Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

Mam nowego maddena nfl 2010, a psp mam 5.0 m33

odpalam gre a tutaj takie coś:

"The game can not start. (80020148)

Pewnie musze zrobic Update ?

Zrobic to normalnie przez neta network update z psp i zachowa mi sie i bede miał np. 6.0 m33? czy co mam zrobic?

zrobiłem update i nic

a teraz próbuje tego.

http://www.consolespot.net/forums/psp-help...so-problem.html

Chyba SOny znowu z piratami na PSP

edytuj posty...

wystarczylo zmienic na no umd od m33 lub sony. -C

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 360,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

Jesli ktos ma troche wolnego czasu, psp3000 i w miare dobry aparat z dobrym macro to prosilbym o zrobienie 2 fotek.

1. miejsce przykrecenia 1 śrubki od faceplate [obok kodu kreskowego]

2. miejsce do ktorego przylacza sie kabelek usb i po obu stronach widoczne sa 2 srubki.

:* dziekuje

edit///

a gdyby ktos dodatkowo zmierzyl suwmiarką lebki tych srubek to tez byloby milo;]

Opublikowano

Które PSP ma lepszy krzyżak - 2000 czy 3000?

Opublikowano

1.Czy jest jakiś program który wyłącza analoga?? Próbowałem go naprawić według tutoriala ale niewiele to dało (nic właściwie) .

2.Czy da się kupić same strzałki (krzyżak) ??

Pozdrawiam ;]

Opublikowano

1. wyciagnij go... nie spotkalem sie z pluginem do wylaczania analoga

2. raczej tylko komplet [chyba, ze dorwiesz cos na allegro]

polecam zaopatrzyc sie w czesci zamienne na dealextreme.com

co do krzyzaka to polecam d-pad mod i przeczyszczenie stykow

Opublikowano

Kurde jak go wyjąłem to cały czas było wciśnięte lewo ;[ Spróbuje wieczorem jeszcze raz.Natomiast krzyżaka chce kupić bo mój jest połamany nie bardzo chcę go kleić bo zrobiłem tak w sixaxisie i efekt ostateczny był jeszcze gorszy ;] Mimo wszystko dzięki ;)

Opublikowano

Przeczyść styki a jak to nic nie pomoże to pewnie wymiana płyty głównej czeka, bo nie sądzę iż może to być spowodowane FW.

Opublikowano

jaka wersja psp? chcesz sprzedac? xD

jak wyciagales analoga[pspfat]... wyciagles tez taki 'prostopadloscian' [connector analoga z mobo]?

Opublikowano

Moje psp za miesiąc obchodzi 4 urodziny ;] Nie chce go sprzedawać za duży sentyment ;) To nie chodzi o Fw tylko o to że analog jest pewnie delikatnie przekrzywiony . Trik polega na tym że grywam na psp dosłownie tylko w bijatyki i o ile w guilty gear da się w opcjach wyłączyć działanie analoga tak w tekkenie i street fighterze już nie a że wychodzi tekken 6 chce być przygotowany :D Spróbuje go wyciągnąc dokładniej a co do prostopadłościanu to tak wyciągłem razem z nim (chodzi o ten kwadrat w którym znajduje się analog mniemam ) .

p.s. Ile kosztuje wymiana płyty głównej ??

Opublikowano

do FAT'a 70-80zł, dostaniesz używane na allegro w komplecie ze śrubkami itp, ewentualnie popytaj na forach tematycznych PSP.

Opublikowano

1. Hej czy ten mój problem z ekranikiem może wystąpić później ? W sensie czy jest to wada wrodzona czy można się jej nabawić ? Nie chce mi się oddawać nowej konsoli do gwarancji i oddałbym ją gdy nie będę miał w co grać. Po prostu naściemniałbym że to wczoraj wyskoczyło ?

2. Czy jak wgram ChickHena to będę mógł zainstalować Remote Joy Lite ?

http://peb.pl/sony/437260-remotejoy-lite-czyli-obraz-z-psp.html

(Soft - 5.03, psp 3004)

Edytowane przez garam

Opublikowano
Jesli ktos ma troche wolnego czasu, psp3000 i w miare dobry aparat z dobrym macro to prosilbym o zrobienie 2 fotek.

1. miejsce przykrecenia 1 śrubki od faceplate [obok kodu kreskowego]

2. miejsce do ktorego przylacza sie kabelek usb i po obu stronach widoczne sa 2 srubki.

:* dziekuje

edit///

a gdyby ktos dodatkowo zmierzyl suwmiarką lebki tych srubek to tez byloby milo;]

coati dziadu chcesz jeszcze te zdjecia?

Opublikowano
1.Czy jest jakiś program który wyłącza analoga?? Próbowałem go naprawić według tutoriala ale niewiele to dało (nic właściwie) .

2.Czy da się kupić same strzałki (krzyżak) ??

Pozdrawiam ;]

Kolego mi również tutorial niewiele pomógł, a korzystałeś może z pluginu MacroFire? U mnie on dał radę :)

Ps.

[connector analoga z mobo]?

Co to jest mobo?

Edytowane przez famas_kg

Opublikowano
Co to jest mobo?

mobo to główny podzespół bazowy - płyta główna ^^

Opublikowano
Co to jest mobo?

mobo to główny podzespół bazowy - płyta główna ^^

ok, nie wiedziałem :lol:

Co do kart, to miałem netgear'a, ale po czasie zmieniłem i korzystam teraz z pentagramu cerrberus p6331-42 i jestem zadowolony ;)

Opublikowano
Hej mam jeszcze jedno pytanie, która z tych kart WiFi na USB będzie najlepsza do PSP ?

Linksys WUSB54GC-EU

Pentagram horNet 6122-12

TP-Link TL-WN422G

TP-Link TL-WN321G

Netgear WG121

Asmax 411g jest tani, ale za to bardzo funkcjonalny i ma dobry zasięg, sam od takiego zaczynałem (gdyby co mam na sprzedaż, ewentualnie mógłbym się wymienić za jakąś gierkę :) )

Opublikowano

nom, ten asmax jest dobry i jest najwiecej tutkow jemu dedykowanych.

ps. nie polecam sprzetow elektronicznych sygnowanych logiem pentagramu... moze hardwareowo te produkty sa ok, ale juz oprogramowanie i sprzetowe sterowniki to syf w dodatku problematyczny :F

Opublikowano
nom, ten asmax jest dobry i jest najwiecej tutkow jemu dedykowanych.

ps. nie polecam sprzetow elektronicznych sygnowanych logiem pentagramu... moze hardwareowo te produkty sa ok, ale juz oprogramowanie i sprzetowe sterowniki to syf w dodatku problematyczny :F

Mam Cerberusa, ale i tak od razu zmieniłem mu soft'a bo faktycznie robił problemy ^^

Opublikowano

dobra to ja z zapytaniem, lepiej grac bedac podpietym do ladowrki czy naladowac baterie i grac bez zasilacza?

Opublikowano

Mam blutentixa od pentagrama/u i nie narzekam :) .

winner - ile chcesz za to cudo ?

Proszę jeszcze o odpowiedź na poprzednie pytanie (to z ekranikiem).

EDYTA: czy psp można ładować ładowarką USB (mam taką od telefonu) ?

Edytowane przez garam

Opublikowano
Kolego mi również tutorial niewiele pomógł, a korzystałeś może z pluginu MacroFire? U mnie on dał radę

Czym jest ten plugin/co on daje ??