czy ktos juz tego probowal?? (W black ops jest opcja wlaczenia)

Opublikowano

Nie, nie działa. Twórcy Black Ops poprzez rozmach i ogólne podniecenie zapomnieli że Xbox 360 nie obsługuje 3D i dodali tą opcję w menu przez pomyłkę.

Opublikowano

@HolylegendPL

W telewizorach 3D istnieje opcja obróbki obrazu przez co nawet jeśli sobie podłączysz konsolę, to telewizor i tak zrobi Ci z tego 3D takie jakie masz na telewizorach. Nawet TVP1 możesz obejrzeć w 3D, z tymże efekt jest raczej kiepski w porównaniu np. z filmami przygotowanymi pod 3D, to samo będzie z grami, skoro autorzy dodali tę opcję to znaczy, że telewizor 3D lepiej wytworzy ten efekt, być może tak dobry jak w filmach z 3D (nie wiem, bo nie widziałem jak to wygląda w przypadku gier).

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Chciałem na jakiś czas pozbyć się Xboxa360 i kupić drugi raz w bundle z Gearsami 3 i mam kilka pytań odnośnie kont itp. Chciałbym zachować swoje konta i rozumiem, że mam je usunąć z Xboxa (GC i historia pobrań się chyba nie popsuje?). Coś jeszcze oprócz tych kont powinienem usunąć, żeby nowy posiadacz dostał "czystego" Xa(poza save'ami)?

Opublikowano

Witam :(

Dzisiaj moja piękna konsola zaliczyła RODA i że jest już po gwarancji, chcę kupić X360 Slim. Problem polega na tym, że savy z gier itp miałem zapisane na karcie pamięci, a na dysku tylko dema, filmiki itp. Wiem że przez Kit'a mogę zrobić transfer danych ze starego dysku na nowy, ale niestety nie wiem jak mam sobie poradzić z przeniesieniem rzeczy z memorki na nową konsolę ;(( Bardzo bym prosił Was o pomoc! Będę bardzo wdzięczny ;(

Pozdrawiam!

Opublikowano

wloz karte do portu od x360 slim i przekopiuj na dysk albo zostaw na memorce.

Pytanie mial ktos doczynienia z bezprzewodowym hs MS?warty swojej ceny?

Opublikowano

@Up

Z tego co mi wiadomo Slim nie ma portu dla Memorek, w zamian są przecież dodatkowe dwa porty USB 2.0

Dzisiaj już nie trzeba transfer kita, sejwy możesz przenieść na pendrive'a. Udaj się do kogoś z memorką, pendrive'em i zgraj sobie sejwy. Myślę, że z forum masz sporo ludu, który jest z Łodzi i może pomóc.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano
Pytanie mial ktos doczynienia z bezprzewodowym hs MS?warty swojej ceny?

Bardzo fajny jest, używam takiego już prawie 3 lata i nadal działa. Bateria wystarczy nawet na większość dnia, jeśli podładujemy headset podczas obiadu i kolacji. Trzyma spokojnie kilka godzin. Wygoda jest bardzo duża, sama słuchaweczka jest lekka i nie przeszkadza, a komfort jaki daje brak kabli to naprawdę wielka zaleta - można spokojnie łazić po pokoju bez pada. Zasięg spory, na pewno obejmie jedno pomieszczenie, a zwykle też pokoje obok. Nie ma problemów z połączeniem czy gubieniem sygnału. IMO świetny dodatek.

Opublikowano

Mam podpieta konsole i kompa kablami pod jeden router. Komp trzyma polaczenie caly czas, konsola tez, ale teraz i dosc czesto zdarza jej sie wyswietlac disconnect, dzisiaj 4 razy przez godzine, komp nie traci polaczenia, ani router, po disconnect normalnie moge sie polacz. Co jest grane?

Opublikowano

spróbuj zresetować router, odłącz go od prądu na parę minut i zobacz jak później będzie. ostatnio miałem takie jaja, że na kompie net śmigał aż miło a za cholerę w konsoli nie mogłem się połączyć. po resecie poszło gładko.

Opublikowano

Mam takie pytanie. Grałem w AC2 niezainstalowanego na dysku. Gra się zawiesiła, ale otworzyłem napęd i gra się wyłączyła, a x360 wrócił do menu. Czego to może być powód? Tego, że była niezainstalowana na dysku? I czy powinienem się czegoś bać? ;P

Edytowane przez KamileQ

Opublikowano

po prostu zwiecha. miałem tak parę razy z innymi grami. specem nie jestem ale raczej nie ma się czego bać i zainstaluj lepiej grę, ciszej i wygodniej.