CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie wiem czy wiadomo że nie wszystkie mają tyle samo energii. Myślałem że jest tak jak w T5 TDR że wszystkie mają taki sam pasek. Tak na prawdę nie słyszałem nigdzie żeby mówili że powrócili do rozwiązania z TTT w kwestii pasków energii dla klas postaci. Nie chce mi się specjalnie wierzyć w taką hipotezę. No bo co miało by być czynnikiem głównym w tego typu decyzjach, siła ciosu, szybkość, czy status jaki dany cios daje (knd, jg itp.)? Troszkę za dużo kombinowania w elemencie gry który występuje na prawdę bardzo rzadko. No i wciąż nie rozwiązywało by to problemu, co się dzieje gdy wszystkie okoliczności przy dbl KO z obu stron będą te same (te same postacie i dokładnie ten sam cios). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie wiem czy wiadomo że nie wszystkie mają tyle samo energii. Myślałem że jest tak jak w T5 TDR że wszystkie mają taki sam pasek. Tak na prawdę nie słyszałem nigdzie żeby mówili że powrócili do rozwiązania z TTT w kwestii pasków energii dla klas postaci. Nie chce mi się specjalnie wierzyć w taką hipotezę. No bo co miało by być czynnikiem głównym w tego typu decyzjach, siła ciosu, szybkość, czy status jaki dany cios daje (knd, jg itp.)? Troszkę za dużo kombinowania w elemencie gry który występuje na prawdę bardzo rzadko. No i wciąż nie rozwiązywało by to problemu, co się dzieje gdy wszystkie okoliczności przy dbl KO z obu stron będą te same (te same postacie i dokładnie ten sam cios). wciaz trzymam sie swojej wersji i uwazam, iz tylko w ten sposob mozna zbalansowac gre. a "dubel KO" to nic innego, jak tylko "draw" tylko, ze w versji automatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 A właśnie niekoniecznie, double ko to tylko dane zdarzenie wynikające z utraty całej energii przez obydwu zawodników, a draw może być konsekwencją tego zdarzenia. Jak widać na przykładzie nowego tekkena double ko nie musi oznaczać od razu remisu:P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Rozpętałem burzę mózgów u tekkenowych nerdów Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 http://tekkenzaibatsu.com/forums/showthrea...mp;pagenumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Overkill Lili Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Przez tego item mova właśnie będę grał Heniem po prostu, po prostu Ahhhhhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Overkill Lili No,no co ja widze z Lili robi sie fajna dupeczka może zacznę nią troche pogrywać kto wie hehe ;d Przez tego item mova właśnie będę grał Heniem po prostu, po prostu Ahhhhhhhh.... Walka nazwana BR heihachi item move i trzeba było na niego czekać całą walkę......ale opłacało sie hehehehehe jak narazie najlepszy jaki widziałem,oczwiście po za poza item'em mojego brytusia pampusia Edit: Kocham tę grę ;d 1:42 Edytowane 26 Lutego 2009 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KEDVuM2dBTw...re=channel_page ; lukajcie głównie ostatnią walkę, DJ vs. DJ, jest naprawdę zacna. W profilu kolesia znajdziecie pojedynki innych teamów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 1:31 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 1:31 Di, co to było?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 1:31 Di, co to było?? Jan Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (pipi)a dzięki za szczegółową i wyczerpującą odpowiedź. :nerd: Pytam się jeszcze raz, czy to był bug??? Jeśli nie wiesz to powiedz. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Raczej bug, bo hitbox nie powinien działać podczas respawna ryby, no ale... to Namco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Na Panowie zobaczcie jak Lady Robot odpowiedziała na setupa Stiva 3+4,d+2 jakoś ok 09:42 minuty Ogólnie widziałem coś podobnego w 2-3 innych walkach, niezła sprawa nie Edytowane 28 Lutego 2009 przez Bażant Cytuj Odnośnik do komentarza
tokis 0 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Gamestop.com już oferuje pre-ordery Tekkena 6! Czyżby 27 październik miał być oficjalną datą premiery? Należy dodać że przedstawiany produkt to Tekken 6 - nie ma słowa na temat BR...Szum medialny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 27 października, a ja sądziłem, że ta gra wyjdzie w marcu/kwietniu 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Tokisie, BR na konsolach pojawi sie pod nazwa Tekken 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Serio? Szczerze mówiąc nie miałem pojęcia o tym - dzięki za newsa Di. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Problem z Tekken 6 na Xbox 360 http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=813 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6350...st_problem.html Tu macie więcej informacji nt "problemów" wersji na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Fenomenalna walka Dla wszystkich wielbicieli Henia ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=H8DmAz5yIvU - Fenomenalne walki. Dla wielbicieli Kinga ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja tak poprawdzie nie śledzę tematu nowego "teczkena" na bierząco...ale czy tylko mi sie wydaje że W KOŃCU Namco dało rade jeśli chodzi o areny i OST? W ogóle to chętnie bym ten OST skąś pochwycił bo kawałki brzmią świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Na razie można chyba tylko "dorwać" utwory na YT, które zostały wycięte z walk: http://www.youtube.com/results?search_type...+6+bgm&aq=f Edytowane 9 Marca 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi