balon 5 323 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 czyli pudelko typu digipack? Tak jest, z jedną wkładką plastikową. DLC waży 75 mb, coś mi się wydaje, że w patchu dociągamy sporą część tego dodatkowego epa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 albo wszystkie dlc sa juz na plycie, a to 75mb to jakis maly patch + unlock key dla contentu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 chcesz nia rzucac po scianach czy jak? Nie, ale znając moje szczęście do takich spraw przypadkowo je uszkodzę nie byłby to pierwszy raz Z OST i Vide zonem jak na razie faktycznie kicha. Już wiem, że kupię normalną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Poważnie nie można ściągnąć tego soundtracku? A jakby pokombinować z proxy tak jak w przypadku Flow? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Ten tego Heavy Rain jestem potargany emocjonalnie, jak na razie dla mnie jeden z cudów rozrywki video. Na samym prologu miałem już kilka razy ciary. Fakt, że staram się bardzo emocjonalnie (wczuwam się,) odbierać filmy i książki, nie szukając za wszelką cenę niespójności i nieścisłości itp. Co do strony technicznej na razie jest świetnie. Scena w galerii handlowej jest bardzo poprawiona w stosunku do trailera gdzie cięła nie miłosiernie. Mój chlebak potrafi się spocić przy odczycie HR, porównując pracę konsoli to w takim U2, był luzik. Ja już po 1 h, wiem, że to jest ta gra na którą bardzo bardzo długo czekałem. Wiem, że po godzinie grania nie powinno oceniać się gry ale pod wpływem emocji i impulsu jak na razie walę z całą premedytacją 10 ! Edit: naprawdę polecam wszystkim nie zdecydowanym. Edytowane 22 Lutego 2010 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) mam nadzieje ze dubing jest zawarty we wszystkich versjach europejskich i nie bede musial zamawiac z PL. swietnie by bylo zagrac w ojczystym jezyku Edytowane 22 Lutego 2010 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Uważaj na wersje UK bo tam może być tak jak w przypadku Uncharted 2 tylko angielski.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 czy PL dubbing nadal tak słabo zbalansowany jesli chodzi o głośność? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szyszka 0 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jest w koncu to origami w tej kolekcjonerskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jest w koncu to origami w tej kolekcjonerskiej? Stronę temu padła odpowiedź na to pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szyszka 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Na fotkach ja tez widzialem, ale w opisie brak, wiec nie wiadomo czy jest na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 balon możesz mi powiedzieć jak wygląda sprawa z opakowaniem limitki? Zależy mi na grze w solidnym opakowaniu i mam dylemat czy kupować normalną wersję czy limitkę. Podczas instalacji można składać origami (E: jest w pudełku) ale niestety z moimi zdolnościami manualnymi jeżeli chodzi o takie pierdołki nie dałem rady a to co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szyszka 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) To juz od jakiegos czasu bylo wiadomo. Ja nawet papier origami do tego se kupilem Edytowane 23 Lutego 2010 przez Szyszka Cytuj Odnośnik do komentarza
hitokiri 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Czy tylko u mnie jest problem z pobranym bonusowym rozdziałem. Kiedy go odpalam z menu pokazuje się obraz ale bez dźwięku i wystarczy zrobić kilka kroków kierunku domu od razu obraz robi się cały czarny i nic nie można dalej zrobić. Czy to jakiś bug czy co, próbowałem skasować dodatek i zainstalować go jeszcze raz ale to nic nie dało. Czy ktoś inny ma z tym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 czy PL dubbing nadal tak słabo zbalansowany jesli chodzi o głośność? Ciężko mi się odnieść bo gram ang dubbing + napisy PL. Czy tylko u mnie jest problem z pobranym bonusowym rozdziałem. Kiedy go odpalam z menu pokazuje się obraz ale bez dźwięku i wystarczy zrobić kilka kroków kierunku domu od razu obraz robi się cały czarny i nic nie można dalej zrobić. Czy to jakiś bug czy co, próbowałem skasować dodatek i zainstalować go jeszcze raz ale to nic nie dało. Czy ktoś inny ma z tym problem ? Osobiście jeszcze nie sprawdzałem dodatkowego episodu. Może niech wypowie się ktoś jeszcze, kto ma EK Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Też wczoraj łyknąłem EK. W dziale "gry na premiere, gdzie dostać" mocno zjechałem tą wersję. Ale sama gra jest super. Piękny klimat, dużo się dzieje. Grałem tylko kilka scen w czym te które były w demie więc więcej powiem jak pogram dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ListuniO , a odpaliłeś może ten dodatkowy episod? Też masz jakieś z nim problemy? bo ja jeszcze nie sprawdzałem ale pojawił się tu taki głos. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Naprawdę nie można tego soundtacka jakoś normalnie odpalić ??? Taki byłem napalony na edycję kolekcjonerską ale chyba z niej zrezygnuję,niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Naprawdę nie można tego soundtacka jakoś normalnie odpalić ??? Taki byłem napalony na edycję kolekcjonerską ale chyba z niej zrezygnuję,niestety ;( Może z czasem coś wykombinują albo wyjdzie jakiś patch. Szczerze to teraz nawet nie mam czasu majstrować przy OST, bo gra wciąga strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Napisze ktos w spoilerze jak konczy sie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Napisze ktos w spoilerze jak konczy sie gra? A o które zakończenie ci chodzi? Bo z tego co wiem jest ich kilka. A co do zakończeń, ktoś może podać dokładną liczbę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) tutaj są opisane zakończenia: http://www.ps3trophies.com/forums/heavy-rain/21131-heavy-rain-endings.html wychodzi na to, że są 22 Edytowane 23 Lutego 2010 przez Enori Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Napisze ktos w spoilerze jak konczy sie gra? A o które zakończenie ci chodzi? Bo z tego co wiem jest ich kilka. A co do zakończeń, ktoś może podać dokładną liczbę? Wiem, że jakimiś ostatnimi czasy kłóciliście się o ilość zakończeń - wszystkich jest 22. Aby je odkryć, nie trzeba przechodzić za każdym razem gry od nowa (~200h ;P), ale wystarczy powtórzyć historię od wybranego rozdziału, raz bliższego, a raz dalszego. Nie wszystkie zakończenia dotyczą tego, czy dany bohater przeżyje czy też nie. Czasem zakończenia zależą też od innych wyborów podjętych podczas rozgrywki. Może korzystając z okazji zaproszę również do zapoznania się z moją recenzją: http://www.kikoo.pl/recenzje/194-1/Heavy-Rain/. Pzdr. reklama http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7592910,Tak_reklamowany_bedzie_Heavy_Rain.html#article_comments Edytowane 23 Lutego 2010 przez .... Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobrze że kupiłem zwykłą wersje bo dlc będzie na store, temat już mam, ost dostępne przez Vidzone (ja może będę miał w mp3) a origami jest też w zwykłej wersji. Jak mi się uda to wstawię ost w dziale "Muzyka Gracza" tylko cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Chodziło mi bardziej o to, kto okazał się tym origami-killer. Bo te 22 zakończenia to duzo sie nie roznia miedzy soba. Albo ktos umiera albo przezyje i tak w kolko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi