Skocz do zawartości

Linki do Waszych ulubionych teledysków

Featured Replies

• Odpowiedzi 427
  • Wyświetleń 77,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

spok, cale zycie myslalem, ze oni sie saint virus nazywajaXD

Opublikowano

ahahahahahaha dobre, też tak myślałem naście lat temu ale potem przeczytałem wkładkę to "tuf enuf"

Opublikowano

Primordial - Empire Falls (live)

jeden z najlepszych albumow 2007, a jesli tak to brzmi na zywo to na BA sobie nie odpuszcze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowy klip behemotha zrealizowany z niezłym rozmachem

Opublikowano

nowy klip behemotha zrealizowany z niezłym rozmachem

trzeba przyznać że prezentuje się naprawdę profesjonalnie, Behemoth powoli robi się popularny na świecie jak Cradle of Filth czy Dimmu Borgir, to i hajs na teledyski ma ;]. Subiektywnie - za dużo Nergala w teledysku, przerost formy nad treścią (ot, parę niezwiązanych ze sobą scen), ale gratuluje im, bo to już obraz na światowym poziomie.

http://pl.youtube.com/watch?v=1tuGrEynG68 MOGWAI - Travel Is Dangerous, słitaśny teledysk

Opublikowano

autorstwa wrocławskiej grupy 13 darka szermanowicza autorów takich hiciorów jak "pokaż na co się stać" uznaneej przez krytyków formacji feel a także wideoklipów takich tuzów jak dj remo czy 18l ;)

Opublikowano

i to profesjonalne wielkie blyszczace czolo nergala

jami

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak mi się przypomniało - taka rockowa kapela, a cały teledysk w jednej scenie został nagrany od tyłu - to się namęczyli

Mute math - Typical

Opublikowano

No :D Shargrath daje czadu w chrome division i dawal w Ragnarok, ale w dimmu juz mniej. Enyłej, teledysk zayebisty, kapela zacna i niedlugo nowa plyta 'Booze, Broads & Beelzebub' :D napi.erdalaja pany.