Opublikowano 24 października 200816 l No to niech rysują normalną mangę, a nie przez pół chaptera pokazują jakiś wybuch czy coś innego.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Autor Naraszcie będzie ciekawie Zaraki i paru innych dołączyli do imprezy.
Opublikowano 22 listopada 200816 l Naraszcie będzie ciekawie Zaraki i paru innych dołączyli do imprezy. troche tpo potrwalo w mandze tez sie robi coraz ciekawiej
Opublikowano 28 listopada 200816 l śmierć cyckom ! oby jej nikt nie poskładał, i sie wykrwawiła (aczkolwiek tam jedna postac mogla by zapełnić bank krwi xD), wiec dlugo by to trwalo. ale serio, życze Matsumoto śmierci, chce żeby w koncu jakaś dobra postać padła !
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Nowa kinówka: http://www.mefeedia.com/entry/bleach-the-m...ailer/11753172/ dwójka była świetna, oby Fade to Black trzymał przynajmniej ten sam poziom.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Damn, a ja nie widziałem jeszcze nawet Diamond Dust Rebellion;/. Fajne jest to, że obecnie w mandze nie przedłużają na siłę walk - wszystko leci stosunkowo szybko do przodu i aż fajnie się to czyta.
Opublikowano 22 lutego 200916 l Dlaczego Ichigo tak trzyma sie dobrze w walce z Ulkiem ? wcześniej totalnie go zownował, a taraz znowu jakiś power boost z dupy
Opublikowano 22 lutego 200916 l Autor Czy ty wierzysz w to że Ichigo zginie ????? Nierealne to glówny bohater przecież.
Opublikowano 24 lutego 200916 l to jest wlasnie glupie,,, w tym aniem ile jest odcikow gdzie ichigo w kolko i kolko urzywa jednej i tej samej techiniki i wybacznie ale jego ''bankai'' jest chyba najglupszy ze wszytkich , jeszcze w walce z byaukuga to bylo widac jego power ale teraz...
Opublikowano 24 lutego 200916 l skończyły, znaczy granie w piłkę, teraz przypominają co było ileś tam lat temu... tak samo jak w naruto - anime się powoli nie da oglądać...
Opublikowano 24 lutego 200916 l Te durne fillery wszystko niszczą nie można poprostu przerwac na jakiś czas anime ? hell no, eat fillers bit&h!
Opublikowano 24 lutego 200916 l Autor Te durne fillery wszystko niszczą nie można poprostu przerwac na jakiś czas anime ? hell no, eat fillers bit&h! Powrót w dawne czasy to nie filler !!! No racja,nic nowego nie pokazuje Ichigo a szkoda .Teraz wciąż trzyma się starych zagrań. Co do BAN-KAI ichigo to fakt może jakieś wy(pipi)ane nie jest,ale ja bym się tego nie czepial.Już lepiej przywalic sie że wciąż chodzi z SHIN-KAI
Opublikowano 24 lutego 200916 l Nie no flashbacki z czasów gdy Urahara był kapitanem są bardzo fajne akurat i to nie filler. Tłumaczą kilka rzeczy. Edytowane 24 lutego 200916 l przez Aramis
Opublikowano 24 lutego 200916 l no kurde wiem że nie filler xD czytam mange xD tylko chciałem wtrącić moję bąki o moim znienawidzeniu do fillerów
Opublikowano 24 lutego 200916 l O ile zakład, że po flashbackach bedzie dłuższy filler na poziomie tego z Lurichiyo?;p
Opublikowano 24 lutego 200916 l O ile zakład, że po flashbackach bedzie dłuższy filler na poziomie tego z Lurichiyo?;p nie inaczej, muszą chyba ze 2 miesiące fillerów zrobić, żeby Kubo miał czas na Narysowanie chapterów. Bleach is fucked ;/
Opublikowano 24 lutego 200916 l O ile zakład, że po flashbackach bedzie dłuższy filler na poziomie tego z Lurichiyo?;p nie inaczej, muszą chyba ze 2 miesiące fillerów zrobić, żeby Kubo miał czas na Narysowanie chapterów. Bleach is fucked ;/ Chyba raczej jakieś fillery na poziomie Bounto trwające ponad rok, przecież manga już została nadgoniona za bardzo. Zrobią fillery na dwa miechy, puszczą kilka odcinków jak walczą w mieście i znowu przerwą fillerami? Nie tym razem...
Opublikowano 26 lutego 200916 l Autor To niech najlepiej zrobią przerwe bo te fillery są do dupy.Wolę nic nie oglądac niz fillery.
Opublikowano 26 lutego 200916 l Nie fileryz Bouto byly calkiem przyjemne a to ze anime dogania mange to tylko wina tworcy.. ktory robi te chaptery mangi strasznie z dupy ....
Opublikowano 26 lutego 200916 l Nie fileryz Bouto byly calkiem przyjemne biggrin.gif a to ze anime dogania mange to tylko wina tworcy.. ktory robi te chaptery mangi strasznie z dupy .... Bo Tits lubi robić wielkie niepotrzebne panele typu http://www.onemanga.com/Bleach/345/12/
Opublikowano 26 lutego 200916 l Noo też mam zawsze polew z takich kadrów;]. Zamiast spożytkować stronę na coś fajnego przez pół rozdziału pokazują jakiś wybuch czy innego bankaia;p
Opublikowano 27 lutego 200916 l haha i znowu nic sie ciekawego nie stalo KOLEJNA TRANSFORMACJA lol sorry ale bleach teraz zajedza 100% dragon ball'em przeciez w takim tempie i tak ujowo pokazana akcja te walki beda trwaly przez kolejne 100 chapterow......
Opublikowano 27 lutego 200916 l Ulek wstąpił do Kissa widze :E król emo i gothów pełną parą xD nie widze jak rudy może sie uratować w tej situłejszon, no bo jak ? kolejny power up z dupci ? jak tak to perfidnie przestaje czytać te serie xD może Vizardzi go uratują ? ke he pe
Opublikowano 6 marca 200916 l hahahh kiss 2! doslownie ale robi wrazenie nie ma co teraz mnie ciakawi co bedzie z ichigo ? ''koljeny power up z dupci?''