Opublikowano poniedziałek o 16:242 dni 1 hour ago, grzybiarz said:Czemu nie lubią Polaków?Nie mam pojęcia, na liście jest dużo krajów trzeciego świata. Oprócz Polski nie ma też m.in. Czech.
Opublikowano poniedziałek o 17:022 dni A tam nie było jakiego kombinowania ze strony Polaków? Ta firma od tej kieszokonsolki z korbką też nie wysyła do Polski. Ja tylko przypomnę, że za czasów X360 MS wysyłał sprawne pady bez konieczności odesłania zepsutego na gwarancji. Zgadnijcie który kraj musiał jednak odesłać pada :)
Opublikowano poniedziałek o 17:372 dni 33 minutes ago, Ukukuki said:A tam nie było jakiego kombinowania ze strony Polaków? Ta firma od tej kieszokonsolki z korbką też nie wysyła do Polski.Ja tylko przypomnę, że za czasów X360 MS wysyłał sprawne pady bez konieczności odesłania zepsutego na gwarancji. Zgadnijcie który kraj musiał jednak odesłać pada :)Nie słyszałem o tej akcji z PlayDate. Napiszę do supportu zapytanie o brak opcji wysyłki.
Opublikowano poniedziałek o 17:562 dni 52 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Zgadnijcie który kraj musiał jednak odesłać pada :)Podobno w niemieckich lidlach nie trzeba skanować paragonu na kasie samoobsługowej, by bramka się otworzyła:) może mit19 minut temu, Czoperrr napisał(a):Napiszę do supportu zapytanie o brak opcji wysyłki.Napiszesz a na końcu i tak nie zamówisz :) Ale szczerze to wszędzie widziałem „testy” z dupy, chyba na podstawie info z neta, grafiki również, nie widziałem żadnego Real foto w recenzjach.Edit:Miałem tu na myśli recenzje tej konsoli na korbkę.
Opublikowano poniedziałek o 18:572 dni 1 hour ago, grzybiarz said:Podobno w niemieckich lidlach nie trzeba skanować paragonu na kasie samoobsługowej, by bramka się otworzyła:) może mitNapiszesz a na końcu i tak nie zamówisz :) Ale szczerze to wszędzie widziałem „testy” z dupy, chyba na podstawie info z neta, grafiki również, nie widziałem żadnego Real foto w recenzjach.Piszę o Analogue 3D. PlayDate mnie nie interesuje. Testów Analogue 3D masz w necie od groma.
Opublikowano poniedziałek o 19:412 dni No okej, tylko myślałem że tam odnosisz się do playdate, bo tego nie widziałem w żadnym retro cda psx extreme, realnych zdjęć z testów. Analogue widziałem filmik Archona
Opublikowano poniedziałek o 20:462 dni Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):No okej, tylko myślałem że tam odnosisz się do playdate, bo tego nie widziałem w żadnym retro cda psx extreme, realnych zdjęć z testów. Analogue widziałem filmik ArchonaW CDA był materiał o playdate ale nie w retro.
Opublikowano poniedziałek o 21:292 dni Był ale bez realnych zdjęć o tym piszę pół dnia. Że po prostu te recenzje są uja warte. Recenzje playdate. Nie mam pewności że autor w ogóle macał sprzęt. A piszę o tym bo gdzieś widziałem recenzje kompendium PSXa - tej księgi open beta i tam też autor recenzji zarzucił że te foty akcesoriów są albo z Wikipedii albo z eBaya. To nikt z tych zgredów nie posiadał realnego Arcade sticka na przykład? Bo kilka zdań to można napisać na podstawie informacji z neta, do tego dodać foto z Wikipedii i gotowe. A ja jednak bym wolał real foto.W starych extrimach kiedy jeszcze na Wikipedii nie dodano ładnych fot - zgredzi wrzucali swoje foty i to było dla mnie bardziej „namacalne”, mimo że wyglądało gorzej. Z innej beczki polecam album Konsole do gier 2.0 z fotami Evana któremu zawdzięczamy te ladne foty na Wikipedii. Edit:Wiem, dojebalem się do tego playdate a to topic o n64