McDriv3r 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja mam takie pytanko Czy warto w cos takiego inwestowac.Zalezy mi na tym aby konsola byla chlodna.Dodam ze konsola jest po serwisie(nowy czytnik nowe chlodzenie) http://www.allegro.pl/item355995999__inter...ep_robson_.html http://www.allegro.pl/item359728320__inter...ep_robson_.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDriv3r 0 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Prosze o szczegoly Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
cureman 1 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam posiadam arcade bez Hd i mam pytanie czy brak hdka w konsoli wplywa na gre GTA 4 ?? Mam oryg.gre ale gra podczas jazdy samochodem prawie kolo nosa dogrywa otoczenie np .jak wyjade na miasto ,czy tak jest juz w GTA czy jest to problem braku HD,ka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Z tego co wiem, X0 nie ma możliwości instalacji gry na HDD. Niektórzy mówią, że Rockstar używa jakichś tam zasobów na HDD, ale to tylko plota. Najbardziej prawdopodobną wersją jest to, że nie ważne czy grasz z HDD czy nie Pop-up jest taki sam. Znowu podobno wersja na PS3 ma dużo mniej dotkliwszy Popup. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Prosze o szczegoly Wampis odpowiem za Wampisa (pewnie on sie ze mną zgodzi) bo takie niby ulepszacze nic kompletnie nie dają (jedynie kase wyciągnąć trzeba z kieszeni) tymbardziej ze konsola stojąca w pionie jest bardziej narazona na jedną z awarii po której wyskakuje ROD Cytuj Odnośnik do komentarza
cureman 1 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Czyli gra 10/10 a ma takie probemy ???? to ma byc gra idealna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Nikt nie twierdził że będzie to gra idealna Pop-up zdarza się ale nie na taką skalę jak opisałeś w pierwszym poście. Zazwyczaj są to pojedyncze elementy (jakieś pudła na chodniku, zaparkowana fura) ale nie całe otoczenie tuż przed nosem. Jak masz możliwość to weź giere i przetestuj u kogoś na premiumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Dysk w konsoli zawsze cos daje - ja mam Arcade z HDD i nie mam dorysowan,itp gdy jade autem co prawda prawie zawsze cos tam sie doczyta ale to zazwyczaj w oddali niz przed nosem Edytowane 9 Maja 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Groobel 13 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 tymbardziej ze konsola stojąca w pionie jest bardziej narazona na jedną z awarii po której wyskakuje ROD Czy mógłbyś to rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
skypawel 2 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Czy mógłbyś to rozwinąć? Czeknij sobie extrima z poprzedniego miesiaca. W dziale listy, bodajze Sciera, ladnie to opisal Cytuj Odnośnik do komentarza
Groobel 13 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Niestety nie mam dostępu do tego numeru, więc jeżeli ktoś byłby na tyle miły i wyjaśnił będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 co za bzdura, nie mogę popykać w Feeding Frenzy, dostaję komunikat że gra nie obsługuje pal-50 i mam przestawić na pal-60 niby jak???? konsola na hdmi jest do cholery Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie w menu biblioteka gier działa zakładka ostatnio grane. U mnie w konsoli pokazuje się tam demo pgr 3 chociaż ani razu w nie nie grałem. A inne gry po jakimś czasie znikają, tylko pgr 3 tam jest. Co jest Cytuj Odnośnik do komentarza
dawid9460 0 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Gra bez dysku robi dużą różnicę bez dysku potrafi nawet nieraz nie wczytać ulicy a z dyskiem jest wszystko ok szybciej się wczytuje i wogóle ale na tak duży obszar to się wcale nie dziwię. Ale i tak na xboxie jest lepiej nawet bez karty niż na PS3 hehehe. Edytowane 10 Maja 2008 przez dawid9460 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Gra bez dysku robi dużą różnicę bez dysku potrafi nawet nieraz nie wczytać ulicy a z dyskiem jest wszystko ok szybciej się wczytuje i wogóle ale na tak duży obszar to się wcale nie dziwię. Ale i tak na xboxie jest lepiej nawet bez karty niż na PS3 hehehe. Niedługo będę miał GTA 4 a mam i memorke i dysk, napiszę ci jak sprawa wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 co za bzdura, nie mogę popykać w Feeding Frenzy, dostaję komunikat że gra nie obsługuje pal-50 i mam przestawić na pal-60 niby jak???? konsola na hdmi jest do cholery Upewnij się jeszcze np. z demem Hitman BM. Jak znowu wyskoczy to zmień kabel, ustaw 60 i wróć do HDMI. Może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie w menu