Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Porażki Lecha sprawiają, że nie można się śmiać z innych drużyn :D??

Z forum Lecha dowiedziałem się, że Buric ma dzisiaj urodziny. Ciekawe czy gwiazdki wpadną na debilny plan i wyjdą dziś(czyt. sobota) na balety. Jeżeli mają trochę rozumu to zostaną w domach. Inaczej może być na nic niezłe polowanie :D

W okresie przygotowawczym balowali, więc co to za problem chlać po przegranym meczu/ Powodzenia panowie.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 826,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Porażki Lecha sprawiają, że nie można się śmiać z innych drużyn :D??

Z forum Lecha dowiedziałem się, że Buric ma dzisiaj urodziny. Ciekawe czy gwiazdki wpadną na debilny plan i wyjdą dziś(czyt. sobota) na balety. Jeżeli mają trochę rozumu to zostaną w domach. Inaczej może być na nic niezłe polowanie :D

W okresie przygotowawczym balowali, więc co to za problem chlać po przegranym meczu/ Powodzenia panowie.

może wpadli w ciąg :)

Obstawiam domówkę na hacjendzie Jose Marii :D

@Orson: ten jeden kibic zamknął się w sobie i płacze do poduszki :] :*

Opublikowano

a taki jeden kibic Lecha wyśmiewał wczoraj Wisłe i Legie :)

Jedyną osobą która kogoś wczoraj wyśmiewała był Rozi szydzący z Wisły.

No chyba że potrafisz zarzucić cytatem z jeszcze kogoś ;)

(pipi)a, nie ma to jak przerpierdolić na własnym stadionie z jakimś niszowym GKSem. Przecież oni nie wygrali chyba od 10lat. No ale wiadomo, hose marja włoży ręce do kieszeni i dzieje się magia. (pipi)a.

Opublikowano

(pipi)a, nie ma to jak przerpierdolić na własnym stadionie z jakimś niszowym GKSem. Przecież oni nie wygrali chyba od 10lat. No ale wiadomo, hose marja włoży ręce do kieszeni i dzieje się magia. (pipi)a.

O to to dobre. Gwiazdy futbolu jak Fonfara, Sapela, Baran czy bracia Mak pod wodzą Kamila Kieresia bez większych problemów poradzili sobie z polską Barceloną.

btw co Kotor i Kamiński zrobili przy bramce to też nie wiem. Wiadomo że wszystko nie zagrało i nie ma co się czepiać szczegółów :D , ale Lech po raz kolejny udowodnił że jest mistrzem w traceniu frajerskich goli. Rozumiem jakby Kotor był z Gwinei Równikowej, a Kamiński to tak na serio Pan Włodzimierz znaleziony kilka dni temu w szałasie w Tatrach - mogą się nie rozumieć. Ale no dwóch polaków, w odległości 2-3m od siebie, grają razem kilka lat i nie mogą się dogadać. Matko boska. Wszystko od początku do końca w tej drużynie zawodzi.

Opublikowano

Mimo, że nie chciałbym już widzieć w Ekstraklasie takich tworów, jak Bełchatów, to jednak w Bielsku wynik został przyjęty z pewnym zadowoleniem. W końcu rywal w grze o europejskie puchary traci punkty ;)

btw, komentujący mecz Wisły ze Standardem Andrzej Iwan dobrze doyebał żartem, lekko jajcarsko proponując na Euro parę stoperów Czekaj - Kamiński :good:

Opublikowano

No bo ostatnimi czasu u siebie niszczymy ich do zera :D

txySy.jpg

Opublikowano

Ojtam, ostatnio przegraliśmy w 2008 ;)

Opublikowano

Wiedziałem, że słaby ten Lech, ale żeby aż tak?! Teraz za tydzień kolejne 3 punkt w meczu z Górnikiem. ;P

Opublikowano

Mimo, że nie chciałbym już widzieć w Ekstraklasie takich tworów, jak Bełchatów, to jednak w Bielsku wynik został przyjęty z pewnym zadowoleniem. W końcu rywal w grze o europejskie puchary traci punkty ;)

btw, komentujący mecz Wisły ze Standardem Andrzej Iwan dobrze doyebał żartem, lekko jajcarsko proponując na Euro parę stoperów Czekaj - Kamiński :good:

wytłumacz mi proszę czym różni się "twór" GKS od "tworu" Podbeskidzia?

