Opublikowano 27 grudnia 200816 l Odkopuje. Dzisiaj kupiłem ten album i NIE ŻAŁUJE. OWNAGE, MASKRA i w ogóle. Płytka rozpierdal.a, jest tak samo dobra jak Number of The Beast, albo i lepsza. A 2 pierwsze utwory Aces High i 2 Minutes to Midnight to klasa sama w sobie. Na combo Number of The Beast+Piece of Mind+Powerslave nie ma mocnych
Opublikowano 26 maja 200915 l Ma ktoś już może na stanie nowe wydawnictwo na Blue-Rayu, ewentualnie DVD, tj. "Flight 666" ? Mi się podoba pomysł na tę koncertówkę: jedne otwór - jedno miasto. A i brzmieniowo nie jest źle. Sprawdzone info.
Opublikowano 26 maja 200915 l Czasem lepiej robic ciagle to samo, ale dobrze niz zmieniac sie w najbardziej ge jowa kapele wszechswiata.
Opublikowano 26 maja 200915 l Nie no gejowsci Iron Maiden nie przebija i to mnie nie przekonasz, ale do Queen'u mu blisko.
Opublikowano 27 maja 200915 l Autor Jest jakiś link RS z tym Flight 666(film, nie soundtrack)? Nie no gejowsci Iron Maiden nie przebija i to mnie nie przekonasz, ale do Queen'u mu blisko. aha Edytowane 27 maja 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 27 maja 200915 l Bartek retardzie, prawdziwe koncerty gra Iron Maiden, a te zloty zalotników Mastodona to masowe terapie chorych z zespołem Cuchinga. SPRAWDZONE INFO xD
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Judas Priest > Iron Maiden ...rzeklem. Jeśli w zespole jest gej, to ten zespól staje się gejowski a nie pedalski więc twoje równanie jest błędne.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l ...a no tak...ciul z tym, że koleś ma jeden z najmocarniejszych głosów na scenie heavymetalowej, przecież to gej, zmielimy go dla "polakowatej" zasady. ...a właściwie, to o co ci chodziło, bo po przeczytaniu po raz pierwszy zrozumiałem, ale juz po drugim to zdanie straciło sens, który dodatkowo uleciał mi z głowy..? Edytowane 13 czerwca 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 13 czerwca 200915 l ...a no tak...ciul z tym, że koleś ma jeden z najmocarniejszych głosów na scenie heavymetalowej, przecież to gej, zmielimy go dla "polakowatej" zasady. ...a właściwie, to o co ci chodziło, bo po przeczytaniu po raz pierwszy zrozumiałem, ale juz po drugim to zdanie straciło sens, który dodatkowo uleciał mi z głowy..? Bartezoo zjechał te kapele dla zasady, ze to, że nie są Mastodonem :potter: Siara, nie wiem czy zauważyłeś, ale w underze panuje moda na hejterzenie wszystkiego co ma w tagach 'heavy metal' ;] Edytowane 13 czerwca 200915 l przez Zaton.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l ...a Iron Maiden to przeciez kwintesencja...slaba, bo slaba, ale jednak jest.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Raz wstyd się przyznać, ale lubię Judasów, dwa myslałem, że Siara porównuje pedalskość obu zespołów. I dlatego starałem się go wyprowadzić z blędu :potter:
Opublikowano 8 czerwca 201014 l http://depositfiles.com/en/files/9jgpvz3qf http://hotfile.com/dl/47057975/b0fbfe0/Iron_maiden_-_single_-_mediaboom.rar.html Nowy singiel Brzmi jak każdy inny utwór od nich. Edytowane 8 czerwca 201014 l przez Zaton.
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Brzmi jak kawalek z "Crack the Skye". nie, tak ch.ujowe to jeszcze nie jest