Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Karty pamieci

Featured Replies

Opublikowano

Czyli rozumiem wiele zależy od microsd i lepiej nabyć je oddzielnie ? Jakiego konkretnie typu - na co powinienem zwracać uwagę ?

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 53,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy wszystkie proponowane na Allegro karty o poj 2 Gb za 49,99 zeta i poj 4 Gb za 98,99 zeta ,to podróby ? Podajecie ceny sklepowe, czyli ok 200 zeta za 4 Gb - stąd moje pytanie .

Opublikowano

kup sandiska.

wiekszosc takich kart bez pudelek na allegro to podróby ;] poszukaj takiej z czytnikiem pod usb [wtedy jest najwieksza szansa, ze oryginal]

Opublikowano

Dziękuję Panie CoATI.

Kupię więc oddzielnie adapter i osobno dwie karty sandisk microsd 8gb. Mam jeszcze tylko jedną wątpliwość - na tych kartach jest oznaczenie class2 które nie jest mi znane bo nie interesowałem się tym do tej pory.

Opublikowano

sa 3 klasy kart microsd

2, 4, 6. roznia sie szybkoscia odczytu/zapisu. najlepiej brac 4, bo 6 trudno bedzie wykorzystać w pelni na psp ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też bym chciał zrobić jak pan 2x up czyli kupić 2 Karty Micro SD i adapter na dwie karty MSD -> na MS Pro Duo ale czy to dobre rozwiązanie , czy nie będę miał problemów z takim graniem oczywiście całość nie przekraczała by około 8gb ???

Opublikowano

jesli nie bedziesz przekladac kart kiedy sa podlaczone do jednego adaptera i sa zapelnione danymi to nic sie nie stanie.

ogólnie dobre rozwiazanie jesli chce sie zaoszczedzic kilka zl.

Opublikowano

ja tak mam i mam problemy. nie zawsze wykrywa karte konsola, troche uciazliwe

Opublikowano

Nie nabyłem jeszcze CR5400 - kwestia czasu ale gdzieś kiedyś wyłapałem że adapter ten w psp3000 potrafi wystawać minimalnie w konsoli przez co klapka nie do końca się domyka, nie dotyczy to psp1000. Jeżeli ktoś z posiadaczy adaptera ma taką możliwość mógłby to sprawdzić ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie co do tego adaptera:

http://allegro.pl/adapter-dual-microsd-sdhc-ms-pro-duo-32gb-15mb-s-i1256320511.html

Czy działa on na PSP 3004 SLIM? Czy wymagane są wymagane 2 karty pamięci, bo narazie jestem przy zakupie jednej 16GB MSD a drugą bym sobie dokupił w późniejszym okresie. Mam teraz 2GB z adapterem i świetnie się sprawdza (testuje właśnie). W sumie wolnej pamięci nigdy za wiele, zwłaszcza że stawiam na Gry z PSN bo płytki dla mnie sa za głośne i dość niewygodne więc jedynie gry będę pobierał z PSS.

Dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Będzie działać.

W aukcji masz napisane 

w przypadku korzystania z jednej karty pamięci w adapterze kartę umieścić w slocie #1

Więc będzie działać jedna.