Skocz do zawartości

Iron Maiden - Powerslave

Featured Replies

Opublikowano

Odkopuje.

Dzisiaj kupiłem ten album i NIE ŻAŁUJE.

OWNAGE, MASKRA i w ogóle. Płytka rozpierdal.a, jest tak samo dobra jak Number of The Beast, albo i lepsza.

A 2 pierwsze utwory Aces High i 2 Minutes to Midnight to klasa sama w sobie.

Na combo Number of The Beast+Piece of Mind+Powerslave nie ma mocnych :)

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostanę chyba złotą łopatę, ale co tam. Ktoś z forumkowych braci krwi był wczoraj na Narodowym? To był mój pierwszy koncert IM i mega mi się podobało, chociaż utwory z Senjutsu mogli sobie podarować i

• Czysta brudna prawda.

• Siara_iwj
    Siara_iwj

Judas priest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>               >>>>>&

Opublikowano

Ma ktoś już może na stanie nowe wydawnictwo na Blue-Rayu, ewentualnie DVD, tj. "Flight 666" ?

Mi się podoba pomysł na tę koncertówkę: jedne otwór - jedno miasto. A i brzmieniowo nie jest źle. Sprawdzone info.

Opublikowano

Keymajker nie sluchałeś zamilcz. Obso jesteś nudny wiesz ;]

Opublikowano

Nie no tam się jakoś zmienia muzyka a ty ciągle ten sam refren.

Opublikowano

Czasem lepiej robic ciagle to samo, ale dobrze niz zmieniac sie w najbardziej ge jowa kapele wszechswiata.

Opublikowano

Nie no gejowsci Iron Maiden nie przebija i to mnie nie przekonasz, ale do Queen'u mu blisko.

Opublikowano
  • Autor

Jest jakiś link RS z tym Flight 666(film, nie soundtrack)?

Nie no gejowsci Iron Maiden nie przebija i to mnie nie przekonasz, ale do Queen'u mu blisko.

aha

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

Idź precz betonie.

Opublikowano

Bartek retardzie, prawdziwe koncerty gra Iron Maiden, a te zloty zalotników Mastodona to masowe terapie chorych z zespołem Cuchinga.

SPRAWDZONE INFO xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Judas Priest > Iron Maiden

...rzeklem.

Jeśli w zespole jest gej, to ten zespól staje się gejowski a nie pedalski więc twoje równanie jest błędne.

Opublikowano

...a no tak...ciul z tym, że koleś ma jeden z najmocarniejszych głosów na scenie heavymetalowej, przecież to gej, zmielimy go dla "polakowatej" zasady.

...a właściwie, to o co ci chodziło, bo po przeczytaniu po raz pierwszy zrozumiałem, ale juz po drugim to zdanie straciło sens, który dodatkowo uleciał mi z głowy..?

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano
...a no tak...ciul z tym, że koleś ma jeden z najmocarniejszych głosów na scenie heavymetalowej, przecież to gej, zmielimy go dla "polakowatej" zasady.

...a właściwie, to o co ci chodziło, bo po przeczytaniu po raz pierwszy zrozumiałem, ale juz po drugim to zdanie straciło sens, który dodatkowo uleciał mi z głowy..?

Bartezoo zjechał te kapele dla zasady, ze to, że nie są Mastodonem :potter:

Siara, nie wiem czy zauważyłeś, ale w underze panuje moda na hejterzenie wszystkiego co ma w tagach 'heavy metal' ;]

Edytowane przez Zaton.

Opublikowano

Raz wstyd się przyznać, ale lubię Judasów, dwa myslałem, że Siara porównuje pedalskość obu zespołów. I dlatego starałem się go wyprowadzić z blędu :potter:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Brzmi jak kawalek z "Crack the Skye".

nie, tak ch.ujowe to jeszcze nie jest