Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

Folder ISO powinienes miec w glownym katalogu, jaki masz soft czy psp 'widzi' gry czy nie chca sie odpalic opisz dokladniej :P

Edytowane przez wisza

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 358,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

mam 3.90 m33 a jak wchodze w game/ms - there are no games :) a ten folder powinien byc tak jak video i audio czy jako podfolder w "psp"? no i w jakim formacie zapisywac gry cso czy iso ? pzdr ;)

zrobilem formata na poziomie psp i utworzyl on wszystrkie foldery. gdzie mam wrzucic te gry do iso czy game ??

3 edit huh ;p zmienilem format z cso na iso wrzucilem gre do iso ( do tego ktore utworzyl psp bo z tego "mojego" iso nie odpalalo ) i wszystko dziala ;p ale i tak thanks;)

Edytowane przez grandroy

Opublikowano

bo dla nas dostepne sa tylko programy HB obslugujace gps'a... oficjalnie opcja go!e ma [w teorii] wystartowac we wrzesniu

Opublikowano
bo dla nas dostepne sa tylko programy HB obslugujace gps'a... oficjalnie opcja go!e ma [w teorii] wystartowac we wrzesniu

Jeszce raz, od początku... Kupuję GPS'a, jade z tym do Niemiec i tam chce zeby dzialal. Teraz pytanie - czy na nieprzerobionej konsoli będzie to dzialac?

Opublikowano

Jeszce raz, od początku... Kupuję GPS'a, jade z tym do Niemiec i tam chce zeby dzialal. Teraz pytanie - czy na nieprzerobionej konsoli będzie to dzialac?

zbytnio sie tym nie interesuje ale...

oficjalnie na oficjalnym sofcie nic z tym nie zrobisz w eu.

mozesz zassac go!e z japonskiego lub [chyba] usa pss'a, potem zassac mapy z europejskiego [juz sie ukazaly - £14.99/€19.99.] i chyba bedzie to dzialac.

imo bardziej oplaca sie przerobic psp i miec mapy za darmo np z google'a

jesli sie myle to ktos poprawi ;)

Opublikowano

mam wgrana gre na przerobione psp z softem 3.90 m33 gra wczesniej chodzila ale po formacie ms psp widzi ja ale jak gre wlaczam to wyskakuje komunikat "The game could not be started. (80020321)" o co chodzi ?( probowalem tez z innymi grami i tez nie dzialaja)

Edytowane przez grandroy

Opublikowano
mam wgrana gre na przerobione psp z softem 3.90 m33 gra wczesniej chodzila ale po formacie ms psp widzi ja ale jak gre wlaczam to wyskakuje komunikat "The game could not be started. (80020321)" o co chodzi ?( probowalem tez z innymi grami i tez nie dzialaja)

Wg mnie to wina formatowania. Sformatuj karte jeszcze raz w systemie FAT16 i problem powinien zniknąć.

Opublikowano

ograniczcie sie troche z pytaniami o piraty :F ewentualnei zacznijcie myslec, ale tak no wiecie... logicznie.

Opublikowano

nadal nie dziala; filmy muzyke i zdjecia widzi i czyta. co x tym zrobic ?

Edytowane przez grandroy

Opublikowano

Lol - normalnie n00b Zone jak na forum pspoland.pl

Wiesz co to VSH menu? Tam jest taka ładna, kolorowa opcja: UMD ISO MODE - pobaw się z nią...

Opublikowano

wiem, zapomnialem o nim, przepraszam ;p zmieniłem z normal na m33 driver i jest wszystko ok thx za przypomnienie

Opublikowano
Lol - normalnie n00b Zone jak na forum pspoland.pl

Wiesz co to VSH menu? Tam jest taka ładna, kolorowa opcja: UMD ISO MODE - pobaw się z nią...

uprzedzajac pytanie... to menu jest pod selectem w xmb [menu konsoli]

Qjon@ tak jest od tygodnia :F nie mam pojecia skad sie to bierze ;(

//edit

ehhh... wyprzedzil mnie :F

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Hłe Hłe - a ja chyba wiem ^^

Maj - miesiąc komunii, więc podostawały dzieciaki PSPki :lol:

Opublikowano
Hłe Hłe - a ja chyba wiem ^^

Maj - miesiąc komunii, więc podostawały dzieciaki PSPki :lol:

Raczej nie, dzieciaki by tak szybko nie przerobiły ;)

Opublikowano

nom fakt...

are91@ pewnie dostraly juz przerobione; w niektorych sklepach sprzedawcy sami proponuja 'przerobienie' tak za niewielka oplata zeby sobie dorobic...

Opublikowano

Nie widziałem jednoznaczności i pewności w Twojej odpowiedzi, ale dobra już wiem i dupy nie zawracam. Jeżeli ktoś ma inne zdanie na temat pytania które zadałem wyżej nich napisze swoją opinię^^