Skocz do zawartości

Metal Gear Solid 4

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Pisał ktoś do ultimy z pytaniem czy będą mieć na stanie wersje kolekcjonerską?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 230,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Coati chyba się zdenerwował i zamknął temat o MGS5.       Może ten wątek zostanie poruszony w MGS5, tak jak w trójce kryzys kubański. Snake będzie dociekał prawdy, czy to Putin z Tuskiem zestr

• A wczoraj w sumie stwierdziłem, że nie chce mi się na nich czekać, pobawiłem się z emulgatorem i zgadnij, kto dzisiaj skończył pierwszy akt Cudownie wrócić do tej gierki

• OMFG! Ja z gory przepraszam wszystkich fanow MGS, ktorzy znaja kazy detal i podniecaja sie nawiazaniami. Dla mnie cala seria nigdy nie byla niczym szczegolnym i nie bylem zadnym fanem MGS1 i 2. Dopier

Opublikowano

No to się postarali w końcu :P. Przez 2 tygodnie nie ma mnie dla świata ;).

Opublikowano

Niezly "The czasoumilacz" ;) do premiery GTAIV, a potem GTAIV bedzie umilac czas pozostaly do MGS4 :P

Opublikowano

Osobiscie jestem ciekaw jak wyglada MG Online... z filmikow jednak nie wroze tej grze wiekszego sukcesu. Call of Duty czy tez Resistance to to nie jest, grafika conajwyzej srednia... :P To bedzie lakomy kąsek, ale tylko i wylacznie dla zagorzałych fanow Metal Gear. Reszta wybierze inne, lepsze tytuly.

Opublikowano
Osobiscie jestem ciekaw jak wyglada MG Online... z filmikow jednak nie wroze tej grze wiekszego sukcesu. Call of Duty czy tez Resistance to to nie jest, grafika conajwyzej srednia... :P To bedzie lakomy kąsek, ale tylko i wylacznie dla zagorzałych fanow Metal Gear. Reszta wybierze inne, lepsze tytuly.

Masz racje slabe to jakies to i wogole ;) Masz prawo do wlasnego zdania...mimo, ze oceniasz "po filmikach".

Teraz powaznie.Na ultimie jest juz mozliwosc zamowienia MGS4 "zwyklej"edycji , ale w calkiem przyzwoitej cenie 189zl. Osobiscie wciaz czekam na wersje kolekcjonerska.Oby nie bylo cyrkow jak z MGS3 gdzie kolekcjonerska wyszla w wersjach bodajze francuskich i niemieckich(tylko takie widzialem).

Opublikowano

MGO1 też kiepsko wyglądało na filmikach, a było najlepsza grą online na PS2, a dla mnie w ogóle najlepsza w online i najwiecej czasu z nią spedziłem ze wszystkich gier w jakie grałem. Mam nadzieję, ze MGO2 tez bedzie dobre, chociaz pewnie nie wsiaknie mnie jak MGO1. No ale każdy ma prawo do własnego zdania.

BTW COD4 dla mnie jest najwyżej sredni w multi :P

Opublikowano

Pisałem do Ultimy i tak:

Po 1 zamawiając MGS4 nie dostaniemy płyty z sagą dostajemy samą gre nic więcej

Po 2 apropo limitki nic mi nie odpisali

Opublikowano

A to mi się udało :P Sklep GameOver (na allegro) przez pomyłkę wystawił aukcję z preorderem MGS 4 za... 109ZŁ :wub: Udało mi się kupić zanim zamknęli aukcję ;)

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie,

jako że na Ultimie jest dostępna tylko zwykła edycja MGS4 to pomyślałem, czy by nie kupić edycji kolekcjonerskiej na Gamestop w związku z tym chciałbym się was spytać czy ta wersja będzie działać na europejskiej wersji konsoli?

Opublikowano
Cześć mam takie pytanie,

jako że na Ultimie jest dostępna tylko zwykła edycja MGS4 to pomyślałem, czy by nie kupić edycji kolekcjonerskiej na Gamestop w związku z tym chciałbym się was spytać czy ta wersja będzie działać na europejskiej wersji konsoli?

Gry na PS3 calkowicie pozbawione sa blokady regionalnej, a wiec bez problemu odpalisz MGS4 kupionego w USA na europejskiej konsoli :P

Opublikowano

Ja wole poczekać na limitkę w Polscę gdyż liczę na figurkę Snake`a a tak mnie kusi ten preorder od Ultimy

Opublikowano

Przydałoby sie żeby już można było składać zamówienia na limitke bo skoro Hamburgerowcy i Japończycy już mogą, oby w przyszyłym tygodniu już CDP ogłosiło że jest wydawcą MGS4 w Polsce i viala

Opublikowano

Nom ja tez czekam na limitke, nie oplaca sie spieszyć z tym preoderem na zwykla gre

Opublikowano

oficjalny headset MGS4- trzeba przysnać że design ma świetny, i jeśli nie posiadąłbym juz mojego headseta, prawdopodobnie bym się na niego zdecydował. Cena w USA około 59$. U nas pewnie 2 stówy.

mgs4headset.jpg

Opublikowano

Potwierdzone, że Fake. Szkoda, bo całkiem zgrabny