Widzew przegrał z Podbeskidziem 0-1 po bramce Patejuka.

Po 3 meczach w tej kolejce mamy 3 wygrane gości, mam nadzieję że tendencja ta utrzyma się do końca, no może po za meczami w Zabrzu i Wrocławiu.

edit: za dużo cycatów

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Taktyka wyprzedaży wszystkiego co da się sprzedać i granie młodą ekstraklasą zaczyna przynosić wymierne efekty. Myślałem, że nie będzie emocji w tej rundzie, ale ta drużyna jest w stanie zapewnić dramatyczną walkę o utrzymanie do ostatniej kolejki.

Opublikowano

wytłumacz mi proszę czym różni się "twór" GKS od "tworu" Podbeskidzia?

(...)

No, np. Bielsko gra w niebieskich koszulkach, a Bełchatów w ciemnozielonych.

Nie żeby w BB był jakiś wybitny klimat dla futbolu (bo takowego tu raczej brak), ale różnic można by znaleźć więcej, sypnę trzema: TSP ma większą frekwencję, gra ostatnio ładniejszą piłkę i nie jest utrzymywane przez spółkę Skarbu Państwa.

Opublikowano

Okej z tym ostatnim się zgodzę - tyle że rozumując w ten sposób sporo klubów z innych dyscyplin trzeba było by zlikwidować (siatkarzy, koszykarzy), co do grania ładniejszej piłki to nie mam pojęcia, a frekwencja jest wynikiem tego że TSP jest beniaminkiem, za 3-4 lata jak będzie co roku w środku tabeli to ludzie przestaną chodzić na mecze z innymi średniakami i kandydatami do spadku.

Opublikowano

Śląsk 1-1 Ruch po golach Cetnarskiego i Piecha.

mój plan się pomału spełnia (z wyjątkiem Lechii, ale remis też nie jest zły) ]:->

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

sędzia Małek i asystenci również:D

Opublikowano

Też, ale sam mecz na pewno najlepszy w tej kolejce jak do tej pory, bramka Ilieva - klasa.

Opublikowano

:unknown:-Pareiko :unknown:-Paljic

edit: brawa dla Górnika i trenera Nawałki!

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

No człowiek przychodzi do domu. Włącza C+ a tam słychać tylko śpiew Kibiców Górnika którego zacytować nie mogę ;P

Opublikowano

Świetny mecz w Lubinie (już w końcówce zeszłej rundy podobała mi się gra Zagłębia, widać, że Hapal robi tam dobrą robotę) i świetny wynik w Zabrzu.

btw, w sumie szkoda, że Nacho Novo nie mógł jeszcze grać, bo prawdopodobnie obsrałby się z zachwytu patrząc na zabrzańskie estadio ;)

Edytowane przez Wielki K

Opublikowano

Dobrze, że Kolejorz zagrał perfekcyjny mecz, wykorzystał podknięcia się rywali i zmniejszył stratę.

NOKURWAMĄĆJAPIERDOLE

Opublikowano

ahahha, srogo pojechali. FC Łódź XD A ten FC to skrót od czego?

Beskitu, kilkanaście tysięcy karnetów? I kto będzie przychodził na te mecze? Mityczne "matki z dziećmi i całe rodziny"? Wybiórcza czasami jak rzuci pomysłem, to człowiek nie wie czy śmieć się, czy płakać.

Napiszę mejla do którejś z tych ciotek, żeby opisała jeszcze pomysł połączenia Cracovii z Wisłą, Polonii z Legią i kilku innych klubów. Niech Warta połączy się z Lechem! Dzięki temu na 100lecie Warta w końcu znowu zagra w ekstraklasie! YEAHHHHHHHHHHHHHH

Opublikowano

Buheheh chyba brali ten sam towar w weekend O_o Na pewno dzięki temu zniknęłaby zupełnie nienawiśc między kibicami, na nowym pięknym 3 trybunowym stadionie panowałaby błoga atmosfera braterskiej miłości.