Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Zasilacz od X0, oraz konsola obok grzejnika? Ryzykant ;)

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 657,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

To raz a dwa ,nie stawiaj tak konsoli (pionowo) szanse że się szybciej zepsuje są ogromne ;) Konsola się grzeje pasta z procesora się zlewa po płycie i bum po konsoli.Jak chcesz się nią dłużej nacieszyć po prostu połóż ją.

Opublikowano

Nie jest źle, ale czy granie w pozycji wyprostowanej przy biurku to pełnia twoich marzeń?

Opublikowano

A myslisz, ze kazdy moze sobie pozwolic na wielki HDTV?

BTW, nie wiem dlaczego sie czepiacie tego pionowego ustawienia konsoli. Moj Xbox ponad rok jest w pionie i nic sie z nim nie stalo.

Opublikowano

Bo rok temu nie bylo jeszcze falconow??

Opublikowano

dsc01359gp6.jpg

Homer pilnuje.

Opublikowano

no ale mialbyc HC room, a nie Twoj sprzet na scianie :].

Opublikowano

stary numer pe wiec sie nie liczy.

Opublikowano
no ale mialbyc HC room, a nie Twoj sprzet na scianie hyh.gif.
Może ma tylko jedną ścianę w pokoju ? :blink:
Opublikowano

pokoje jednościanowe nie sa w modzie! A tak na serio to strasznie sucho przeciez to pokazal, gier nie ma, mogl strzelic z profilu na jakiej kanciapie siedzi itd ;]. Chyba o to chodzi w tym temacie.. no ale dobra ja sie nie znam

Opublikowano

A może jest przestępcą i gra w piraty?

Opublikowano

pewnie tak ;]

ale pokoje z jedną scianą są dla sztywniaków!

Edytowane przez bajej

Opublikowano

Przez 2 lata grałem na WS 19' w pozycji siedzącej. A jednak się da, wystarczy poszukać odpowiednie meble w IKEA.

Hint: monitor ląduje centralnie pomiędzy nogi, które to są oparte o stół/blat na którym ten stoi.

Opublikowano
BTW, nie wiem dlaczego sie czepiacie tego pionowego ustawienia konsoli. Moj Xbox ponad rok jest w pionie i nic sie z nim nie stalo.

Nie czepiam się ,piszę Ci jakie są realia ,mam znajomego który prowadzi serwis X360 często u niego jestem i wiem o co z czym się je. Działa Ci ? super oby dalej działał ;)

Opublikowano

Przez 2 lata grałem na WS 19' w pozycji siedzącej. A jednak się da, wystarczy poszukać odpowiednie meble w IKEA.

Hint: monitor ląduje centralnie pomiędzy nogi, które to są oparte o stół/blat na którym ten stoi.

Po co odpowiednie meble. To powinno wystarczyć:

http://moto.allegro.pl/item403892636_fotel...tyo_155190.html

Opublikowano

Po co odpowiednie meble. To powinno wystarczyć:

http://moto.allegro.pl/item403892636_fotel...tyo_155190.html

Z czymś takim znajdziesz miejsce w panteonie HC ROOM'ów.

Opublikowano

co mi tam... wrzucam swój... jestem świeżo po przeprowadzce dlatego kabelkologia została jeszcze nie opanowana [na zdj tego nie widać ale między subwooferem a szafką jest tego niezły kłębek ;) ] a i sama szafka pod tv idzie do wymiany... gierki schowane w szafce ale na razie nie ma się czym chwalić - 5 gier na PS3 [MGS4, Heavenly Sword, Uncharted, The Orange Box, CoD4] i kopie zapasowe na PS2 ;)

http://img372.imageshack.us/my.php?image=obraz126na3.jpg

ops... teraz zauważyłem że zapomniałem o szmatławcu ;)

Opublikowano
co mi tam... wrzucam swój... jestem świeżo po przeprowadzce dlatego kabelkologia została jeszcze nie opanowana [na zdj tego nie widać ale między subwooferem a szafką jest tego niezły kłębek ;) ] a i sama szafka pod tv idzie do wymiany... gierki schowane w szafce ale na razie nie ma się czym chwalić - 5 gier na PS3 [MGS4, Heavenly Sword, Uncharted, The Orange Box, CoD4] i kopie zapasowe na PS2 ;)

Ładna mozaika z kabli. A to genialne rozmieszczenie głośników po prostu mnie rozwaliło...

Plus za LCD i sprzęcik Sony.

Edytowane przez ziolo69

Opublikowano

Skąd wyczaiłes taka ładną tapetke z Mirror's Edge

Opublikowano

co Ty nie powiesz geniuszu <_<