Opublikowano 16 marca 200916 l Autor jaka wersja monster hunter na psp jest najlepsza zapraszam do tego tematu http://www.psxextreme.info/index.php?showt...&start=2160 ogólnie najlepsza dostepna w europie wersja to monster hunter freedom 2 w japonii jest monster hunter portable 2G , ktory jest rozbudowaną wersją 2 (jest tłumaczenie zrobione przez fanów obejmujac praktycznie wszystko, dziala tylko na iso) jesli chcesz kupic to polecam poczekac z miesiąc az u nas wyjdzie portable 2G , pod nazwą freedom unite, jesli nie chcesz czekac i grasz na iso to bierz przetlumaczonego na angielski 2G , ale potem musisz kupic orginał jak wyjdzie
Opublikowano 18 marca 200916 l Witam. Chciałem sobie wrzucic na psp program do czytania pdf i jakis notatnik, scignąłem oba, ale nie mam pojecia jak je uruchomić. Do jakiego folderu wrzucić albo coś w tym stylu... Pomocy...?
Opublikowano 18 marca 200916 l Prawie wszystkie programy i gry z PSX wrzucasz do ms0:/psp/game/TUTAJ!
Opublikowano 19 marca 200916 l A jak uruchomić? Wrzucam do ww. folderu Game archiwum .rar: "726_NotepadForPsp" i konsola nie widzi nic.
Opublikowano 19 marca 200916 l Autor psp nie czyta rarów (z tego co wiem) iso ktore wrzucasz do iso moga miec ikonke jak rar , ale to sa iso dlatego je czyta, ale prawdziwych rarów nie czyta o ile sie orientuje w przeciwienstwie do iso tego typu programy musisz wrzucic rozpakowany i muszą byc w swoim katalogu czyli ms0:/psp/game/notatnik jesli sie myle to sory;p
Opublikowano 19 marca 200916 l Jesli nie masz nic na kompie do obslugi ISO to kazdy plik ISO bedzie pokazywany jako plik obslugiwany przez winrar'a, stad latwo pomylic iso ze zwyklym archiwum rar - wystarczy wlaczyc w ustawieniach folderow pokazywanie rozszerzen albo najechac kursorem i poczekac az wyswietli sie informacja o typie pliku - zadnych .rar'ow konsola nie obsluguje, do ms0:/psp/game/ wrzuca sie juz wypakowana zawartosc rar'a. - pliki .iso wrzuca sie tylko do katalogu ISO
Opublikowano 19 marca 200916 l Nie pomaga. Konsola widzi ten folder jako corrupted data. Mimo wszystko dzięki za pomoc . Chyba zrezygnuje z pdf i notatnika
Opublikowano 19 marca 200916 l Niema bata musi działać. Napewno wrzucasz w dobre miejsce? Powinieneś mieć coś takiego ms0:/psp/game/nazwa_programu/EBOOT.PBP Czy czasem to nie jest program na kernel 1.50 (będzie pisało w readme)? Jeśli tak to wrzucasz zamiast do game to do game150 Profilaktycznie zapytam. Masz przerobione psp?
Opublikowano 19 marca 200916 l nadal mam problem z emu snesa ;/ wszystkie inne emulatory działają i ten także, ale nie widzi romów w ogóle ;/ psp slim CF 3.90 -m33, romy mam w smc jeden w fig. Edytowane 19 marca 200916 l przez Plugawy
Opublikowano 20 marca 200916 l Tak, lecz możliwe są spadki jakości w sensie przesyłu danych. Poza tym MagicGate jest nieobsługiwane przez karty z adapterami.
Opublikowano 21 marca 200916 l Tak, lecz możliwe są spadki jakości w sensie przesyłu danych. Poza tym MagicGate jest nieobsługiwane przez karty z adapterami. Więc smialo moge zakupic do psp taki czy inny adapter a strace tylko na predkosci przesyłania danych?
Opublikowano 21 marca 200916 l Dokładnie, jeżeli adapter i karta będą dobrej marki (typu SanDisk) to nie będzie z tym problemu.
Opublikowano 21 marca 200916 l Dokładnie, jeżeli adapter i karta będą dobrej marki (typu SanDisk) to nie będzie z tym problemu. dzięki winner. polejta mu
Opublikowano 21 marca 200916 l Nie ma problemu sam miałem kiedyś z tym dylemat, jednak zdecydowałem się na MSPD bez adapterów, ponieważ zależy mi bardzo na jakości. Polecam sklep DX, bardzo dobra dystrybucja i ceny przyzwoite nawet w dzisiejszych realiach słabej złotówki.
