Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
teraz ja, gier trochę mało bo lecą pocztą na wymianę. :D

36ba4ba623bebaaam.jpg

Jaki TV/monitor? ;)

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 658,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie :D

Mega przytulne kącik <3

dsc00813fk7.th.jpg

Jak nazywa się ta linia?

Opublikowano
oloos spoko pokoik, nie trzeba nawet ruszyć du.pska, obrócisz się i wszystko masz pod ręką. przydałaby sie tylko kanapa zamiast wyra przed tv (chyba, że się składa).

Oczywiscie ze sie sklada i jest wtedy o wiele wygodniej

Opublikowano

OMFG - meble, jak sie nazywa ten zestaw.

Ludzie, na jakim wy swiecie zyjecie?

Opublikowano

im000325wo0.th.jpg

Konsola w folii, bo z serwisu wróciła nowa i trochę szkoda odlepiać :D

Opublikowano

Nieee, sam zrobiłem w Illustratorze, wysłałem do pewnej firmy, a oni wycieli ploterem na foliach samoprzylepnych i dostarczyli kurierem.

Gotowe nalepki są cholernie drogie i małe (no akurat te z Blik'a nie - chodzi o polskie sklepy).

A tak, za 10 elementów, pokrywających ściane od parkietu do sufitu zapłaciłem 130zł razem z przesyłką.

No i jeden z nich, ten niebieski, nie jest oryginalnym Invader'em - twórczość własna 8)

Opublikowano

Pomysl z Invaders juz tu komus podsuwałem do wykorzystania bo mial taka pusta sciane i widze ze zle by na tym nie wyszedl bo wyglada to naprawde fajnie.

Opublikowano

Okej, specjalnie dla Flika z cyfrówki, wszystko ładnie widać :P

Ulubiona ściana :P

hpim1006zi7.th.jpg

Handheldy <3 (niebieski ds siostry :P)

hpim1004at2.th.jpg

No i na koniec to co tygryski lubią najbardziej - gry ;)

hpim1007db3.th.jpg

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Fajne mebelki ;) Kiedy kupiłeś?

Opublikowano

Jakoś w styczniu przyszły, może w lutym ;) Z tego co pamiętam to się Re_set nazywają, black and whitea.

Jakbym sprzedał połowę gier to i LCDik by był, ale wolę powoli odłożyć, zamiast sprzedawać kolekcję życia :P

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

telewizor nie pasuje troche.

Plazma wyglądałaby świetnie z tymi meblami :)

Opublikowano

Gibsonik SG piękna rzecz wolałbym Standart a jeszce bardziej LP ale nie pogardziłbym i tym :P

Opublikowano
Jakoś w styczniu przyszły, może w lutym ;) Z tego co pamiętam to się Re_set nazywają, black and whitea.

Jakbym sprzedał połowę gier to i LCDik by był, ale wolę powoli odłożyć, zamiast sprzedawać kolekcję życia :P

Pokoik konkretny. Mebelki bardzo fajne. Szczególnie podoba mi się połączenie ciemnego materiału z matowym szkłem. Sprzęcik również jak najbardziej 'in plus' (nie wliczam telewizora, bez urazy :)). Obawiam się jedynie o Twoją stacyjkę kierującą audio. Nie sądzisz, że magnesy subwoofera ją rozwalą? Nie znam się zbytnio na działaniu systemów audio ale z tego co się orientuję pole magnetyczne wytwarzane przez głośnik może spowodować przepięcia czy coś w ten deseń. Wydaje mi się, że dobrze by było przesunąć ją o jakieś 1,5m od pieca (Logitecha ofkoz ;P). Może niech wypowie się osoba znająca się na tym nieco lepiej. Z mojej strony to tylko sugestia.

Opublikowano
Hm... Jaka linia? Bo wiesz nie bardzo "kumam" o co chodzi.

Meble, jak nazywa się linia tych mebli z Ikei. Pytam, bo szukałem czegoś takiego a w katowickiej nie znalazłem odpowiedniej inspiracji.

i zdejmij panel z woofera, bo Ci szybko potencjometr zgłupieje

Opublikowano

A głośnik na subie może stać?

http://www.mebleblackredwhite-tanie.pl/kat...f32346b0f8e8517

trzymaj (z tą linią nie wiedziałem o co chodzi bo ja potrafię znaleźć na tym zdjęciu co najmniej trzy "linie", meble, półki i jeszcze kolor ścian też by pasował ;))

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Też szukam mebli do pokoju, a w Black Red White niektóre są całkiem konkretne. Te jakoś mi się nie podobały, ale u Ciebie wyglądają fajnie :wub:

Opublikowano

To mój HC Room. Gram siedząc/leżąc na łóżku. Niestety zdjęcie nie objęło wyra :D

dsc01105bq8.th.jpg

To widok "z moich oczu", gdy gram

dsc01106ra8.th.jpg

Opublikowano

Nice tapeta na pececie.

Po co tak gearsy wyeksponowałeś? :D

Opublikowano

Strasznie wali bielą od tych ścian.Kolor jakiś przydałby się im.

Tapeta na PC zacna.