Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

O ja pierdykam :) Wątek Pani Bólu to IMO jeden z lepszych motywów w grze i bardzo mnie rozczarowało, że nie został on jakoś szerzej rozwinięty. Skoro jednak książka rzuca na tą postać większe światło, no to już w ogóle jestem podjarany. Biorę to. Dzięki za info Kazuun :]

tak, warto

Hehe dobre, nie mogłeś mnie bardziej nakręcić :thumbsup:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Shadowgrounds z humble bundla, taka se gra. Przypomina mi kioskowe gierki co sie sprzedawaly w playach i cd ekszynach po 2000 roku

Opublikowano

No z tego paka to chyba Trine tylko. Szadołgrałnds nawet nie pobrałem ;)

Opublikowano

GTA4 bo nareszcie zaczęło mi działać na moim kompie. Przedtem gryzło się chyba z jakimiś sterownikami i klatkowało okropnie.

Opublikowano

Wróciłem po dużej przerwie do Star Trek Online, pozmieniało się wiec trochę czasu się znowu w to wpakuje

Opublikowano

O, jednak ktoś tu gra w STO? Jaki handle/nick?

Aczkolwiek mnie subskrypcja kończy się 10 maja i nie mam zamiaru przez jakiś czas jej odnawiać. Może po premierze Season 4 lub w okolicach Season 5 dopiero.

A poza STO zdarzało mi się włączyć na kilka minut Magicka oraz Killing Floor. Póki co jednak - magisterka...

Opublikowano

O, jednak ktoś tu gra w STO? Jaki handle/nick?

Aczkolwiek mnie subskrypcja kończy się 10 maja i nie mam zamiaru przez jakiś czas jej odnawiać. Może po premierze Season 4 lub w okolicach Season 5 dopiero.

SergiuszM/SergioM

wróciłem właśnie żeby nadrobić straty w tych sezonach bo od dzisiaj można grac jeszcze raz od pierwszego

Opublikowano

Borderlands.

Niestety nie mam z kim grać i jadę singla. Trochę szkoda...

(patrzy na Ruthera :ninja: )

Opublikowano

Obecnie męczę klasykę czyli :

Septerra Core, Roberta Williams Phantasmagoria, Blade Runner ,no i na emulatorze Nesa Fantastic Adventure of Dizzy :potter:

nieśmiertelna pixeloza jest o wiele lepsza niż niektóre nowoczesne produkcje.

Edytowane przez Mongol20

Opublikowano

Mam pada od x360 to napi.erdalam we wszystko co go obsługuje, a jest trochę tego :D

A FIFA to już tak okopana, że szok, świetna gra, gra ktoś online (oryginał) ?

Opublikowano

Dirt 2 po raz drugi i dalej męczę singla GTA 4.

Opublikowano

Nieprzerwanie F1 2010

Zainstalowałem sobie dziś Mafię II. Skończyłem już raz na konsoli, ale udało się tanio kupić na PC. Świetna gra, z kozackim klimatem, w dodatku dobrze zoptymalizowana.

Opublikowano

Mi znowu nie podchodzi kompletnie gangsterski klimat i czasy przedstawione w Mafii 2. Natomiast co do optymalizacji to gra chodzi lepiej niż GTA4 a miałem detale na maxa i physx i fajnie działało w 1280x1024.

Opublikowano

Przerzucam się z Rpg Makera na M.U.G.E.N'a - Nie ma to jak własna kreatywność.

Opublikowano

Dostałem free Homefronta, zaraz sie skonczy ssac ze steama i bede meczyl. Gral ktos w to, fajne?

Opublikowano

klawe jak (pipi), nie mozna postrzelac bo co 10 sekund jakies airstrike'i, drony naperdalaja rakietami z nieba, sniper w kazdej beczce... dobrze ze mialem za free, moge spokojnie wywalic :thumbsup:

Opublikowano

Kingdom of Loathing.

Jak dla kogoś nie liczy się dobra grafika, chce się pośmiać, lubi zagadki logiczne i nie lubi korzystać z poradników w internecie, poświęcając godzinkę-dwie dziennie to jedna z najlepszych możliwych gierek, a już zdecydowanie najlepsza gra browser-based. Kapitalna.

Opublikowano

Żeby przeniesli feeling i odrzut ze strzelania do L4D to by byl ideal ;\ ale w KF czasami fajnie pograc wlasnie dlatemu, ze czuc, ze prujesz to tego niezywego miecha.