Opublikowano 2 lipca 200816 l Najlepsze gierki to byly: - "Samoloty" - "Statki" - "Boks" - "Chowany" oraz - "Ucieczka przed policja"
Opublikowano 24 lipca 200816 l Widze odkopany temat, milo jakbu : a pamietasz oryginalne tytuly? boks - zapewne chodzi Ci o "Boxing" od Activision, gdzie byl widok z gory i 2 ludki z dlugimi lapami ? samoloty - to moze "River raid" ? statki, chowany i ucieczka przed policja - tu mi nic na mysl nie przychodzi :| Ale, ale, zajrzalem do tematu bo zbliza sie olimpiada, i tak naszlo mnie do wygrzebania Atari2600 z szafy (niestety jakis czas temu zniknela z polki pod telewizorem - brak miejsca i strasznie sie kurzylo) i pogrania sobie w "Decathlon" od Activision O "River raid" oczywiscie tez zahacze
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l ucieczka przed policja - tu mi nic na mysl nie przychodzi. http://www.youtube.com/watch?v=6BXBVdhvsXQ keystone kapers
Opublikowano 10 lipca 20213 l Niedługo poczciwe Atari 2600 doczeka się konwersji kultowych przygód Linka!
Opublikowano 29 czerwca 20231 r 4 hours ago, grzybiarz said: kiedyś to były gry... Dziwne, że do dzisiaj nie powstał remake.
Opublikowano 18 listopada 20231 r ▬ Contents of this video ▬ 00:00 - What Have Atari Been Up To Lately? 02:55 - Atari 2600+ Unboxing 04:10 - PCBWay Sponsor Slot 04:39 - Atari 2600+ New CX40+ Joystick Overview 07:18 - Atari 2600+ Hardware Overview 10:43 - Atari 2600+ Playing Games and Power On 13:26 - Atari 2600+ Original Game Cartridge Compatibility 14:13 - Conclusion
Opublikowano 20 sierpnia 202420 sie Atari wypuszcza .... Atari 7800+ tak na cartdrige tak za 129USD i tak nowe cardrige po 30USD.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie W sumie jak karty evercade się sprzedają, jak tam Atari już jest „legacy”, jak trwa moda na retro ale dla mnie to za stare. Wyobrażacie sobie jakby Nintendo zrobiło nowe n64 i gry po 30 dolców? Kupowałbym … chyba
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Moda na sentymenty trzeba doić. Nie jestem pewien czy Atari jest aż tak silna marka by uciągnąć to samodzielnie. Evervcade chcociaz jest multiplatformowe. Z drugiej strony takie The C64 mini I maxi się sprzedało w cenie peceta 350zl (GMKtec G3 który ciągnie wszystko do PS1 a nawet częściowo DC,N64,PS2,GC).
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie 5 godzin temu, grzybiarz napisał(a): W sumie jak karty evercade się sprzedają, jak tam Atari już jest „legacy”, jak trwa moda na retro ale dla mnie to za stare. Wyobrażacie sobie jakby Nintendo zrobiło nowe n64 i gry po 30 dolców? Kupowałbym … chyba Atari w USA jest kultowe, w europie już mniej.
Opublikowano 21 sierpnia 202421 sie Ja calkowicie akurat od takich reedycji odpadam. Jest z tamtej ery doslownie kilka gierek - glownie od Activision, ktore sa dla mnie kultowe ale i tak konczy sie max na 15-20 minut sesjach raz na kilka miesiecy i spokoj. Za droga zabawa zeby to zbierac i zeby zajmowalo miejsce.