Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trance - co i jak?

Featured Replies

Opublikowano

Obczaj sobie poprzednie albumy Armina, powinny Ci się spodobać. Co do nuty Intense to na skrzypcach gra tam Miri Ben Ari ;)

Tak BMW to Armin chyba wykonał misje pomyślnie z albumem Intense, trafia do ludzi którzy nie interesują się trancem, ale mi się i tak podoba :P <fanboy>

Ja nie uznaje sie za znawce zadnego z nurtow. Albumy armina poprzednie generalnie sluchalem, tiesto rowniez, tu nieznanych mi wykonawcow wymieniacie i chetnie sie powkrecam. A ten kawalek Intense jest IMO dla mnie idealna muzyka, melodyjna, bez nachalnego umcy umcy, piekne wejscie skrzypiec - pewnie wysmiejecie, ale jak 1 raz z rana jechalem na kurs i zapalilem bata w drodze na przystanek autobusowy, pieknie swiecilo sloneczko, przyroda budzila sie po dlugiej nocy i weszly te skrzypce to prawie sie poplakalem. Nie pytajcie czemu, takie polaczenia zawsze mnie wzruszaly gdy gleboko sie w to wsluchiwalem. Podobnie kawalek tiesto "Forever Today" mnie rozwala na lopatki. :) Dzieki generalnie - obczaje i wroce po wiecej.

http://www.youtube.com/watch?v=MtJju8htq0A

<3

Edytowane przez 2razyjot

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 46 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://soundcloud.com/blackplasma/transcendence-part1   Jeśli ktoś tęskni za starym trancem to polecam  .

• Part 3 https://soundcloud.com/blackplasma/transcendence-part3   Link do pobrania całości http://bit.ly/1218s5P  

Opublikowano

@2razyjot - to jest właśnie piękne w tej muzyce, że pobudza do życia :D od jakiegoś czasu biegam i zawsze z trancem na uszach. Nie ma nic lepszego jak sobie biegniesz, piękny widok przed oczami a w uszach breakdown z pieknym vocalem :D normalnie dostaje takiego buta energii, uwielbiam to.

Opublikowano

@2razyjot - to jest właśnie piękne w tej muzyce, że pobudza do życia :D od jakiegoś czasu biegam i zawsze z trancem na uszach. Nie ma nic lepszego jak sobie biegniesz, piękny widok przed oczami a w uszach breakdown z pieknym vocalem :D normalnie dostaje takiego buta energii, uwielbiam to.

To jak już jesteśmy przy tym klimatach, to podawajcie swoje ulubione kawałki na lato :).

Opublikowano

Dla mnie z latem zawsze będzie się kojarzyć

https://www.youtube.com/watch?v=nCARngRP2O4

oraz:

Może nie są to pure transiwa ale ja wspominam te kawałki pozytywnie i letnio :)

Co do biegania to uwielbiam nadupczać z Serenity lub Adagio for Strings na uszach :P

cały ten tzw 'uplift' pomaga rozpędzać się do nieludzkich prędkości a zmęczenie po prostu znika :)

Markus Schulz vs Pivo and Maniac - Sun Parade

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Do biegania polecam też yearmixy Armina, nie ma monotonii bo co chwilę wchodzi nowy kawałek, fajnie się do tego ciśnie :D tak samo wcześniej tu dawany ten 8 godzinny mix klasyków.

Co do wakacyjnych rytmów:

Opublikowano

Fajnie jakby tak jeszcze ktos z lepszym laczem na zippyshare wrzucal takie perelki co ostatnio dajecie Panowie. :)

Opublikowano

Coś na bieganie?Kalafut & Fygle -3579 Km

http://www.youtube.com/watch?v=1iKzFmuiGks

Edytowane przez Darude

Opublikowano

uwielbiam taki lekki klimacik

a z czegos troche mocniejszego to:

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

przed chwilą to na ASOCIE usłyszałem i myślałem, że breakdown to soundtrack z jakiegoś filmu O_o ciarki mi przeszły ta orkiestra!, piękny uplift

Opublikowano

o kur.wa niezla miazga. faktycznie ciary. mam nadzieje, ze cala 613 jest tak dobra, jak ten track

a cos w tym jest, ze trance daje niezlego kopa, bo odkad cwicze/ biegam przy tym to bije wlasne rekordy z przyjemnoscia. Wczesniej sluchalem raczej dance i techno glownie z lat 2000-2006 (ostatnio znalazlem 10 plyt z techno wlasnie z tych lat, aleeee rozpie.rdol) i nic z tego nie dawalo mi takiej radosci i sily jaka daje mi trance.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

piękny progress, można się zahipnotyzować. uwielbiam takie klimatyy macie więcej tego typu ? Rex Mundi dobre klimaty też kręci:

no i kiedyś ten kawałek nie schodził z mojej playlisty

Opublikowano

Ludzie pomóżcie i polećcie mi jakieś dobre internetowe radio bo odkąd te korporacyjne szuje z radia zet zamknęli Planetę FM nie mam czego słuchać nocami, a jakoś nie specjalnie chce mi się ściągać muzę i układać playlistę. Nie chodzi mi o pospolite radia trance ale takie w klimatach programu Trance Night. Jak dla mnie idealny program do poduszki.

Opublikowano

www.ah.fm

www.di.fm -> kanał trance

Opublikowano

Tiesto może powrócić do trance'u. Ostatnio pisał coś na twiterze, że tworzy track z M.I.K.E, no i na Tomorrowland 2013 zagrał Adagio For Strings.

Cieszy to, że coraz więcej producentów powraca, m.in. Kai Tracid, Binary Finary czy Three Drives.

Edytowane przez grzes!ek*ps2

• 1 miesiąc temu...