Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, grzybiarz said:

Czemu nie lubią Polaków?

Nie mam pojęcia, na liście jest dużo krajów trzeciego świata. Oprócz Polski nie ma też m.in. Czech.

• Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 70 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zamówiłem sobie protektory z AliExpress, kosztowało mnie to 11 zł łącznie z wysyłką za 20 sztuk. Spasowane idealnie. Teraz trzeba znaleźć jakieś na boxy, bo mam jeszcze 12 kompletów w tym największe h

• W zeszłym tygodniu ogłoszono wyniki The N64Brew Game Jam 2024, czyli konkursu na gierkę na Nintendo 64. Motywem przewodnim było stworzenie minigierki w której rywalizować musi czterech graczy. Te mini

• Fajna recenzja/opis SummerCard 64 na stronce RetroAge https://retroage.net/summercart64/

Opublikowano

A tam nie było jakiego kombinowania ze strony Polaków? Ta firma od tej kieszokonsolki z korbką też nie wysyła do Polski.

Ja tylko przypomnę, że za czasów X360 MS wysyłał sprawne pady bez konieczności odesłania zepsutego na gwarancji. Zgadnijcie który kraj musiał jednak odesłać pada :)

Opublikowano
33 minutes ago, Ukukuki said:

A tam nie było jakiego kombinowania ze strony Polaków? Ta firma od tej kieszokonsolki z korbką też nie wysyła do Polski.

Ja tylko przypomnę, że za czasów X360 MS wysyłał sprawne pady bez konieczności odesłania zepsutego na gwarancji. Zgadnijcie który kraj musiał jednak odesłać pada :)

Nie słyszałem o tej akcji z PlayDate. Napiszę do supportu zapytanie o brak opcji wysyłki.

Opublikowano
52 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Zgadnijcie który kraj musiał jednak odesłać pada :)

Podobno w niemieckich lidlach nie trzeba skanować paragonu na kasie samoobsługowej, by bramka się otworzyła:) może mit

19 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Napiszę do supportu zapytanie o brak opcji wysyłki.

Napiszesz a na końcu i tak nie zamówisz :) Ale szczerze to wszędzie widziałem „testy” z dupy, chyba na podstawie info z neta, grafiki również, nie widziałem żadnego Real foto w recenzjach.

Edit:

Miałem tu na myśli recenzje tej konsoli na korbkę.

Opublikowano
1 hour ago, grzybiarz said:

Podobno w niemieckich lidlach nie trzeba skanować paragonu na kasie samoobsługowej, by bramka się otworzyła:) może mit

Napiszesz a na końcu i tak nie zamówisz :) Ale szczerze to wszędzie widziałem „testy” z dupy, chyba na podstawie info z neta, grafiki również, nie widziałem żadnego Real foto w recenzjach.

Piszę o Analogue 3D. PlayDate mnie nie interesuje. Testów Analogue 3D masz w necie od groma.

Opublikowano

No okej, tylko myślałem że tam odnosisz się do playdate, bo tego nie widziałem w żadnym retro cda psx extreme, realnych zdjęć z testów. Analogue widziałem filmik Archona

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

No okej, tylko myślałem że tam odnosisz się do playdate, bo tego nie widziałem w żadnym retro cda psx extreme, realnych zdjęć z testów. Analogue widziałem filmik Archona

W CDA był materiał o playdate ale nie w retro.

Opublikowano

Był ale bez realnych zdjęć o tym piszę pół dnia. Że po prostu te recenzje są uja warte. Recenzje playdate. Nie mam pewności że autor w ogóle macał sprzęt.

A piszę o tym bo gdzieś widziałem recenzje kompendium PSXa - tej księgi open beta i tam też autor recenzji zarzucił że te foty akcesoriów są albo z Wikipedii albo z eBaya. To nikt z tych zgredów nie posiadał realnego Arcade sticka na przykład? Bo kilka zdań to można napisać na podstawie informacji z neta, do tego dodać foto z Wikipedii i gotowe. A ja jednak bym wolał real foto.

W starych extrimach kiedy jeszcze na Wikipedii nie dodano ładnych fot - zgredzi wrzucali swoje foty i to było dla mnie bardziej „namacalne”, mimo że wyglądało gorzej. Z innej beczki polecam album Konsole do gier 2.0 z fotami Evana któremu zawdzięczamy te ladne foty na Wikipedii.

Edit:

Wiem, dojebalem się do tego playdate a to topic o n64