biblioteka gier działa zakładka ostatnio grane. U mnie w konsoli pokazuje się tam demo pgr 3 chociaż ani razu w nie nie grałem. A inne gry po jakimś czasie znikają, tylko pgr 3 tam jest. Co jest Jesteś pewien, że logujesz się zawsze do tego samego profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 co za bzdura, nie mogę popykać w Feeding Frenzy, dostaję komunikat że gra nie obsługuje pal-50 i mam przestawić na pal-60 niby jak???? konsola na hdmi jest do cholery to samo jest na kablu VGA do np. HITMANA, podpinasz do TV przez zwykly kabel ustawiasz pal60 i juz Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie w menu biblioteka gier działa zakładka ostatnio grane. U mnie w konsoli pokazuje się tam demo pgr 3 chociaż ani razu w nie nie grałem. A inne gry po jakimś czasie znikają, tylko pgr 3 tam jest. Co jest Jesteś pewien, że logujesz się zawsze do tego samego profilu? Tak loguje się zawsze do tego samego profilu. Skasowałem demo PGR 3 i teraz w ostatnio granych jest zawsze Hexic HD. Lipa jakaś z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 co za bzdura, nie mogę popykać w Feeding Frenzy, dostaję komunikat że gra nie obsługuje pal-50 i mam przestawić na pal-60 niby jak???? konsola na hdmi jest do cholery to samo jest na kablu VGA do np. HITMANA, podpinasz do TV przez zwykly kabel ustawiasz pal60 i juz co za debilizm, nie mówię o metodzie a o samym zjawisku Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 tymbardziej ze konsola stojąca w pionie jest bardziej narazona na jedną z awarii po której wyskakuje ROD Czy mógłbyś to rozwinąć? chodzi o to ze pod prockiem graficznym jest pasta która nie wytrzymuje zbytnio wysokich temperatur (poprostu topi sie) i gdy konsola jest w pionie to siła grawitacji sprawia że pasta spływa z miejsca w którym powinna być - to doprowadza do zwiekszenia temperatury procesora i płyty głównej i wiekszych naprężeń miedzy nimi, a to może doprowadzić do tzw " zimnego lutu" czyli rozerwania obwodu elektronicznego (braku styku) co jest pokazywane RODem jaśniej sie nie da wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jak wyczyścić pamięć cache w celu przyspieszenia loadingów? Czy grozi to utratą danych? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jak wyczyścić pamięć cache w celu przyspieszenia loadingów? Czy grozi to utratą danych? http://www.youtube.com/watch?v=JClXHeVMQhA Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam po długiej przerwie,po wypadku samochodowym postanowiłem kupić konsole i powoli wróćić do siebie... decyzja padła na Xboxa 360 którego juz zakupiłem: http://www.allegro.pl/item362018455_xbox_3..._gta_4_itd.html Nie wiem czy przepłaciłem czy nie, osądzcie sami zapalciłem za ten cały zestaw 870zł Ale w sumie ja nie o tym konsola ma przyjść w najbliższym tyg. i mam takie pytanko jak sie bedzie sprawowała z moim TV http://www.rtvmedia.pl/product.php?categor...id=LG%2050PC51R? Nie wiem czy dobrze zrobiłem i czy czasem nie trza było kupic modelu z HDMI ?? Do tego sprzedajacy zapewnia mnie ze model ten jest z dobrej seri i nie grozi mi 3xrod którego szczerze sie troche boje bo wszedzie o tym strasznie...i wogole przesiadam sie z PS2 którego miałem troche temu ale bardzo długo i wogole raczej byłem zwolennikiem Playstation od zawsze na X'360 sie nie zawiodę ??Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam po długiej przerwie,po wypadku samochodowym postanowiłem kupić konsole i powoli wróćić do siebie... decyzja padła na Xboxa 360 którego juz zakupiłem: http://www.allegro.pl/item362018455_xbox_3..._gta_4_itd.html Nie wiem czy przepłaciłem czy nie, osądzcie sami zapalciłem za ten cały zestaw 870zł Ale w sumie ja nie o tym konsola ma przyjść w najbliższym tyg. i mam takie pytanko jak sie bedzie sprawowała z moim TV http://www.rtvmedia.pl/product.php?categor...id=LG%2050PC51R? Nie wiem czy dobrze zrobiłem i czy czasem nie trza było kupic modelu z HDMI ?? Do tego sprzedajacy zapewnia mnie ze model ten jest z dobrej seri i nie grozi mi 3xrod którego szczerze sie troche boje bo wszedzie o tym strasznie...i wogole przesiadam sie z PS2 którego miałem troche temu ale bardzo długo i wogole raczej byłem zwolennikiem Playstation od zawsze na X'360 sie nie zawiodę ??Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!! Raczej nie przepłaciłeś ale zrobiłęś błąd kupując przerobioną konsole. Niedość, że jesli ci padnie to mozesz wyrzucic do kosza, to grając przez xbox live ryzykujesz bana na granie po sieci . Wierz mi, że xbox 360 bez usługi sieciowej wypada niesamowicie blado.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi