Opublikowano 18 kwietnia 201015 l Double post na podbicie tematu. Edit: Może jednak troszkę przesadziłem Poprzednia zagadkę zostawiam jako bonus Edytowane 18 kwietnia 201015 l przez C-Boy
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l No ba, po tej fotorealistycznej grafice chyba każdy by poznał ;] zadajesz
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Stoodio nie chce, więc tu też się wetnę (też izi) Edytowane 27 kwietnia 201014 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 4 maja 201014 l ... Run Like Hell. Jak coś to oddaje, ewentualnie może coś zadam później ( do 24h ) Edytowane 4 maja 201014 l przez C-Boy
Opublikowano 21 maja 201014 l Na poprzednie nikt ni odpowiedział ( nie wiem czemu, ale obrazka mi ni wyświetla ) a ty zadajesz następne xD. Barbarian i starajcie się odpowiedzieć na poprzednie. Co ja jestem, od jakieś brudnej roboty ? Ps: Na wszelki wypadek zapytam, to tylko u mnie nic nie wywala poza napisem "Dołączona grafika" , czy u innych jest to samo ? Bo pamiętam, że kiedyś coś się tam było Ps2: Aha... To wiele tłumaczy Sorry, ale zadajcie coś bo ni mam weny od dłuższego czasu, a odgadywanie hardcorowych zagadek od burgund'a itd., też mnie jakoś przestało bawić Edytowane 21 maja 201014 l przez C-Boy