Opublikowano 15 lutego 200817 l Halo 1 online , stare ale jare , 800x600 , low detail ale i tak jest cool .tylko te lagi ku.rwa
Opublikowano 22 lutego 200817 l Od 3 lat mecze LIneage 2 od paru miechów doszedl Eve-Online poza tym to Worms Armagedon i Icy Tower
Opublikowano 22 lutego 200817 l Wreszcie dorwałem się do Titan Quest . Edytowane 22 lutego 200817 l przez matiz23
Opublikowano 23 lutego 200817 l Unreal Tournament 3 (online DEMO) Jak ktos by chcial pograc - moj login AlexX90x.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Star Wars Knights of the Old Republic 1i 2 Embrace the power of the Dark Side !!!! przykład na to że można zrobić rpg które nie odbiega grafiką i dynamizmem walk od TPP :D
Opublikowano 25 lutego 200817 l Odpaliłem dzisiaj Hopkins FBI (na XP). Nie ma to jak wspomnienia z dzieciństwa ;]
Opublikowano 25 lutego 200817 l Godfather, nie powiem nawet mnie wciagnal. Krotki i latwy ale da sie strawic.
Opublikowano 26 lutego 200817 l Jestem po kilku minutach Penumbry Black Plague i zapowiada sie nawet ciekawie (zebym tylko nie doczekal sie zawodu jak w Fahrenheicie - swietny poczatek, ale reszta do du py). Narazie gre odkladam na pozny wieczor.
Opublikowano 26 lutego 200817 l Audiosurf. Gdyby gra była darmowa to wcale bym się nie zdziwił gdyby pobiła Stepmanie (w wersji klawiaturowej rzecz jasna), bo wciąga i to bardzo a do tego nie trzeba czekać aż ktoś zrobi simfile z waszymi ulubionymi kawałkami - wystarczy wgrać utwór z dysku a program sam go przerobi na autostradę dla naszego stateczku. Najlepsze do grania są kawałki power/speed metalowe albo eurobeat (jak poniższe), bo program robi z nich najszybsze trasy. tak sobie poczynam - gdyby nie bodaj trzy klocki to bym złapał perfekcyjny przejazd z >95% złapanych Edytowane 26 lutego 200817 l przez greah
Opublikowano 26 lutego 200817 l Audiosurf. Gdyby gra była darmowa to wcale bym się nie zdziwił gdyby pobiła Stepmanie (w wersji klawiaturowej rzecz jasna), bo wciąga i to bardzo a do tego nie trzeba czekać aż ktoś zrobi simfile z waszymi ulubionymi kawałkami - wystarczy wgrać utwór z dysku a program sam go przerobi na autostradę dla naszego stateczku. Najlepsze do grania są kawałki power/speed metalowe albo eurobeat (jak poniższe), bo program robi z nich najszybsze trasy. tak sobie poczynam - gdyby nie bodaj trzy klocki to bym złapał perfekcyjny przejazd z >95% złapanych Ooooo, człowieku, właśnie dorwałem to to... i to jest piękne. Chuy, że nie kminie założeń gry (tzn... chodzi tylko o to, żeby omijać szare bloki i zbierać kolorowe??), ale jak zapuściłem sobie mój ukochany "OSTR - Mówiłaś mi...", myśląc, że to pewnie nie będzie się w grze nakładało z muzyką... to mi kopara opadła, jak fajnie to to się w rytm dopasowuje w grze Idę grać i serdecznie każdemu polecam!
Opublikowano 29 lutego 200817 l Faktycznie audiosurf gniecie. Numery Prodidżi są po wręcz stworzone do nakur.wiania w to ;] Niby proste zasady, a trybów od groma, chociaż z tego co widzę, większość męczy mono mode, podobnie jak ja;]
Opublikowano 29 lutego 200817 l Faktycznie audiosurf gniecie.Numery Prodidżi są po wręcz stworzone do nakur.wiania w to ;] Niby proste zasady, a trybów od groma, chociaż z tego co widzę, większość męczy mono mode, podobnie jak ja;] Zrozumiałem zasady gry - znaczy się poszczególnych statków... Ta gra jest piękna Wciąga to jak cholera, a przy drumcorps albo innych nakur'wiaczach zabawa jest wspaniała. A ten, świetnie wychodzi zwalnianie tempa i przyspieszanie w zależności od szybkości utworu, bardzo... nakłada się to na tempo kawałka
Opublikowano 29 lutego 200817 l Nie inaczej. Szkoda że mi tak kompa muli przy używaniu frapsa bo bym coś wrzucił na net xD
Opublikowano 29 lutego 200817 l o turning point mogę powiedzieć, że to kupa jakich mało - wszystko w niej jest kiepskie, zaczynając od żenującej grafiki, a kończąc na fizyce, która w tej grze nie istnieje. Jedyny plus, że można do niemców postrzelać. Assassin's creed będę miał za 19h 23m