Opublikowano 22 marca 200916 l Jesli nie masz nic na kompie do obslugi ISO to kazdy plik ISO bedzie pokazywany jako plik obslugiwany przez winrar'a, stad latwo pomylic iso ze zwyklym archiwum rar - wystarczy wlaczyc w ustawieniach folderow pokazywanie rozszerzen albo najechac kursorem i poczekac az wyswietli sie informacja o typie pliku - zadnych .rar'ow konsola nie obsluguje, do ms0:/psp/game/ wrzuca sie juz wypakowana zawartosc rar'a. - pliki .iso wrzuca sie tylko do katalogu ISO na dniach bede miał Custom Firmware 5.00 M33 v6 wiec pliki ISO (czyste rozpakowana jako 1 plik ) wrzucamy do : do ms0:/psp/game/iso/..... a cso do do ms0:/psp/game/cso/.... A tak na marginesie dobry ten mój cf? Edytowane 22 marca 200916 l przez genetyk@
Opublikowano 22 marca 200916 l Autor pliki ISO (i cso tez) wrzucasz do katalogu iso w katalogu glownym a nie do psp/game zrob sobie katalog iso w katalogu glownym karty i co wazniejsze nie rozpakowuj ISO! wtedy nie zadziała , mimo ze iso może miec ikonke rara to nie wolno go rozpakowywac jak wrzucasz jakies programy ktore serio są spakowane rarem to trzeba rozpakowac, ale iso nie sa spakowane w typowym znaczeniu typlo maja ikonke rara , zainstaluj sobie program magicISO to bedziesz mial inne ikonki i sie nie pomylisz rar - trzeba rozpakowac iso - nie wolno! Edytowane 22 marca 200916 l przez Yano
Opublikowano 22 marca 200916 l Witam mam pytanie i zarazem prośbę, jaką wersję konsolki PSP kupić dla moich dzieci. Konsola przedewszystki do gier i Internetu, co musiałbym dokupić za jednym razem żeby wszystko działało najlepiej(kartę pam. itp.). Chętnie skorzystam z jakiegoś sprawdzonego sklepu.Nie jestem za bardzo obeznany zPSP, więc proszę o pomoc góry dziękuję
Opublikowano 22 marca 200916 l 1. masz zamiar w przyszlosci kupowac gry? a) jesli nie, to inwestuj w psp 1000[fat] lub starsze 2000[slim]. nowych slimow[2000] i wersji 3000 nie da sie 'przerobic' b) tak. kup cokolwiek ;] 2. psp średnio nadaje sie do internetu 3. po zakupie psp najlepiej w pierwszej kolejnosci dokupic folie na wyswietlacz i karte pamieci [najlepiej cos wiekszego] 4. dla dzieci lepszym wyborem bylby nintendo DS razem z programatorem. Edytowane 22 marca 200916 l przez CoATI
Opublikowano 22 marca 200916 l Nie ma problemu sam miałem kiedyś z tym dylemat, jednak zdecydowałem się na MSPD bez adapterów, ponieważ zależy mi bardzo na jakości. Polecam sklep DX, bardzo dobra dystrybucja i ceny przyzwoite nawet w dzisiejszych realiach słabej złotówki. Kupiłem lexara memory stick micro m2 2 gb i jak narazie ok a czy na przerobionej psp moge zagrac w gry z usa, jp?
Opublikowano 22 marca 200916 l pliki ISO (i cso tez) wrzucasz do katalogu iso w katalogu glownym a nie do psp/game zrob sobie katalog iso w katalogu glownym karty i co wazniejsze nie rozpakowuj ISO! wtedy nie zadziała , mimo ze iso może miec ikonke rara to nie wolno go rozpakowywac jak wrzucasz jakies programy ktore serio są spakowane rarem to trzeba rozpakowac, ale iso nie sa spakowane w typowym znaczeniu typlo maja ikonke rara , zainstaluj sobie program magicISO to bedziesz mial inne ikonki i sie nie pomylisz rar - trzeba rozpakowac iso - nie wolno! ok thx a czy na przeroboinej zagram w gierki z us lub jp?