Opublikowano 2 maja 201113 l niby z jakiego powodu ten ped'ał z słupska doliczył 5 minut? no i faktycznie, po bramce w 97 minucie akurat koniec meczu, hohoho... akurat znajomi z Poznania przyjechali na mecz i miało być tak fajnie - no i było - ale to co się działo przez ostatnie minuty to jakaś kpina.
Opublikowano 2 maja 201113 l zobacz sobie powtórkę doliczonego czasu gry i policz przez ile tego czasu piłkarze Arki tarzali się po ziemi Edytowane 2 maja 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 3 maja 201113 l Tylko nie zgub szala, bo w(pipi) Liczę na 2-0 , a pomysł żeby Legia grała w czerwonych koszulkach uważam za totalnie poroniony ;/ wtf? Legia sprzedała 5120 biletów. A teraz totalny LUL, będą sprawdzać WSZYSTKO na biletach. Jak masz literówkę w imieniu- nie wchodzisz. Nie zgadza się 1 cyfra w PESELu - nie wchodzisz. Żebyś Maiden nie wykrakał z tą Częstochową ale nie jeśli chodzi o wynik, tylko o syf jaki tam będzie w mieście jak kilkaset osób z jednej i z drugiej strony nie zostanie wpuszczonych na stadion, bo ktoś się pomylił przy wklepywaniu danych na bilety. Edytowane 3 maja 201113 l przez Stona
Opublikowano 3 maja 201113 l W tych warunkach pogodowych i tak już genialnie zapowiadający się mecz na pewno jeszcze zyska na atrakcyjności. Ciekawe czy pomyśleli o przygotowaniu pomarańczowych piłek.
Opublikowano 3 maja 201113 l Genialny nagłówek do tego meczu na Sport.pl: Olbrzymia stawka finału Pucharu Polski. Bitwa o Europę Bitwa o Europę! Jak się okazuje, słowo "Europa" może służyć jako metonimia dla możliwości przegrania z Karabachem albo inną Omonią Nikozja. Cóż, jakie kluby, taka Europa.
Opublikowano 3 maja 201113 l Ok jest bramka dla Lecha (ladna swoja droga). To teraz mozna zaczac ogladac mecz, bo zaraz kibole Legii zaczna robic trzode na trybunach. Meanwhile in Legia
Opublikowano 3 maja 201113 l Bramka za(pipi)ista, trzeba poznaniakom przyznać. Oby Legia się podniosła :confused:
Opublikowano 3 maja 201113 l Legia musialaby najpierw wyjsc z wlasnej polowy, ale chyba skupila sie na obronie tego wyniku, by uniknac wiekszego wstydu. Spokojnie byloby wyzej. Dlaczego kibole sie jeszcze nie bija?;/
Opublikowano 3 maja 201113 l Łaał, ktoś się spodziewał, że w ogóle bramka z tego będzie? Mam nadzieję, że po tym Legia przestanie chu,jowo grać.
Opublikowano 3 maja 201113 l Gola strzelil Manu. To powinno dac pojecie o tej akcji ludziom, ktorzy nie ogladaja meczu.
Opublikowano 3 maja 201113 l Szkoda, że jeszcze trzeba będzie patrzeć na dogrywkę. Widać, że piłkarzyny już odbytami oddychają i będzie pół godziny czekania na karne.
Opublikowano 3 maja 201113 l Cytat z bloga Rafała Steca: 17.15. Wyobrazić sobie najzabawniejsze wydarzenie finału PP? Manu strzela gola. A wydarzenie najbardziej zagrażające zdrowiu i/lub życiu? Manu usiłujący strzelić gola lewą nogą. Dla mnie ten egzotyczny okaz pozostaje transferowym przebojem roku. Nie dlatego, że należy do najgorszych skrzydłowych w całej lidze - dlatego, że Skorża mógł w nim dostrzegać przyszłą lokalną megagwiazdę. I że wciąż wpycha go do podstawowej jedenastki. Manu zaliczył - innego czasownika użyć tutaj nie sposób - aż 27 meczów, najwięcej w całej Legii! JAK MOGŁEŚ
Opublikowano 3 maja 201113 l Szkoda, że jeszcze trzeba będzie patrzeć na dogrywkę. Widać, że piłkarzyny już odbytami oddychają i będzie pół godziny czekania na karne. Właśnie dobrze, końcówka za(pipi)ista jest.
Opublikowano 3 maja 201113 l Wiedziałem, że po pierwszym olśniewającym triumfie od razu pojawią się nowi kibicie. Nagle każdy jest fanem Legii. Ja tam zawsze nim byłem.
Opublikowano 3 maja 201113 l Jako najwiekszy kibic Legii na forum chcialbym podziekowac moim pilkarzom za wspaniala gre.