jakbu 168 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Najlepsze gierki to byly: - "Samoloty" - "Statki" - "Boks" - "Chowany" oraz - "Ucieczka przed policja" Cytuj Odnośnik do komentarza
BiBeR 8 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Widze odkopany temat, milo jakbu : a pamietasz oryginalne tytuly? boks - zapewne chodzi Ci o "Boxing" od Activision, gdzie byl widok z gory i 2 ludki z dlugimi lapami ? samoloty - to moze "River raid" ? statki, chowany i ucieczka przed policja - tu mi nic na mysl nie przychodzi :| Ale, ale, zajrzalem do tematu bo zbliza sie olimpiada, i tak naszlo mnie do wygrzebania Atari2600 z szafy (niestety jakis czas temu zniknela z polki pod telewizorem - brak miejsca i strasznie sie kurzylo) i pogrania sobie w "Decathlon" od Activision O "River raid" oczywiscie tez zahacze Cytuj Odnośnik do komentarza
scalibur 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ucieczka przed policja - tu mi nic na mysl nie przychodzi. http://www.youtube.com/watch?v=6BXBVdhvsXQ keystone kapers Cytuj Odnośnik do komentarza
pab28 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Boks był za(pipi)isty i "kowboje" dwóch ludków strzelało do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Niedługo poczciwe Atari 2600 doczeka się konwersji kultowych przygód Linka! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 kiedyś to były gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 4 hours ago, grzybiarz said: kiedyś to były gry... Dziwne, że do dzisiaj nie powstał remake. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 ▬ Contents of this video ▬ 00:00 - What Have Atari Been Up To Lately? 02:55 - Atari 2600+ Unboxing 04:10 - PCBWay Sponsor Slot 04:39 - Atari 2600+ New CX40+ Joystick Overview 07:18 - Atari 2600+ Hardware Overview 10:43 - Atari 2600+ Playing Games and Power On 13:26 - Atari 2600+ Original Game Cartridge Compatibility 14:13 - Conclusion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Atari wypuszcza .... Atari 7800+ tak na cartdrige tak za 129USD i tak nowe cardrige po 30USD. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia W sumie jak karty evercade się sprzedają, jak tam Atari już jest „legacy”, jak trwa moda na retro ale dla mnie to za stare. Wyobrażacie sobie jakby Nintendo zrobiło nowe n64 i gry po 30 dolców? Kupowałbym … chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
robbo2k_PL 32 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Moda na sentymenty trzeba doić. Nie jestem pewien czy Atari jest aż tak silna marka by uciągnąć to samodzielnie. Evervcade chcociaz jest multiplatformowe. Z drugiej strony takie The C64 mini I maxi się sprzedało w cenie peceta 350zl (GMKtec G3 który ciągnie wszystko do PS1 a nawet częściowo DC,N64,PS2,GC). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 5 godzin temu, grzybiarz napisał(a): W sumie jak karty evercade się sprzedają, jak tam Atari już jest „legacy”, jak trwa moda na retro ale dla mnie to za stare. Wyobrażacie sobie jakby Nintendo zrobiło nowe n64 i gry po 30 dolców? Kupowałbym … chyba Atari w USA jest kultowe, w europie już mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Ja calkowicie akurat od takich reedycji odpadam. Jest z tamtej ery doslownie kilka gierek - glownie od Activision, ktore sa dla mnie kultowe ale i tak konczy sie max na 15-20 minut sesjach raz na kilka miesiecy i spokoj. Za droga zabawa zeby to zbierac i zeby zajmowalo miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi