Opublikowano 16 listopada 200915 l Ten kawalek ma najwiekszy ladunek emocji w Polskim hip-hopie. Mógłbym słuchać 24/7, przeciez laik miazdzy.
Opublikowano 18 listopada 200915 l Na Birdmanie są jakieś dobre numery, tzn featy? Bo ten numer z Drejkiem i Weazym całkiemcałkiem. Prawda to, ze się jakiś beef kroi pomiędzy Rakimem i Nasem?
Opublikowano 19 listopada 200915 l Birdmana nie słucham to się nie znam ale pewnie coś tam będzie (bhyba Bun B jest na cedeku). Na beef bym nie liczył. Rakim powiedział tyle że nie podoba mu się to jak ktos nagrywa kawałek opisujący jego życie i się nawet w tej sprawie nie odezwie. Raczej promocja nowego cedeka to jest.
Opublikowano 19 listopada 200915 l Pierwsza część nie gorsza, ale nie dubstepowa: Edytowane 1 sierpnia 201014 l przez Dante
Opublikowano 28 listopada 200915 l PMM - szczecińska grupa wydaje swój drugi album w Prosto Label. Płyta ukaże się w styczniu 2010. PMM, czyli Głowa i Wężu z producentem S.Z.W. po swoim debiutanckim krążku "Polski Mistrzowski Manewr" powracają z albumem "Rap, stresy, hulana, interesy". Tytuł krążka w pełni oddaje tematykę kawałków, to wszystko PMM uzupełniają osobistymi refleksjami. Muzycznie to rewelacyjne brzmienie i mocne bity, klubowe bangery, klasyki oraz trochę funku. Pierwszym singlem promującym "Rap, stresy, hulana, interesy" będzie numer "Daj mi bit" z gościnnym udziałem OSTR.
Opublikowano 29 listopada 200915 l Blakroc - Blakroc 01. Coochie (Featuring Ludacris & Ol? Dirty Bastard) 02. On The Vista (Featuring Mos Def) 03. Hard Times (Featuring NOE) 04. Dollaz & Sense (Featuring Pharoahe Monch & RZA) 05. Why Can?t I Forget Him (Featuring Nicole Wray) 06. Stay Off The F*%$#n? Flowers (Featuring Raekwon) 07. Ain?t Nothing Like You (Featuring Jim Jones & Mos Def) 08. Hope You?re Happy (Featuring Billy Danze, Nicole Wray & Q-Tip) 09. Tellin? Me Things (Featuring RZA) 10. What You Do To Me (Featuring Billy Danze, Jim Jones & Nicole Wray) 11. Done Did It (Featuring Nicole Wray & NOE) To wszystko do muzyki granej przez zacny rockowy zespół Black Keys. Klip: Polecam.
Opublikowano 30 listopada 200915 l Blakroc - Blakroc 01. Coochie (Featuring Ludacris & Ol? Dirty Bastard) 02. On The Vista (Featuring Mos Def) 03. Hard Times (Featuring NOE) 04. Dollaz & Sense (Featuring Pharoahe Monch & RZA) 05. Why Can?t I Forget Him (Featuring Nicole Wray) 06. Stay Off The F*%$#n? Flowers (Featuring Raekwon) 07. Ain?t Nothing Like You (Featuring Jim Jones & Mos Def) 08. Hope You?re Happy (Featuring Billy Danze, Nicole Wray & Q-Tip) 09. Tellin? Me Things (Featuring RZA) 10. What You Do To Me (Featuring Billy Danze, Jim Jones & Nicole Wray) 11. Done Did It (Featuring Nicole Wray & NOE) To wszystko do muzyki granej przez zacny rockowy zespół Black Keys. Klip: Polecam. Fajna muza, tylko niektórzy goście ''troszkę'' nie pasują, np. co na takim projekcie robi jim jones??! Mógłbyś rzucić jakimś linkiem, bo strasznie ciężko to znalezć... Edytowane 30 listopada 200915 l przez 44bronx
Opublikowano 30 listopada 200915 l Płytka Malpy kosi, nie sadzilem ze cos mnie jeszcze bedzie w stanie chociaz na chwile przyciagnac spowrotem do tego chlamu, jakim jest polska kultura hip-hopowa.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Pono i Sokół : TPWC 3 : Ogólnie oficjalnie do Neta puszczony, ze stronki wytwórni 3label można pocisnąć, ale trochę pierdzielenia się z programami i rejestracjami tam jest. Jak na razie to płyta jest besztana z błotem, ja mam umiarkowanie pozytywne zdanie. Z refrenami przesadzili, to fakt, ale oprócz nich wielkiej wiochy nie ma. Tak czy inaczej, warto sprawdzić, żeby móc jakieś stanowisko zająć. Edytowane 1 sierpnia 201014 l przez Dante
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Dałem do Horror Rapu to juz... Crooked I - Long Beach Wanna Rock Edytowane 23 grudnia 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Nowy kawalek teta, ktory miecie cale dwuznacznie. Dziekujemy ciechowi za wku,rwienie teta.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l <ok> To będzie rok 666. Edytowane 9 stycznia 201015 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Co chesz, soczysty zaje.biście jedzie. Masz jeszcze coś od Paula: HYPNOTYZE MINDZ!!
Opublikowano 16 stycznia 201015 l http://www.o-o-g.pl/ Nowa plyta przemka do pobrania za fri ! Bdb material, sie jaram. Nowy mixtape prosto szykuje sie zaje,bisty. Produkcja zajmie sie legendarny 600v, wiec nie moze byc zle. Kawalek zripowany z radia tez brzmi za(pipi)iscie. http://www.youtube.com/watch?v=uoOmnOh9k00 Enjoy, ja sie jaram i czekam. Do konca stycznia powinien wyjsc :]
Opublikowano 17 stycznia 201015 l http://dubcnn.com/media/audio/selfscientific-designermusic/ Self Scientific powraca, Khalil bicik jak zawsze pierwsza klasa.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Nowy mixtape prosto szykuje sie zaje,bisty. Produkcja zajmie sie legendarny 600v, wiec nie moze byc zle. No zobaczymy, jednak jestem dobrej mysli.