Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

tez gram ostatnio na emu ps2, w gungrave'a. W dodatku MAM ORYGINAL O_O

Nie gram na emulatorze. Zainstalowałem wersję PC.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

no wiem, pisałem o wcześniejszych postach.

Próbowałem kampanie BF3 ale jest bardziej oskryptowana i (pipi)owa niz fpsy na szynach z wii. Mogli już sobie darować fabule i zrobić tylko multi.

Opublikowano

Panowie, odpaliłem REZ na 50: plazmie, do tego sterowanie w emu myszką i dosłownie się osrałem. Ta gra ryje czaszkę i to jeszcze w fullhd.

Opublikowano

Live For Speed. Ohohohoho

Edytowane przez Qvstra

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem Skyrim i pierwsze wrażenie miazga , fenomenalna polonizacja i klimacik oj coś czuje ze ta gra pozamiata heh.

Opublikowano

Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku :)

Opublikowano

Sjakrim ofkors.

Do swiat mam co robic, oby do tego czasu spatchowali Battlefielda :D.

Opublikowano

Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku :)

Bo z tego co widzę, to ten sam endżin co Oblivion ;/

Ja jeszcze nie kupiłem [nerdzę w BFa] i z zakupem śpieszyć się nie mam zamiaru, bo po filmikach jakoś przekonany nie jestem.

Opublikowano

To chyba tak samo nowy endżin jak te nowe endżiny CoDa :D

Z wyglądu i mechaniki dla mnie to kropka w kropkę Oblivion [ofkoz po retuszu].

Kupię sobie w jakiejś promocji albo jak mi się znudzi BF3 <meehehhehehehhe>

Opublikowano

Skyrim. Gra wygląda obłędnie i świetnie chodzi. Na moim lapku gram w 720P, tekstury na high, draw distance gdzieś tak na średni no i mam koło 26 FPS. Pewnie jakby obciąć detali byłoby ponad 30, jestem w szoku, spodziewałem się pokazu slajdów. Rewelacyjny szpil, nie będę musiał kupować na kąsole za 170 zł, udało mi się wyrwać od kumpla za 90, któremu nie chodzi.

Opublikowano

Zarzuc swoim konfigiem bo ja tez mam staruszka (4 lata).

Opublikowano

Starusieńki Pentium 4 3.0(niby drwa rdzenie),

GF GT240,

2GB Rama.

Max rozdziałka 1680x1050, widoczność na średnich, tekstury i coś tam medium, reszta low - gra na zewnątrz nie schodzi poniżej 20fps, a wewnątrz śmiga płynniutko. Tak się powinno optymalizować gry.

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Gothic 2: Noc kruka. Odpaliłem sobie "od tak" i wsiąkłem na całego. Ten szpil nadal daje radę <ok>

Opublikowano

Starusieńki Pentium 4 3.0(niby drwa rdzenie),

GF GT240,

2GB Rama.

Max rozdziałka 1680x1050, widoczność na średnich, tekstury i coś tam medium, reszta low - gra na zewnątrz nie schodzi poniżej 20fps, a wewnątrz śmiga płynniutko. Tak się powinno optymalizować gry.

o ch'uj granie w 20 fps i banan na ryju ostro Wiolku.

Opublikowano

Skończyłem NfS The Run ... czas gry

3 i pół godziny ... z przerwą na herbatę LOL

.

Opublikowano

Wracam do Wietnamu (BBC 2). Do tego dorzuce Battlefield Vietnam, gdyz chce poczuc zapach napalmu o poranku. wink.png

Opublikowano

Pewnie czeka aż wyjdą haxy na noża w BF3 :F

ontopic:

codziennie BF3 :D

Opublikowano

Open Arena na przemian z SOF2 mp. Chociaż przymierzam się do odkurzenia pudełka z Deus Ex pierwszym.

Opublikowano

Saint`s Row 3 - dodałbym podtytuł " W oparach absurdu " heh . Gra jest strasznie przerysowana (prawie jak Conker) , na pewno normalni ludzie tego nie zrobili . Jak pogram dłużej napisze coś więcej

Jeny za dużo ostatnio nabrałem gier i będę teraz przez rok to wszystko przechodził heh

Edytowane przez dc1982