Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No to niech rysują normalną mangę, a nie przez pół chaptera pokazują jakiś wybuch czy coś innego.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 143 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=jBhM-b93bsY

• Mowa o anime ? Anime przerwali dlatego że Tite Kubo sie strasznie ociąga ze swoimi Mangami, więc częste fillery są w anime. Pewnie jak porysuje z rok, to przywrócą anime.

• Mi się ostatnio bardziej podoba Bleach od Naruciaka, czytam co tydzień. I też nie mogę się doczekać aż w końcu wystartuje anime. Będzie rozpi.erdol.

Opublikowano
  • Autor

Naraszcie będzie ciekawie ^^ Zaraki i paru innych dołączyli do imprezy.

Opublikowano
Naraszcie będzie ciekawie ^^ Zaraki i paru innych dołączyli do imprezy.

troche tpo potrwalo w mandze tez sie robi coraz ciekawiej

Opublikowano

śmierć cyckom ! oby jej nikt nie poskładał, i sie wykrwawiła (aczkolwiek tam jedna postac mogla by zapełnić bank krwi xD), wiec dlugo by to trwalo.

ale serio, życze Matsumoto śmierci, chce żeby w koncu jakaś dobra postać padła !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Damn, a ja nie widziałem jeszcze nawet Diamond Dust Rebellion;/.

Fajne jest to, że obecnie w mandze nie przedłużają na siłę walk - wszystko leci stosunkowo szybko do przodu i aż fajnie się to czyta.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dlaczego Ichigo tak trzyma sie dobrze w walce z Ulkiem ? wcześniej totalnie go zownował, a taraz znowu jakiś power boost z dupy :/

Opublikowano
  • Autor

Czy ty wierzysz w to że Ichigo zginie ????? Nierealne to glówny bohater przecież.

Opublikowano

to jest wlasnie glupie,,, w tym aniem ile jest odcikow gdzie ichigo w kolko i kolko urzywa jednej i tej samej techiniki :D i wybacznie ale jego ''bankai'' jest chyba najglupszy ze wszytkich , jeszcze w walce z byaukuga to bylo widac jego power ale teraz...

Opublikowano

Skończyli już w anime grać w piłkę i inne tego typu zapychacze?:P

Opublikowano

skończyły, znaczy granie w piłkę, teraz przypominają co było ileś tam lat temu... :blink:

tak samo jak w naruto - anime się powoli nie da oglądać...

Opublikowano

Te durne fillery wszystko niszczą :/ nie można poprostu przerwac na jakiś czas anime ? hell no, eat fillers bit&h!

Opublikowano
  • Autor
Te durne fillery wszystko niszczą :/ nie można poprostu przerwac na jakiś czas anime ? hell no, eat fillers bit&h!

Powrót w dawne czasy to nie filler !!!

No racja,nic nowego nie pokazuje Ichigo a szkoda :(.Teraz wciąż trzyma się starych zagrań.

Co do BAN-KAI ichigo to fakt może jakieś wy(pipi)ane nie jest,ale ja bym się tego nie czepial.Już lepiej przywalic sie że wciąż chodzi z SHIN-KAI :)

Opublikowano

Nie no flashbacki z czasów gdy Urahara był kapitanem są bardzo fajne akurat i to nie filler. Tłumaczą kilka rzeczy.

Edytowane przez Aramis

Opublikowano

no kurde wiem że nie filler xD czytam mange xD tylko chciałem wtrącić moję bąki o moim znienawidzeniu do fillerów ;)

Opublikowano

O ile zakład, że po flashbackach bedzie dłuższy filler na poziomie tego z Lurichiyo?;p

Opublikowano
O ile zakład, że po flashbackach bedzie dłuższy filler na poziomie tego z Lurichiyo?;p

nie inaczej, muszą chyba ze 2 miesiące fillerów zrobić, żeby Kubo miał czas na Narysowanie chapterów. Bleach is fucked ;/

Opublikowano

nie inaczej, muszą chyba ze 2 miesiące fillerów zrobić, żeby Kubo miał czas na Narysowanie chapterów. Bleach is fucked ;/

Chyba raczej jakieś fillery na poziomie Bounto trwające ponad rok, przecież manga już została nadgoniona za bardzo. Zrobią fillery na dwa miechy, puszczą kilka odcinków jak walczą w mieście i znowu przerwą fillerami? Nie tym razem...

Opublikowano
  • Autor

To niech najlepiej zrobią przerwe bo te fillery są do dupy.Wolę nic nie oglądac niz fillery.

Opublikowano

Nie fileryz Bouto byly calkiem przyjemne :D a to ze anime dogania mange to tylko wina tworcy.. ktory robi te chaptery mangi strasznie z dupy ....

Opublikowano

Noo też mam zawsze polew z takich kadrów;]. Zamiast spożytkować stronę na coś fajnego przez pół rozdziału pokazują jakiś wybuch czy innego bankaia;p

Opublikowano

haha i znowu nic sie ciekawego nie stalo :P KOLEJNA TRANSFORMACJA lol sorry ale bleach teraz zajedza 100% dragon ball'em :D przeciez w takim tempie i tak ujowo pokazana akcja te walki beda trwaly przez kolejne 100 chapterow......

Opublikowano

Ulek wstąpił do Kissa widze :E król emo i gothów pełną parą xD

nie widze jak rudy może sie uratować w tej situłejszon, no bo jak ? kolejny power up z dupci ? jak tak to perfidnie przestaje czytać te serie xD

może Vizardzi go uratują ? ke he pe

Opublikowano

hahahh kiss 2! doslownie :D ale robi wrazenie nie ma co :D teraz mnie ciakawi co bedzie z ichigo ?

''koljeny power up z dupci?'' :D