Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry region-free

Featured Replies

Opublikowano

Piszecie o NTSC-J, a czy GTA IV w wersji NTSC-U będzie działało na PALowej konsoli?

• Odpowiedzi 348
  • Wyświetleń 148,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Piszecie o NTSC-J, a czy GTA IV w wersji NTSC-U będzie działało na PALowej konsoli?

Nie będzie.

Opublikowano

Nie będzie.

? Nie będzie? Na poprzedniej stronie jest zamieszczony news, który potwierdza, że jednak będzie.

Opublikowano

NTSC-U? Zacytuj proszę odpowiedniego posta to udowodnię Ci że nie o GTA IV tylko Rainbow Six Vegas 2 chodzi.

Opublikowano

Czy ktoś widzi jakiekolwiek przesłanki by Ninja Gaiden 2 w wersji NTSC-J (zamówiona na PA) nie działała na konsoli PAL?

Opublikowano

okaze sie po premierze :P

Opublikowano
okaze sie po premierze :P

Żadnego cynku tym razem nie było? 8)

Opublikowano

Na stronie Play-Asia, przy opisie Ninja Gaiden 2 i Alone in the Dark widnieje -> Asia, NTSC J. Czy można to odczytywać, że gra będzie po premierze oznaczona jako region free ?

Opublikowano

@buzra - jesli obok ntsc-j jest ptaszek/krzyzyk/znak zapytania to to mozna odczytywac ,a nie ntsc...

Opublikowano

@ Owiec, dziwnie napisałeś do Buzry...Odpowie ktos porządnie na pytanie Buzry?? Też jestem ciekawyczy Nindzas drugi moze byc region free

Opublikowano

Buzra dziwnie sformułował pytanie. Jest ptaszek przy NTSC-J przy reszcie są znaki zapytania które zostaną uzupełnione po premierze w X które oznaczają że gra nie ruszy na niczym innym niż konsoli NTSC-J (najprawdopodobniej NG nie będzie region free o czym pisałem wcześniej).

Halo 3 - 19.90$ jedyny minus to voice overy po Koreańsku, cała gra jest po angielsku.

Opublikowano

Ma ktos 100% cynk jak jest z GRID'em ??? bo zrodla ktore upewnily mnie jakis czas temu ze GTAIV bedzie dzialal na PAL'u podaja ze to samo bedzie z GRID'em ale wole nie ryzykowac(chociaz ta oszczednosc £15 robi swoje :P)

Opublikowano

BARDZO bym prosił jesli ninja gaiden 2 okaże się free lub burst limit... ew. grid... plx pw

btw... zaciekawił mnie link dotyczący że enemy terytory jest za 60$ ... patrzyłem na tą firmę i jest z kanady... i zaciekawiła mnie jedna rzecz (proszę o rozwianie moich przypuszczeń)... Otóż przeglądałem sobie te all preorderki i patrzę burstka, grida i ninje...

burst i grid na zdjęciach (na stronach gdzie można je zamówić) mają napisane pal... wersja euro...

http://www.videogamesplus.ca/product_info....oducts_id=14077

http://www.videogamesplus.ca/product_info....oducts_id=14116

ale ja już patrzyłem ninje to ntsc...

http://www.videogamesplus.ca/product_info....oducts_id=13922

portal jakieś znaki wysyła? czy to tylko nie mają skąd zdjęć brać?

i czy te video gamesplus wysyła do polski jeśli giereczka palowska? i czy koszty są podobne do play asii? 10-15 zeta?

Edytowane przez Zumner

Opublikowano

Potwierdzilo sie jednak i GRID jest region free :)

Edytowane przez shy4

Opublikowano

ten ? GRID

Wychodzi (w zaokrągleniu) 50$ x 2.20zł = 110 + przesyłka

a okładka w ludzkim czy krzakowym?

Language English

Version Asia

Edytowane przez _Kroolik_

Opublikowano

ping jest prosty sposob zeby sie nie mylic :P wchodzisz na ebay UK i sprawdzasz aukcje jesli jest kilka/kilkanascie z dana gra i masz kraj wysylki HK/Singapore to jest 99% pewne ze gra bedzie region free, sprawdzilo mi sie to juz przy kilku grach :P

do tego NG2 ma polskie napisy :P

Kroolik jesli chodzi o pudelko to na 99,9% bedziesz mial podwojny txt czyli krzaczki a ponizej english, ja mam tak np w The Bigs :P

Ja jak taniej nie kupie wczesniej to pod koniec czerwca lykne tego GRID'a z playasia :P

Edytowane przez shy4

Opublikowano
ten ? GRID

Wychodzi (w zaokrągleniu) 50$ x 2.20zł = 110 + przesyłka

a okładka w ludzkim czy krzakowym?

Language English

Version Asia

Tak samo miałem napisane przy Vegas 2 i GTA 4 a przyszły 3xA...

Opublikowano

shy jesli jest tak jak mowisz to Alone in the Dark tez powinien byc region free :)