Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid 4

Featured Replies

Opublikowano

Błagam o link do CD2, te linki co podał Noth są już niedostępne :(

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 245,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Coati chyba się zdenerwował i zamknął temat o MGS5.       Może ten wątek zostanie poruszony w MGS5, tak jak w trójce kryzys kubański. Snake będzie dociekał prawdy, czy to Putin z Tuskiem zestr

• A wczoraj w sumie stwierdziłem, że nie chce mi się na nich czekać, pobawiłem się z emulgatorem i zgadnij, kto dzisiaj skończył pierwszy akt Cudownie wrócić do tej gierki

• OMFG! Ja z gory przepraszam wszystkich fanow MGS, ktorzy znaja kazy detal i podniecaja sie nawiazaniami. Dla mnie cala seria nigdy nie byla niczym szczegolnym i nie bylem zadnym fanem MGS1 i 2. Dopier

Opublikowano

Rzeczywiście linki zostały usunięte, cóż ja zdążyłem jeszcze ściagnąć. :]

PS. Nowa wersja motywu przewodniego jest najlepsza z całej serii - przynajmniej dla mnie.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano
Są dostępne, musisz zainstalować Megatoolbar, ot i po kłopocie.

czy aby napewno pisze ze:

- Nieprawidłowy odsyłacz

- Plik usunięto

Opublikowano
  • Autor
PS. Nowa wersja motywu przewodniego jest najlepsza z całej serii - przynajmniej dla mnie.

A jak brzmi tytuł utworu przewodniego?

zobaczcie ten koncert to nasza piosenka z MGS4 ! !

http://video.aol.com/video-detail/ennio-mo...cert/3824077670

ten kawałek znalazł się w grze?!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Metal Gear Saga

Opublikowano
  • Autor

Metal Gear Saga

Z tego co wiem to nie jest kawałek przewodni MGS4, tylko stworzony na potrzeby całej serii (Metal Gear Saga)

Opublikowano
  • Autor

Możliwe, kawałek jest cudowny, słyszałem go juz kilka dni temu. Siedząc przed komputerem kilka godzin i słuchając jednego kawałku... MGS :)

A co do tego utworu...

Naprawdę genialny!

Po napisach końcowych nie jeden z nas będzie stał na baczność i salutował do tv, a będą tacy co uronią łzy... głupie gry wideo dla dzieci ;)

Opublikowano
Po napisach końcowych nie jeden z nas będzie stał na baczność i salutował do tv, a będą tacy co uronią łzy... głupie gry wideo dla dzieci ;)

Otóż to. Udało mi się znaleźć te utwory na torrencie i słucham sobie ich teraz non-stop prawie na pełny regulator. Zlecieli się wszyscy i pytają z jakiego to filmu, bo taka śliczna muzyka. Nie mogli skumać że to muzyka z gry video :)

Słuchając tych przepięknych, wzruszających utworów i patrząc na poszczególne nazwy, jestem pewien że poleją się łzy u wielu graczy. U mnie na pewno. "Love Theme", "Violent Cease Fire", "Metal Gear Saga" - tu w 03:09 wchodzi przecudna trąbka, tak się wzruszyłem że szok. Genialnie przerobili ten theme. No a "Here's To You" to takie małe mistrzostwo świata.

Genialny soundtrack, najlepszy ze wszystkich MGS'ów. 12 czerwca - przybywaj szybciej!

Edytowane przez aux

Opublikowano

Został zmieniony przez samego HGW. Zamiast chóru śpiewa jakaś babka i robi to doskonale (ta pani to Lisbeth Scott). Moim zdaniem wersja z OST jest dużo lepsza.

Opublikowano
aux jeżeli przesłuchałeś już cały ost, to powiedz mi czy w grze znajduje się identycznie wykonanie tego kawałku (z chórem)

czy został trochę zmieniony

Here's to you z MGS4 jest prawie identyczne, bo to wersja Harrego, bardzo podobne, tylko ta wersja z koncertu jest o wiele lepsza bo i na żywo jest ;)

chociaż jak powiedzial aux wokal pani Scott daje niezle popalić

Edytowane przez J.D

Opublikowano

A ten "Love Theme" (remix zapewne) ktory znalazl sie w Super Smash Bros Brawl ? Jest na ost czy nie? Jezeli nie, to pewnie w grze tez go nie uslyszymy?

Opublikowano
A ten "Love Theme" (remix zapewne) ktory znalazl sie w Super Smash Bros Brawl ? Jest na ost czy nie? Jezeli nie, to pewnie w grze tez go nie uslyszymy?

Love theme jest na CD1, a ta wersja z SSBB to remix

Opublikowano

Love theme jest na CD1, a ta wersja z SSBB to remix

Wiem, sluchalem na YT. Wersja ktora ukazala sie w SSBB takze brzmi super. Szkoda ze jej nie uslyszymy w grze.

Opublikowano

OST przesłuchany. Ciary były więc test zdany ale braku wisienki na torcie w postaci Main Theme nie daruje. Ruski mają u mnie przesrane :P

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie :)

Które wykonanie podoba wam sie lepiej, oryginalne czy to w grze? :)

Jak dla mnie to w grze jest znacznie lepsze, cudo!

Słowa piosenki mówią wszystko, będziecie ryczeć przed tv! ;)

Edytowane przez YETI