Skocz do zawartości

BLACKEST OF BLACK

Featured Replies

Opublikowano

może akurat wrócę do życia wraz z pierwszymi przebiśniegami

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 33,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Osobiscie kapela ktora mna zamiata pod kazdym wzgledem jest i chyba zawsze bedzie Mgla.Pamietam jak pierwszy raz jakos przypadkiem uslyszalem further down the nest II..duzo rzeczy mi sie wtedy w glowi

• Goście stwierdzili, że mają gdzieś zadufane blackmetalowe konwenanse i zaczęli pisać muzykę do taniego wina pitego nad rzeką. Przyjemne do odmóżdżenia się.

• Nie siedzę w blacku i się raczej na tym nie znam, ale to na pewno robi w zimowe wieczory:   http://www.youtube.com/watch?v=zi6znr0VOGQ

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziewczyny a Cultes des ghoules znacie?

Piekna korbe mi robia w glowie..warunek konieczny to skupienie,tego nie da sie sluchac w tle grajac na plejstejszyn albo eksboksie.

Trzeba w nocy pozno puscic..i swiece czarne zapalic!

Edit:

http://www.youtube.com/watch?v=MMW5qxpbqWc

Edytowane przez BieŃ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hqdefault.jpg

O (pipi)a, Drudki nagrali płytę o góralskich zbójach.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Ja się chyba przejdę.

Opublikowano

Jestes z krakowa?Ten klab lizard king to dobry klab?Bo moj antyhipsterowski zmysl mnie ostrzega :sorcerer:

Opublikowano

Chyba myknę do Pragi, na Kraków nie bardzo mam auto zapełnione a zaraz wyżrą wszystkie bilety (rzucili się jak poyebani), odżałuję Mare i Bestial Raids, ale będzie kasa na resztę marcowego na(pipi)iania (tydzień wcześniej Morowe/Mord'a'Stigmata/Thaw, tydzień później Saltus/North/...)

Opublikowano

Sold Ałt. A podobno wczesniej dorzucili jeszcze do puli 100 wiecej.Bedzie grubo  :thumbsup:

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Info z www.kriegsmaschine.pl/ ..jest tam tez wrzucony  nowy kawalek.

Jest dobrze  :sorcerer:

eom_front_m.jpg

„Enemy of man” album 2014 will be out on 01 Feb 2014 on No Solace.

„Prism: Archive 2002-2004”, a compilation CD with early studio recordings, will be released simultaneously with "Enemy of man".

• 10 lat później...
Opublikowano

ktoś jeszcze oprócz mnie dotyka swoje narządy płciowe dzięki wokalom niesamowicie przystojnego Vortexa?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Vortex topka, w każdym ze swoich zespołów.

A za 3 tygodnie jadę na Borknagar

:s159: