Opublikowano 4 sierpnia 200816 l Crazy Machines 2 (odświeżony old school, szkoda, że nie mam karty z ageia physx ;]) i Stronghold Crusader EXTREME, hyhy.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l halo jedynka.gierka sie wogole nie zestarzala imo. wpis plus UT 3, istna kopalnia miodu
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Fallout 2(PL), ja nie wiem, mam Ps3, a nadal gram w tego klasyka na przemian właśnie z chlebakiem.W końcu postanowiłem go skończyć, tak akurat przed wyjściem "trójki" choć jestem raczej pewny, że to już nie będzie to w przypadku rzemiosła Betshady
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Mass effect: Gra jest ,,wielka'' Silent hill 3: jedynkę,dwójkę i czwórkę już dawno przeszedłem,w końcu trzeba zaliczyć i trójkę Splinter cell-Teoria chaosu: Chyba najlepsza część o Samie Fisherze
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Cóż jedynymi grami w jakie gram na piecyku są: Wolfenstein:Enemy Territory ( prawie codziennie) UT2004 (ostatnio dosyć często) Cezar III (bardzo sporadycznie ) Jak dostanę ochotę to czasem też zainstaluję i przejdę Gothica I / II
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Toż to jeszcze premiery nie miało ! ;> Na warezach masz wszystko, c'nie? Męczyłem GROMA (fajna polska przygodówka/hack'n'slash - IGN dał 80 procent z tego co pamiętam), ale za bardzo polecałem na opcji Auto Save. Wczoraj zamiast Load Game wcisnąłem New Game i się nadpisało 1,5 h grania w pizdu.
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l aktualnie worms 4 online wszedłem i sie okazało jakiego mam skila mniej niż O :lol:
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Gears of war... i mam mieszane uczucia co do tego tytulu... spodziewalem sie czegos "lepszego"; ot przehypeowana gra ale przyjemna, przyjemna...
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Hehe...może nie uwierzycie ale Pro Evolution Soccer 5...niestety cienko mi idzie...;/.to 1 PES w którego gram na serio:P.Teraz przymierzam się do Half-Life 2.Gram na kompie cały czas bo zbieram hajs na x360...
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl Gra miecie klimatem wszystkie inne tytuły, kij z tym, że producent nie zrealizował 70% zapowiedzianych rzeczy i musieli wprowadzać je fani. Tereny nie są otwarte, jest masa bugów i w sumie idzie się po sznurku, ale jest świetnie. Ciekawe jak będzie się prezentował prequel
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Aktualnie Blood Omen: Legacy of Kain, a później kolejne częście tego za****stego cyklu.
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Warcraft 3 + Zamrożony Tron Nigdy wcześniej w to nie grałem i cieszę się jak szczerbaty na suchary, jeśli tylko wygram z kompem na łatwym poziomie trudności
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Aktualnie Blood Omen: Legacy of Kain, a później kolejne częście tego za****stego cyklu. proponuje podarować sobie Blood Omen 2, albo ewentualnie wrócić do niej po skonczeniu 3 czesci Soul Reaver'a, bo BO2 nie stanowi bezpośredniej kontynuacji zdarzeń (ciągu chronologicznego serii, który jest niezwykle ważny), tylko wersje alternatywną pewnych wydarzeń.
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l FEAR, miodny tak samo jak lata temu... Oho, oho.Niewidzialne, skaczące znienacka małpo-roboty, zdecydowanie miotą wszystko.
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l Aktualnie Blood Omen: Legacy of Kain, a później kolejne częście tego za****stego cyklu. proponuje podarować sobie Blood Omen 2, albo ewentualnie wrócić do niej po skonczeniu 3 czesci Soul Reaver'a, bo BO2 nie stanowi bezpośredniej kontynuacji zdarzeń (ciągu chronologicznego serii, który jest niezwykle ważny), tylko wersje alternatywną pewnych wydarzeń. Taaa Blood Omen 2 to jakieś luźne wariacje z masą niedorzecznych pomysłów w fabule, no i grafika też nie za ciekawa <_<
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Beta nowego Red Alerta mną zawładnęła. Niby tylko 4 oklepane już mapki, a tyle radochy @_@
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l W Mafie gram, i nie moge się na cieszyć tą grą! Fabuła jaka tam jest, a właściwie cała otoczka bije na głowę wszystkie części GTA, The Godfathera i Sopranos razem wziętych. Po prostu ide na dwór i myśle sobie o tej grze, już dawno tak nie miałem, CHCE GRAĆ! edit: i gram Edytowane 29 sierpnia 200816 l przez Oran