Gość _Be_ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Oj niechce napinkowac ale wiesz jak kierujesz sie głosem ludzi z forum to wiesz. Dla mnie siara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Oj niechce napinkowac ale wiesz jak kierujesz sie głosem ludzi z forum to wiesz.Dla mnie siara. Kur.wa, to nie skrobluje jednak... Uratowałeś moją reputację na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 No ciesze że mogłem pomóc. Widzisz jakie dobre forum ustrzegą przed słuchaniem siary. Tokio Hotel albo Feela se posłuchaj na ludzi wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Się szczęśliwie składa, iż dysponuję twórczością wymienionych artystów na twardym dysku przysłowiowym. Nie omieszkam zaznajomić się z dźwiękami tychże. Dziękuję. Zawsze można liczyć na to forum internetowe. EDIT: Google rzekło, iż "tychże" pisze się razem, tzn. nie "tych że", lecz "tychże"; poprawione zatem. Edytowane 26 Marca 2008 przez Royal Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Duffy. Muzycznie ok, ale pseudo po c*ujuXD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (pipi)a jaki argumentów użyć aby kumplowi wytłumaczyć że Bon Jovi to mega siara? Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (pipi)a jaki argumentów użyć aby kumplowi wytłumaczyć że Bon Jovi to mega siara? Powiedz mu, że grał w Ally McBeal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 i styka Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 jak fota to za mało to jeszcze to mu pokaż http://www.youtube.com/watch?v=t3M3mNHJPlM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 kumpel do mnie wczoraj: "chcesz dobry pałer metal", ja na to "no dobra". no i sie jaram xD. szejm on mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Junkhead stwierdzil ze to dobra muza to Tibii, mam kumpla,ktory bierze power metal na serio xD. Ale ten walek daje rade jak sie zbakasz to jest faaajnie... btw.slyszeliscie ze ich gitarzysta nie potrafi tego zagrac tego tak szybko na zywo? W studiu mu to przyspieszyli... Edytowane 2 Maja 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że sample z tego kawałka wykorzystał ill bill w "white nigger" dlatego mam sentyment, a nie licząc nazwy kapeli nie odnotowałem ani słowa o smoku czy księżniczce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Junkhead stwierdzil ze to dobra muza to Tibii, mam kumpla,ktory bierze power metal na serio xD. Ale ten walek daje rade jak sie zbakasz to jest faaajnie... btw.slyszeliscie ze ich gitarzysta nie potrafi tego zagrac tego tak szybko na zywo? W studiu mu to przyspieszyli... No coż, na żywo ta kapelka brzmi żałośnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A to studyjnie nie brzmi żałośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Nie miałem na myśli muzyki, tylko jak to brzmi od strony "technicznej". Choć przyznam, że nie jest to jakaś warta większej uwagi kapela. Mieli fajny pomysł z tym szybkim graniem, ale to zawalili . IMO tylko dwa wałki maja fajne - ten powyżej, i balladka "Trail of broken hearts". Edytowane 2 Maja 2008 przez zaton666 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Czasami mam takie dni, ze zaczyna mi sie podobać ostatnia płyta 30 Seconds To Mars. Na szczęście szybko przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Podoba mi się nowa płyta Madonny. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Lubię paramore ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 podoba mi sie jeden kawalek AFI (pipi) xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Colio 0 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 podoba mi sie jeden kawalek AFI (pipi) xD który?:f misteria cantare czyjakośtak jest zacny Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 podoba mi sie jeden kawalek AFI (pipi) xD ty defie Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 niee, ten z guitar hero 3 Miss murder czy jakos tak... z dupy jest ale fajny xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 o ja pier.dole myślałem, że rzucisz nazwą tego wałka z thps3 (boy who bomb the world czy jakoś tak) ale skoro miss murder to siupa po chu.ju. http://www.youtube.com/watch?v=DLQkyaHK0Zs iksde Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Teka chodziło o The Boy Who Destroyed the World. ej fajny wałek . btw.uwielbiam Mullen'a Edytowane 7 Maja 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 o ja pier.dole myślałem, że rzucisz nazwą tego wałka z thps3 (boy who bomb the world czy jakoś tak) ale skoro miss murder to siupa po chu.ju. http://www.youtube.com/watch?v=DLQkyaHK0Zs iksde O_O o (pipi)a, tego sie nie spodziewalem xD na jakims live normalnie wygladali w miare ;F Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi