Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KoRn!!!!!!!!

Featured Replies

Opublikowano

KoRn!!!!!!!

• Odpowiedzi 270
  • Wyświetleń 61,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cały album wyciekł, dzień przed premierą Korn - The Serenity of Suffering   http://catshare.net/CtsJfq0QitvEta16/krn16_da.rar http://rapidgator.net/file/5c2d70cba1b64aa268259789896a810c/krn16_da

• Odkopię, ale ten koncert był dojebany w pytkę. Spodek wypełniony po sam sufit, mosh pit na płycie przy każdym kawałku, fala ludzi widziana z góry hipnotyzująca. No i setlista zacna, bo świętując 30-le

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

to już wole ten dubstep

Opublikowano

ostatnia albo przedostatnia płyta korna była chyba dobra. ta na której tak bardzo surowo brzmieli.

Opublikowano

ok dobrze wiedziec

Opublikowano

ta z której pochodzi ten numer

Opublikowano

ok

Opublikowano

korn ok

Opublikowano

ostatnia albo przedostatnia płyta korna była chyba dobra. ta na której tak bardzo surowo brzmieli.

Chodzi Ci o 'Korn III: Remember Who You Are' i jest to płyta przed przedostatnia.

Opublikowano

Ostatni album był przekozacki. Może nie poziom tych z lat 90', ale lepszy od Untouchables i TALITM. Te siedem krążków wyszło im znakomicie.

Opublikowano

Dla mnie właśnie Untouchables i TALITM to dwa najlepsze albumy Korna.

• 1 rok później...
Opublikowano

Koncert Korna na impakcie to jeden z najlepszych koncertow na jakim bylem, wszyscy sie naprawde super bawili, jak czas pozwoli to pojade drugi raz.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

jak podjeżdżają prawie pod dom to szkoda przepuścić ;) będzie ogień bo już się przekonałem że polskie metalheadsy robią nieprawdopodobny młyn  :diablo:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zabrakło Here it comes again ale za to był Butcher do spotkania.

Opublikowano

Jeżeli podprogowo pytasz o moją orientację seksualną rucham dziewczyny/kobiety i nie mam w zwyczaju obwąchiwać facetów.

Opublikowano

czytam właśnie relacje i z 6 pierwszych płyt z Headem zagrali prawie to samo co w 2007 i 2008 w Spodku i Torwarze. tak jakoś mniej mi szkoda że nie byłem.

Trochę choynia że z Issues nigdy nie było u nas Beg For Me, czy Trash, albo Dead Bodies Everywhere i BBK z FTL.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

przeklejka co pisałem na gorąco do znajomka bo dzisiaj mało co pamiętam

#obożemojeżebra
#przeżyłemkorna
kyrwa ledwo oddycham po tej wsciekliznie
co tam sie od(pipi)ywalo to ja nawet nie
bylem pod samiutka scena tak metr od tego towarzystwa, no ale jeden numer i mnie przesunelo gdzies w prawo potem srodek itp standard juz w sumie
ale bylo tak mocno ze odcielo mi prad po 2-3 numerach
ludzie sie ewakuowali po kilku mocniejszych akcjach lolo
byly fajne spontany jakies siadanie i jumpdafuckup z 2x circle czasem porobili nawet sciana jedna byla ofc w to szedlem bo tylko na to czekalem
nie bylo narcisstica z(pipi)ali :< ale dali jeden bonusik raresowy 4u jedyna balladka tak to same bangiery i to bylo nieprzemyslane
bo mnie wykonczylo cni nie da sie skakac 1,5h
bylo bahdzo super nie spodziewalem sie takiej mocy bo niby nie maja numerow skakanych duzo breakdownow z darciem mordy raczej. a mimo to ludzie headbangowali i skakali na zmiane ;
Cytat
gardla nie czuje, zeber tez, nrg depleted wycisneli mnie jak cytrynke ale dali dobre show bylo sprzezenie zwrotne troche sie jarali tez widac bo na rock im park w weekend jak byli to tam byla masowka biedna niemiecka ; mysle ze polski roz(pipi) kosi to dojcze gunwo gdzie kazdy podpiera drugiego i sobie slucha amerykanskiej muzyki...syf, ale tam tez scisk maja to nic dziwnego w sumie to bylo troche msca a jak nie bylo to sie przy bangierach robilo samo teehee

ofkors wykorkowalem na hater bo wielbie ten numer ostatnio
ale wariowalem tam bez odpoczynku niech wiedza jak rzeznicko jest w polszy

nagralem kawalek to co sie dalo chcialem telefon miec caly jednak

było naprawdę konkretnie aż byłem miło zaskoczony - korn zagrali perfekcyjnie jak szwajcarski zegarek, publika wybitna, nagłośnienie super a na tych przedkornowych było licho bardzo...wszystkie numery były odśpiewywane co mnie zaskakuje za każdym razem ale widać że nie było randomów...no i jakie tam akcje szły..Blind wyszło bosko...ludzie dawali z siebie wszystko i to się odbiło w drugą stronę bo zamiatali jak rzadko kiedy 

juz dostaliśmy pochwały na insta, a jakoś nie widzę żeby często to robili...fajny klip zgrali może będzie koncertowe dvd? 

https://www.instagram.com/p/BGaOy9MK-1f/

kto nie był niech żałuje  :miner:

Edytowane przez nero2082

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowy singiel w wersji live. Premiera wersji studyjnej w piątek.