Opublikowano 19 czerwca 200915 l Artur: Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter. Masz multum formatów do wybrania, zarówno na jaki chcesz zripować, jak i jakie odczytuje. Nie ma problemów z rmvb, flv, mpg, divx, xvid, mp4, itd. Na prawdę porządna i rozbudowana maszyna. Plik zripowany jest w folderze, utworzonym przez program i jest to albo MP_ROOT, albo inne, dzięki czemu nie da rady źle skopiować go na PSP.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Mam nowiuśkie PSP-3004 . Jak to teraz jest z tą przeróbką, bo wypadłem z tematu? Chyba tylko homebrew przez tą kurę jest dostępny, tak? Czy ten Chickhen jest bezpieczny, nic sobie nie popsuje? Czy są jakieś perspektywy na odpalanie ISO na 3004? I jak to jest z grami na PSX'a, też trzeba przerobić PSP by odpalać te ściągane? Duża karta aż prosi się o wykorzystanie no ;]. Edytowane 20 czerwca 200915 l przez raven_raven
Opublikowano 20 czerwca 200915 l modyfikacje softu nigdy nie byly w 100% bezpieczne... wbijaj na jakies bardziej doinformowane forum i lec zgodnie z tutorialem. psp-team.pl co do gier z psx'a to na nie zmodyfikowanym psp zagrasz tylko w tytuly z store. reszte musisz sam przekonwertowac do eboota z iso [nie dziala na oryginalny sofcie]
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Poczytałem troszkę i znalazłem świetną kombinację - ChickHEN + Custom Firmware Enabler = 5.03 M-33 na PSP-3004. Wszystko proste jak drucik bez ingerowania w baterię czy inne kombinację, zaraz idę grać w Monster Huntera ;].
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Właśnie dla tej gry kupiłem znowu PSP (no i dla kilku innych zapowiedzi) ;]. Właśnie się kupuje ten nowy MH .
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Autor ei! kup go naprawde! bo capcom nie wyda kolejnych MH poza japonia jak wszyscy spiracą :[
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Jeżeli Unite będzie przynajmniej tak dobry jak MHF2 i kosztował rozsądne pieniądze to będzie moim pierwszym którego kupię ( ponieważ 80-90zł tyle czasu po premierze za F2 jakoś mało mi się widzi). PS: Yano i tak się sprzeda/sprzedało już kilka mln tych gierek na całym świecie więc myślę, że chłopaki z Capcomu wychodzą na tym całkiem dobrze (może tak jeszcze MH3 z Wii na PSP tak jak GTA:CW na DS)
Opublikowano 23 czerwca 200915 l byly jakies ploty o mh3 na ps3 ale to tylko ploty... na wersje psp nie liczylbym.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Które PSP wybrać : 3004 czy GO? Na PSP 3004 mam tytuły na UMD i to mi pasuje..... jakoś nie mogę sobie wyobrazić ściągania gier z neta ( tej usługi ) działającej poprawnie u nas w Polsce :]
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Go! jeszcze nie ma, więc na dzień dzisiejszy wybór jest jeden. Mi się w ogóle nie podoba design nowego PSP i boję się o wygodę grania.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Panowie, a ja mam takie pytanko, czy istnieje może coś takiego jak Word na PSP?
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Które PSP wybrać : 3004 czy GO? Na PSP 3004 mam tytuły na UMD i to mi pasuje..... jakoś nie mogę sobie wyobrazić ściągania gier z neta ( tej usługi ) działającej poprawnie u nas w Polsce :] Usługa działa już teraz bardzo dobrze. Ja tam wole UMD bo gdy szybko tanieją, na PSS rzadko kiedy cokolwiek tanieje...
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Panowie, a ja mam takie pytanko, czy istnieje może coś takiego jak Word na PSP? qj.net ^_^
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Cześć od niedawna mam zamiar kupić sobie konsolę PSP xD Mam pytanko czy każda wersja ma usługę PSNetwork, czy jakoś tam...nie ważne...wiedzie o co chodzi xD
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Jedyna możliwość, której której PSP nie ma, to Skype w PSP-1000. Ale w sprzedaży są tylko PSP-2000 i PSP-3000 więc nie trafisz na PSP, które czegoś nie umie ;].
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Znajomy wszedł w posiadanie części do PSP i poprosił mnie, żebym popytał, ile to wszystko kosztuje Link do paczki ze zdjęciami: http://www.sendspace.com/file/hifx9b Z góry dziękuję za wszystkie informacje.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Jak zmienić konto na PSP. Ściągnąłem kilka dem z PSS US i nie chcą się odpalać. Znaczy jak użyłem Media Go do ściągnięcia to on chyba mi podmienił konto i grałem, później ściągałem coś z Polskiego i znów. A jak to zrobić bezpośrednio na konsoli. Trzeba kasować konto i robić nowe i tak w kółko? Co trzeba ustawiać po skasowaniu konta?
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Jak zmienić konto na PSP. Ściągnąłem kilka dem z PSS US i nie chcą się odpalać. Znaczy jak użyłem Media Go do ściągnięcia to on chyba mi podmienił konto i grałem, później ściągałem coś z Polskiego i znów. A jak to zrobić bezpośrednio na konsoli. Trzeba kasować konto i robić nowe i tak w kółko? Co trzeba ustawiać po skasowaniu konta? Po prostu wyloguj się z PSN i zaloguj na innym koncie
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Winner - próbowałem już wcześniej i nie dało się. Napisało, że jest zarejestrowane dla innego usera :-)