Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Po sprawieniu sobie nowego lapka powoli przyswajam myśl, że mogę na nim zagrać w gry z kategorii innej niż 'bardzo stare'- na pierwszy ogień poszło Grey Matter.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Gra przeżywa drugą młodość czy jak? Jeśli tak, to zasysam. Nie wiem czy drugą , czy którą młodość przeżywa , ale bawi tak samo od 2003 roku . zasysaj i walcz kolego
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Damn, mnie chyba też przekonałeś od powrotu. NEED A MEDIC! aktualnie SC:Conviction męczę.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned - super dodatek, humor wyśmienity, a parodia Scooby Doo to mistrzostwo świata. Age of Empires Online - dla takiego stratega jak ja (ćmoka) miły umilacz czasu.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Zmodowane GTA IV , to wręcz nieprawdopodobne do czego zdolna jest "scena" heh , fantastyczna sprawa Edit; @ Stona to ENB Seria 0.82b + ICEhancer 1.25 z NYC modem zmieniającym reklamy no i pack autek , jako fan GTA jestem (pipi)a wniebowzięty heh tutaj jaki8ś gameplay z "zaledwie" 9800 gt ( choć ostatnio słyszę że żeby grać na PC trzeba mieć kartę za kilka k heh) Edytowane 19 sierpnia 201113 l przez dc1982
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Zarzuć linkami, bo w sumie bym sobie pograł Męczę sobie: AoE online Mafia II CivV CoH
Opublikowano 22 sierpnia 201113 l Skończyłem Fable 3 z wielkim bólem i bardzo pozytywne LIMBO, i czekam na krążek z Deus Ex'em
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Bastion <3 Okazyjnie gdy chce się powku*wiać - Super Meat Boy ( koszmarnie zoptymalizowana... ) Niedawno skończyłem Limbo Coś mnie wzięło ostatnio na gry "niezależne"... a zostały mi do ogarnięcia jeszcze te z humble indie bundle, trzeciego bodajże. Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez MysteryGaz
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Baldurs Gate & StarCraft BroodWar & Chessmaster 10th Edition! W Baldurze właśnie uratowałem Dynaheir. W SCBW gniotę noobków w 2vs2 a w Chessmaster'a pyknę kilka gierek na nocnej zmianie w pracy.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Baldurs Gate Grasz pierwszy raz ever? Jeżeli tak to zazdroszczę Ci tych doznań... Ja kończę dzisiaj pierwszego wiedźmina. XF póki co wskazuje 34h - został mi już epilog
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Titan Quest: Immortal Throne na coopie. Czemu ja dopiero teraz dowiedziałem się o tej grze?
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Baldurs Gate Grasz pierwszy raz ever? Jeżeli tak to zazdroszczę Ci tych doznań... To jest jedna z 2 gier które bym bardzo chętnie wymazał całkowicie z pamięci..... całkowicie! ....tylko po to by móc odpalić i na nowo poznać tę awesome historię!!!!
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Vietcong na hardzie....czyli piekło w dżungli Fajny klimat i nie wiem ,czy lepsze misje niż w Call of Duty Black Ops (chociaż tu też jest nieźle)
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Baldurs Gate Grasz pierwszy raz ever? Jeżeli tak to zazdroszczę Ci tych doznań... To jest jedna z 2 gier które bym bardzo chętnie wymazał całkowicie z pamięci..... całkowicie! ....tylko po to by móc odpalić i na nowo poznać tę awesome historię!!!! Ja też mam zamiar zagrać pierwszy raz w bg i znalazłem coś takiego http://www.reddit.com/r/gaming/comments/cebua/step_by_step_moddingguide_turn_baldurs_gate_and więc jeśli nie jesteś daleko w grze to proponowałbym się w to pobawić bo to co tam wyczytałem brzmi genialnie
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Chyba aż sobie jeszcze raz odpalę BG i dorzucę te wszystkie mody. Teraz katuje AoE Online i Bastion
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Chyba aż sobie jeszcze raz odpalę BG i dorzucę te wszystkie mody. Ja kiedyś grałem z modami - i bardzo sobie to chwalę Bardzo mi się podobało przechodzenie BG1 z interfejsem/klasami/zaklęciami z 2
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Ja kiedyś grałem z modami - i bardzo sobie to chwalę Bardzo mi się podobało przechodzenie BG1 z interfejsem/klasami/zaklęciami z 2 Nie próbowałem i prawdę mówiąc nie zamierzam, z prostego powodu: BG1 było poziomem trudności oraz designem lokacji i walk dostosowane do pewnych "standardów" - klasa, skille, czary. Wprowadzenie nowych i zmienianie starych rzeczy wprowadza dysbalans, a przez to rozgrywka może się stać dziwna.
Opublikowano 6 września 201113 l Hostile waters - niemal nieznana i kur.ewsko niedoceniona strategia, ja ją ubóstwiam, grałem za łebka, teraz na GOGu znalazłem. Polecam, bo nie zestarzała się prawie wcale i jest świetnie przemyślana